uygun race motor

5000-6000 TL ye alınabilecek en iyi süpersport motor hangisi sizce :silent:

derbi 125 cc
ama güsel duruyo
aLICAĞIN EN MANTIKLIŞEY GTR 250 R

al eski 93-94 model FZR 1000lik makinayı,iyi bir servistede yaptır tüm bakımlarını bin en az 2 sene problemsiz

valla supersport dedigi icin arkadas derbi dedim ben ve 250 lik hyosung, 125 lik derbinin anca arkasindan fotografini ceker bu da bilinen bir gercektir..
hyosung 250 sport dur derbi ise supersport dur.. ayrica goruntu olarakda derbi cok karizmatik.. hyosung daha kasli bir kasaya sahip yani 600 luk gorunumlu bir 250 lik :D
http://www.sahibinden.com/7300_km_d...QaXQQ11068267WQQpXQQdisplayitem&keyword=derbi

Hafifliği nedeniyle kısa mesafeli ara hızlanmalar haricinde Derbi Hyo'nun arkasından fotosunu çeker.
Görüntü olayı zevk meselesi tabii, zevkler ve renkler tartışılmaz.
Ancak şahsi fikrim,
Hyo'nun 4 zamanlı 250cc çift silindirli motoruyla çok daha uzun ömürlü ve yakıt açısından daha ekonomik, daha masrafsız, motor tipi, daha cüsseli oluşu, daha yumuşak amortisörleri ve selesi nedeniyle, kullanım açısından daha konforlu olduğu ve uzun süreli kullanım için mantıklı seçim olduğudur.
Derbi de güzel makinadır, fakat şehir kullanımı için biraz elverişsiz geliyor bana. Bence Derbi, 125cc sınıfında pistler için yaratılmış, 2 zamanlı safkan bir yarış motoru. Biraz da zengin işi geliyor bana, benzine o kadar para verip 15000'de bir motor yaptıktan sonra 4 silindir 600'lüğe binerim. :)

ıyıde arkadas super spor dıyo orta sıklet demıyo bende h kullanıcısıyım ama 6000ytl verıceksen 97 98 srad tasıye ederım

Hafifliği nedeniyle kısa mesafeli ara hızlanmalar haricinde Derbi Hyo'nun arkasından fotosunu çeker.
uzun mesafede tabi ki haklisin sonucta hyo 4 zamanli ve 125 cc daha fazla yani tam anlamiyla iki kati derbi'nin.. rahatlik acisindanda kesinlikle katiliyorum.. motor omru olarakda dedigin dogru 2 zamanli bir motor 4 le nasil kiyaslansin.. derbi sadece drag da ve goruntude keyif verebilecek bir motor bencede.. ivmelenme manyagi o kadar..
hyosung 250 de beni tek bozan sey 600 luk gorunumlu bir 250 lik olmasi.. dogan gorunumlu sahin gibi :queen:
bu kotu degil elbet ama hani, ya oldugun gibi ol yada gorundugun gibi ol! :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar