Üye Fotoğrafları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birisi Karizmadanmı Bahsetti:bounce:

Makineler..

güneş geliyordu gözümü zor açmıştım:)

çeken insan biraz hıyar olursa bu kadar kalitesiz çeker..:queen:

az kalsın denize uçuracaktım:queen:

Burda Berduşlar gibiydim:p saç baş dagınık karsıdan gunes vuruyor:)

Bu Kadar Yeterlimi:bounce:

Moderatör (forrap)
:queen::queen:bu topicte hiç modları göremiyoruz yoksa modların karizmatik resimleri yokmu:queen::queen:

:sunny:
Bizim eklememe sebebimiz karizma fotoğrafımızın olmaması değil,bütün fotoğraflarımızın karizma olması:mrgreen:Ayıp olsun istemiyoruz üyelerimize karşı...:)

Şaka bir yana biz gizli görev insanlarıyız,o yüzden çok fotoğrafımızın olmamasına özen gösteriyoruz::shhh::::foto::::139::

Bizim eklememe sebebimiz karizma fotoğrafımızın olmaması değil,bütün fotoğraflarımızın karizma olması:mrgreen:Ayıp olsun istemiyoruz üyelerimize karşı...:)

Şaka bir yana biz gizli görev insanlarıyız,o yüzden çok fotoğrafımızın olmamasına özen gösteriyoruz::shhh::::foto::::139::

tuncer yeme beni gizli görevmiş miş mişşşşş:mrgreen:

zaten şu ülkeyi bir MİT birde bizim MOD'lar ayakta tutuyor:p:mrgreen:

hacı bırak bu agır abii ayaklarını biliyorum sitede geyik dönderken 2 kelime yazamıyon için içini yiyor. kasma kendini relax olll :p

Son düzenleme:

dostum bi fotonu çakarım gizlilik yalan olur....:pbiliyon elimde belgeler var...:queen::bounce:karizma dediğin tek dişi kalmış canavar...:p

fotolar için teşekürler...ilk sayfada isimlerinizi tek tek yazıcam...sizde merakj ettiklerinize bakarsınız...bir nevi arşivimiz olur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ewt bu da sitemizin değerli üyelerinden MUSTİ81:p:rendeer::queen:

savastan kacan sizin gibi olsun,:cherry: sadece rus ve moldovanlarla ugrasmaktan fazla zaman kalmiyo biseyler kitlemeye,hem artik ben doydum size bisiyler kitlemeye baskalarida biseyler kitlesin :bounce::bounce::bounce::bounce:

savaşmayın arkadaşlar sevi$in sevi$in :) yurtta barış cihanda barış lütfen!!! :rendeer:

Yürürkene arkadasım tarafından çekilmiş bir resim...

2006yazında

1nisan 2007 MotoShow İstanbul

İşte dediğim an...Tam bana göre yapmışlar dediğim an :D hayalbuysa HaYaBuSa

İstanbul MD'nin İznik Keramet Kaplıcaları mükemmel gezisi biz de onlara katıldık Bursa MD olarak...

Bu da son olsun...Muhteşem bir sahne muhteşem bir ses sistemi ve biz....En soldaki bas çalan benim!

Son düzenleme:
ben bi toparlayım buraları...ilk sayfada hangi sayfada olduğunuzu göreceksiniz dostlar...

ginede bekliyoruz modları bi görelim ben bi barış abiyi gördüm:mrgreen:
yok bırak ya bunların resimleri yok:queen: :queen: :queen: :queen:

resmi bırak bunlarda foto makinesi de yoktur:queen:ben ztn merak etmiyom :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mete, avatardaki fotoyu yükledim eskisinin yerine.

Aman tanrım :santa: Hangisini ekleyeceğim ben şimdi :santa:
Ben tam bir resim manyağıyım, ne yapacağım, seçemem de :p Seçip geliyorum Mete abi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar