arkadaşlar, olay muharremin anlattığı gibi olmuş..
gün boyunca beni arayan bağzı arkadaşlar, çarpık çurpuk şeylerden bahsetti..
olayın aslı şu.. (gülsuyu karakolunda olayı incelemeye giden ekiplerin anlattığı)
murat yolda seyrederken hızla bir otomobile arkadan çarpıyor, çarpmanın ektisiyle yoldan geçen otobüs ün önünde fırlayarak altında kalarak can veriyor.. olay yerinde hayatını kaybbediyor.. o kadar üzücüdür ki ailesinin sabah saatlerine kadar kendilerine ulaşılınamadığı için haberi bile olmuyor..
savcı arkadan çarptığı otomobil sürücüsünü sadece ifade alıp gönderiyor.
otobüs şöförü de bi gece müşade altında tutuarak ertesi gün tam biz oraya gidince serbest bırakıyor..
kendisine de sorduk olayı ama pek konuşabilecek durumda deildi..
en son kartal daki paksoy yeddieminli otoparka giderek motosikleti gördük.
ve tamamen olayı farkettik.. sadece ön çamurlukta kırık maşalar yamuk ve arkadaki çanta nın sol kısmı kopuktu.. önceki mesajlardada bahsedildiği gibi finans bankın kartlarını yapmış, teslima gidiyorduki, tüm kartlar otoparkada saçılmıştı..
en çok dikkatimi çeken, lasik te fren izinin dahi olmamasıydı..
frenlerini kontrol ettik tutuyordu..
2 gün önce yanıma geldi ve motosikletini tamir etttirmek istediğini söyledi.. bende motora bakkıp iice yaptırmadan binmemesi gerektiğini sölemiştim..
teknik bi arızadan dolayı olması çok korktumuştu beni.. ama düşnenemiştim ki öylede böylede kaybettik onu..
resimleri ekliyorum, allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. kabrinde de yaşamındaki gibi hep gülsün inşallah..
yarın ölen namasına 20 dakika kala camide olucam.. motosikletiyle gelen arkadaşlar mümkün olduğunca sessiz gelsin ve caminin dübüne kadar motorlarını sokmasın..