Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen::queen:bu topicte hiç modları göremiyoruz yoksa modların karizmatik resimleri yokmu:queen::queen:
:sunny:
Bizim eklememe sebebimiz karizma fotoğrafımızın olmaması değil,bütün fotoğraflarımızın karizma olması:mrgreen:Ayıp olsun istemiyoruz üyelerimize karşı...
Şaka bir yana biz gizli görev insanlarıyız,o yüzden çok fotoğrafımızın olmamasına özen gösteriyoruz::shhh::::foto::::139::
Bizim eklememe sebebimiz karizma fotoğrafımızın olmaması değil,bütün fotoğraflarımızın karizma olması:mrgreen:Ayıp olsun istemiyoruz üyelerimize karşı...
Şaka bir yana biz gizli görev insanlarıyız,o yüzden çok fotoğrafımızın olmamasına özen gösteriyoruz::shhh::::foto::::139::
özledik kekoyu...yahu bi af maf olsada geri dönse aramıza...![]()
savastan kacan sizin gibi olsun,:cherry: sadece rus ve moldovanlarla ugrasmaktan fazla zaman kalmiyo biseyler kitlemeye,hem artik ben doydum size bisiyler kitlemeye baskalarida biseyler kitlesin :bounce::bounce::bounce::bounce:

savaşmayın arkadaşlar sevi$in sevi$inyurtta barış cihanda barış lütfen!!! :rendeer:
ben bi toparlayım buraları...ilk sayfada hangi sayfada olduğunuzu göreceksiniz dostlar...
ne yapacan la kekoale: