Üye Fotoğrafları

abi ne bileyim ya...1-2 yıldır mesajlaştığım arkadaşlar kafamda hep farklı tiplerde canlanmıştır...hani sesini duysan başka ama yazıyla kurulan iletişimler hep donuk kalır...illaki bişeyler paylaşılacak geziere gidilecek vs...:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi ne bileyim ya...1-2 yıldır mesajlaştığım arkadaşlar kafamda hep farklı tiplerde canlanmıştır...hani sesini duysan başka ama yazıyla kurulan iletişimler hep donuk kalır...illaki bişeyler paylaşılacak geziere gidilecek vs...:)

Haklısın...Mesela senin sesin gayet kültürlü bir insan imajı veriyo.....Konuşmaların falan gayet kibar.....

Ama aslında sen o diilsin...Ben anladı seni......

Yakından görmek lazım......Tanımak lazım......Dimi yaaaa.....:cat:

Haklısın...Mesela senin sesin gayet kültürlü bir insan imajı veriyo.....Konuşmaların falan gayet kibar.....

Ama aslında sen o diilsin...Ben anladı seni......

Yakından görmek lazım......Tanımak lazım......Dimi yaaaa.....:cat:

nedyon la ...ne kültürü ...biz geyiğe adamışız kendimizi...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mete_han' Alıntı:
tipik bir Anadolu delikanlısı... yok la napam ben senin tipi...
hem anadoluluyuk, hem delikanlı; ne bekliyordun.
sana beğendirmek için mi resim attık la keko. ben buyum, beni seven böyle sevsin :queen:

şeher züppesi gibi mi hayal etmiştin, söyle uzun saçlı filan
biz köylü çocuğuyuk ::acı acı çalan bağlama smileysi::
gerçi saçlarım epey uzundur, efendi bir imaj çizmek için toplayıp arkaya montun içine gizledim de öyle çektim resmi, yoksa klasik rockçı tipi vardır bende :cherry:

ben en cok alp abide hayal kirikligina ugramistim,simdi onun icin dogal sac cikarma teknikleri ile ilgili bilgiler topluyom :queen:

hem anadoluluyuk, hem delikanlı; ne bekliyordun.
sana beğendirmek için mi resim attık la keko. ben buyum, beni seven böyle sevsin :queen:

şeher züppesi gibi mi hayal etmiştin, söyle uzun saçlı filan
biz köylü çocuğuyuk ::acı acı çalan bağlama smileysi::
gerçi saçlarım epey uzundur, efendi bir imaj çizmek için toplayıp arkaya montun içine gizledim de öyle çektim resmi, yoksa klasik rockçı tipi vardır bende :cherry:

beni böyle sevv...seveceksennn...:p ula harbi ciddiyemi aldın...:pale: ben takılıyodum sana...

Moderatör (forrap)
mete_han
Herşey gördüğünden ibaret değil abi,bazen gördüğünde hayal kırıklığına uğramasanda,oturup konuştuğunda,dar anda kaldığında da uğruyor insan hayal kırıklığına...
Yeri gelir sırf o istedi diye tanımadığın insanın yanına gidersin 30 km yol yaparsın,üstüne üstlük onu gezdirirsin şehri görsün diye çünkü o arkadaş arkadaşının arkadaşıdır.
Ama yeri gelip sen o kişinin yardımına gerek duyduğunda başka bir şehirden onun şehrine geldiğinde bile "abi çok uzaktasın be 30-40 km seninle benim aram" diyebilir.Bu da hayal kırıklığı yaratıyor insanda.Sadece dış görünüş değildir hayal kırıklığı yaratan,bazen insanın içi de beklemediğin gibi çıkabilir...Yıllardır konuştuğu insanın hemde.
Bilmem anlatabildim mi...

Motosikleti
beni böyle sevv...seveceksennn...:p ula harbi ciddiyemi aldın...:pale: ben takılıyodum sana...
yok be mete. hem ne farkeder, malzeme ortada :queen:
fazla ilgiden muzdaribim :p

hem spor ayakkabılarımla çekilseydim daha da karizmatik çıkardım :cherry:

mete_han
Herşey gördüğünden ibaret değil abi,bazen gördüğünde hayal kırıklığına uğramasanda,oturup konuştuğunda,dar anda kaldığında da uğruyor insan hayal kırıklığına...
Yeri gelir sırf o istedi diye tanımadığın insanın yanına gidersin 30 km yol yaparsın,üstüne üstlük onu gezdirirsin şehri görsün diye çünkü o arkadaş arkadaşının arkadaşıdır.
Ama yeri gelip sen o kişinin yardımına gerek duyduğunda başka bir şehirden onun şehrine geldiğinde bile "abi çok uzaktasın be 30-40 km seninle benim aram" diyebilir.Bu da hayal kırıklığı yaratıyor insanda.Sadece dış görünüş değildir hayal kırıklığı yaratan,bazen insanın içi de beklemediğin gibi çıkabilir...Yıllardır konuştuğu insanın hemde.

anlatabildin dostum...............

yok be mete. hem ne farkeder, malzeme ortada :queen:
fazla ilgiden muzdaribim :p

hem spor ayakkabılarımla çekilseydim daha da karizmatik çıkardım :cherry:

yerim malzemeyi...boşver...dünyanın en çirkin insanı benimdir herhalde...yani en azından öyle düşünüyorum...kendimi hiç sevmiyorum...kaderim daha farklı olabilirdi...yani ilgi hikaye ...doğru insan karşına çıktımı ne mutlu sana...

Son düzenleme:
Motosikleti
yerim malzemeyi...boşver...dünyanın en çirkin insanı benimdir herhalde...yani en azından öyle düşünüyorum...kendimi hiç sevmiyorum...kaderim daha farklı olabilirdi...yani ilgi hikaye ...doğru insan karşına çıktımı ne mutlu sana...

kader dediğinin farklı olabilirdi si yoktur, mevcut olanla yetinmesini bilecen.
o dediğin işler bi parça jöle bi takım elbise biriki süslü lafla olur da bizim yolumuz o istikametten geçmez.

kader dediğinin farklı olabilirdi si yoktur, mevcut olanla yetinmesini bilecen.
o dediğin işler bi parça jöle bi takım elbise biriki süslü lafla olur da bizim yolumuz o istikametten geçmez.

kankoo kaderinn güzell olacakk...yani bu dünya imtihan dünyasıymış...vs bilmem ne bana yalan geliyor...biraz sıkıntı çeksen beni anlarsın...belkide çektin...ama benim kadar belki çekmedin...zor günlerim oldu...

Motosikleti
senden de fazla çekenler var be mete. bu dünya zaten imtihan dünyasıdır. hepsi hepsi 60-70 sene birgün biter, ötesi sonsuz bir alem, ona göre vaziyet almak icap eder.
bunları daha detaylı konuşuruk yeri geldiğinde. mevcut konu dağılmasın, tezgahın önünü kapayalım.

mete_han
Herşey gördüğünden ibaret değil abi,bazen gördüğünde hayal kırıklığına uğramasan da,oturup konuştuğunda,dar anda kaldığında da uğruyor insan hayal kırıklığına...

Dogru soze ne denir:cat:

Karizmayi yapan gòrùntù degil, kisiliktir.

Son düzenleme:

ne motor var ne ehliyet...ama bu topikteki tüm resimleri ve yazıları inceledim.. dedim bende şöyle bıyıklısından bir foto koyayım..tüm hakları saklıdır..bu fotoyu kullanarak netten kız ayarlamaya kalkmayın çok denedim olmuyor:p

Son düzenleme:

ne motor var ne ehliyet...ama bu topikteki tüm resimleri ve yazıları inceledim.. dedim bende şöyle bıyıklısından bir foto koyayım..tüm hakları saklıdır..bu fotoyu kullanarak netten kız ayarlamaya kalkmayın çok denedim olmuyor:p

:queen: :queen: aga harikasın :queen: :queen:

baba niye hakıszlık ediyorsun bir deneyelim belkide tavlanır.bence kızlar kıllı erkekleri seviyor:) ve bıyıklı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar