Üyelerimizden Murat Oygur'u kaybettik. Başımız Sağolsun...

Ana sayfada bu basligin altinda "muratoygur kaza yaptı(durumum iyi)" basligini gorunce, bu basliktan sonra duzeltmek icin acilmis sandim. Keske oyle olsaydi. Basimiz sagolsun, Allah rahmet eylesin :pale:

kendisiyle en son 10 gün önceki şile gezisinde görüşmüştüm, tavla getirmişti yanında, gülmüştük, denizde 3. kez kaybolan gözlüğüm için "abi şuna bi ip bağla artık" demişti.. inanması çok zor, sanki bir an evvel uyanmak istediğim bi kabus gibi, Allah mekanını cennet eylesin..

Allah rahmet eylesin sevenlerine sabırlar versin... cenazesi yarın öğlen namazından sonra pendik te defnedilecektir, ayrıntılı bilgiyi akşama doğru yazarız.. not: arkadaşlar cem ali nickli bora kardeşimize ulaşabilecek varsa lütfen gökhan ı aramasını söyleyebilirmisiniz..

:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

mekanı cennet olsun.ilk yalova motofeste gıderken tanısmıstık,şile de beraberdik,en son geçen hafta ismail abinin dukkanda gordum hemşerimi motorunu bakıma sokucaktı.Allah rahmet eylesin bize ve yakınlarına sabır versin....

gazetede haberi okuduktan sonra gürkanın (oğlumveben) yanına gittim orada sordum soyadı uygun mu oygun mu diye? siteye girdik hemen baktık msn adresinde uygun nici oygun.. telini istedik aparat tan (cem) aradık kapalı.. dedik belki isim benzerliğidir.. ne olur öle olsunn diye de dua etmeye başladım içimden..

Ama teli kapalı, sitedeki bilgilerinde yaş tutuyot, yön doğruu ; gene de ümit işte...

hadi dedim siteye topik açalım belki ulaşan biri vardır da derki; yok az evvel konuştuk , iyi :pale::pale::pale::salut:

zaman ilerledikçe olumsuz bilgiler gelmeye başladı.. hele plaka onun dedikleri anda yıkıldım... tabi ki ateş düştüğü yeri yakar.. Ailesine sabır diliyorum.. MT de ki dostlarına da..

Aparat (cem) a ilk önce sölemek istemedik telini versene falan dedik.. kaza olmuşş... geri aradı beni "ne var ne oldu" dedii.. Sadece "dua et isim benzerliği olsun" diyebildim. :salut: sonraki konuşmamız da zaten Cem ağlıyordu... :salut:

Allah mekanını cennet eylesin...

Ruhun şad olsun Muradım..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride bıraktıklarına sabır dilerim

mekanı cennet olsun... başımız saolsun... yakınlarına allahtan sabır diliyorum...

Allah yakınLarına ve tanıyanlara sabretme gücü ihsan eyLEsin,
Güzelde bi adammış yahu, tanımazdım ben şimdi gördüm içim ezildi
tanıyanların haLini düşünemiyorum :S
Ruhu Şad Olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağol Abicim, Sağolun arkamda bu kadar destekten sonra tekerim yan basmaz artıkk :)

Arkanda bu kadar destek varken, ne kötü bir haberdir ki ; tekerin yan bastı Murat abi :salut:

Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Taziye, Tebrik Ve Kutlamalar > muratoygur kaza yaptı(durumum iyi)

Ben de kaza yaptığını açıkladığı sayfanın başlığına ( durumum iyi ) diye belirtmesine çok gülmüştüm.
Herkes arkadaşı için geçmiş olsun sayfası açar ve ( durumu iyi ) diye belirtir ama o kaza haberini kendisi vermişti.
Şimdi de ölüm haberi :salut: :salut: Ani ölüm haberleri çok acıdır, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun :salut: :salut:

Son düzenleme:
Kendisiyle yalova gezisinde iki çift laf etme fırsatımız olmuştu...Sudüşen şelalesine toplu sürüşte o da vardı...İlksayfanın sonunda fotoğrafı görünce kanım dondu.Çok üzgünüm:pale:Ne yaparsak yapalım asla garantide değiliz.Yeri uçmak olsun...

mekanın cennet olsun ....

sevgili abim .. seni iyi dileklerle ugurlıuyorum.. güzel dostlugumuz .. sohbetlerimiz .. kardeşligimiz yarım kaldı demiyorum.. sen hep içimizde aklımızın bir köşesinde gs 500 lerde hatırlan sevgili abim .. temiz kalbin.. sana gittigin o cennet mekanda hep yanında olsun .. bizi unutma,, gittigimiz yollarda içtigimiz çayda soyledigimiz kelimelerde yaşadıgımız güzel günlerde seni hep sevdik abicim ...

allah rahmet eylesin ... biraz erken olsada gidişin..............................
THE CROW

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin, geride bıraktıklarına allah sabır versin. :salut::salut:

Allah rahmet eylesin insan şok oluyor yanlış haber falan denilince sevinmiştim ama doğruymuş off yaa :salut:

dml

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm tanımıyordum ama çok üzüldüm bu habere.Allah geride kalanlara sabır versin:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar