free yi gören kızlar ardına bile bakmadan kaçar...metroseksüellik moda bu aralar...kızlar derki bu kendine bakmıyor pasaklı vs...:mrgreen:
erensanı görenler ise direkt Boğaz köprüsünden aşağı...:mrgreen:
yahu ben sanki çok yakışıklıyım ya...kendimi o kadar çirkin buluyorum ki aynaya baktığımda ıygkk diyorum valla...ama kendimi seviyorum...
ozaman bu fotorafı FREESTYLER0 arkadasıma bahsedıyorum (sağol öğrendım artık)
al torunum burayada ekledim puhaha şu anda 50cent dinliyorum
![]()
:queen: :queen: birisi zaten atladı boğazdan:queen: :queen: ::stretche abi küçük çocuklar ağlıyo ya beni görünce![]()
kol kasinin kasildigi daha cok belli oluyo dirsekteki girintidenyok be aga kasmadım .kendınden kasılmıs o
orda asıl kastıgım kol kası olmus ama dikkatınden kacmıs
![]()
OOOOoo federalim erkeğim...nabersin...hacı paso tükkanın önünden geçiyom ama rahatsız etmiyim patron sana gıcık kapmasın diye gelmiyom...hayırlı işler kankacım...fotolar harika...Hektora selamlar...Savaş abi kayıp bu aralar...kendi sitesinde...Rızayı hergün sıkıştırıyom Korlasta...*pne bi eldiven verecek ayak yapıyor yav...20 takla attı...yok patron var sonra gel falan...hayın gecke falan verecek...ben öyle kıçıgırık istemem...![]()
kanka bi zamanlar efsaneydik be...
forrap sen ben birde 4.vardı o kimdi la hatırlayamadım...kanka herşeyin bir dönemi tadı var dimi...şimdi istesek o geyiği bi daha yapamayız...virüscüler napıyor...site Yasin agaya Fatihe mörfiye kaldı...kanka dediğim gibi o tayfa seni beni benimsemez...onlar artık olmuş Voltran...sen ben hikaye onlar için...eni en çok şaşırtan ubaykal olmuştur...bi arayıp sormadı...o ince hesap yapmazdı ama...neyse boşver...
bizim yuvamız burası kanka...beklerim...öperim... :rendeer:
KING ayusuna selam iletiver...
fedocum seni seviyorum kardeşim...Aplama selamlar...
OOOOoo federalim erkeğim...nabersin...hacı paso tükkanın önünden geçiyom ama rahatsız etmiyim patron sana gıcık kapmasın diye gelmiyom...hayırlı işler kankacım...fotolar harika...Hektora selamlar...Savaş abi kayıp bu aralar...kendi sitesinde...Rızayı hergün sıkıştırıyom Korlasta...*pne bi eldiven verecek ayak yapıyor yav...20 takla attı...yok patron var sonra gel falan...hayın gecke falan verecek...ben öyle kıçıgırık istemem...![]()
forrap sen ben birde 4.vardı o kimdi la hatırlayamadım...kanka herşeyin bir dönemi tadı var dimi...şimdi istesek o geyiği bi daha yapamayız...virüscüler napıyor...site Yasin agaya Fatihe mörfiye kaldı...kanka dediğim gibi o tayfa seni beni benimsemez...onlar artık olmuş Voltran...sen ben hikaye onlar için...eni en çok şaşırtan ubaykal olmuştur...bi arayıp sormadı...o ince hesap yapmazdı ama...neyse boşver...
mete_han abi sen en iyisi mektub yazsaydin abimizin adresine,
aslinda senden bizim sarikiz nasil diye sormani beklerdim ama neyseeee :silent: :silent: