abi ne bileyim ya...1-2 yıldır mesajlaştığım arkadaşlar kafamda hep farklı tiplerde canlanmıştır...hani sesini duysan başka ama yazıyla kurulan iletişimler hep donuk kalır...illaki bişeyler paylaşılacak geziere gidilecek vs...![]()
Haklısın...Mesela senin sesin gayet kültürlü bir insan imajı veriyo.....Konuşmaların falan gayet kibar.....
Ama aslında sen o diilsin...Ben anladı seni......
Yakından görmek lazım......Tanımak lazım......Dimi yaaaa.....:cat:
hem anadoluluyuk, hem delikanlı; ne bekliyordun.mete_han' Alıntı:tipik bir Anadolu delikanlısı... yok la napam ben senin tipi...
şeher züppesi gibi mi hayal etmiştin, söyle uzun saçlı filanabi ne bileyim ya...1-2 yıldır mesajlaştığım arkadaşlar kafamda hep farklı tiplerde canlanmıştır...hani sesini duysan başka ama yazıyla kurulan iletişimler hep donuk kalır...illaki bişeyler paylaşılacak geziere gidilecek vs...![]()
hem anadoluluyuk, hem delikanlı; ne bekliyordun.
sana beğendirmek için mi resim attık la keko. ben buyum, beni seven böyle sevsin :queen:
şeher züppesi gibi mi hayal etmiştin, söyle uzun saçlı filan
biz köylü çocuğuyuk ::acı acı çalan bağlama smileysi::
gerçi saçlarım epey uzundur, efendi bir imaj çizmek için toplayıp arkaya montun içine gizledim de öyle çektim resmi, yoksa klasik rockçı tipi vardır bende :cherry:
yok be mete. hem ne farkeder, malzeme ortada :queen:beni böyle sevv...seveceksennn...ula harbi ciddiyemi aldın...
ale: ben takılıyodum sana...
mete_han
Herşey gördüğünden ibaret değil abi,bazen gördüğünde hayal kırıklığına uğramasanda,oturup konuştuğunda,dar anda kaldığında da uğruyor insan hayal kırıklığına...
Yeri gelir sırf o istedi diye tanımadığın insanın yanına gidersin 30 km yol yaparsın,üstüne üstlük onu gezdirirsin şehri görsün diye çünkü o arkadaş arkadaşının arkadaşıdır.
Ama yeri gelip sen o kişinin yardımına gerek duyduğunda başka bir şehirden onun şehrine geldiğinde bile "abi çok uzaktasın be 30-40 km seninle benim aram" diyebilir.Bu da hayal kırıklığı yaratıyor insanda.Sadece dış görünüş değildir hayal kırıklığı yaratan,bazen insanın içi de beklemediğin gibi çıkabilir...Yıllardır konuştuğu insanın hemde.
Bilmem anlatabildim mi...
yok be mete. hem ne farkeder, malzeme ortada :queen:
fazla ilgiden muzdaribim![]()
hem spor ayakkabılarımla çekilseydim daha da karizmatik çıkardım :cherry:
yerim malzemeyi...boşver...dünyanın en çirkin insanı benimdir herhalde...yani en azından öyle düşünüyorum...kendimi hiç sevmiyorum...kaderim daha farklı olabilirdi...yani ilgi hikaye ...doğru insan karşına çıktımı ne mutlu sana...
kader dediğinin farklı olabilirdi si yoktur, mevcut olanla yetinmesini bilecen.
o dediğin işler bi parça jöle bi takım elbise biriki süslü lafla olur da bizim yolumuz o istikametten geçmez.
tezgahın önünü kapayalım.
mete_han
Herşey gördüğünden ibaret değil abi,bazen gördüğünde hayal kırıklığına uğramasan da,oturup konuştuğunda,dar anda kaldığında da uğruyor insan hayal kırıklığına...
Yeri gelir sırf o istedi diye tanımadığın insanın yanına gidersin 30 km yol yaparsın,üstüne üstlük onu gezdirirsin şehri görsün diye çünkü o arkadaş arkadaşının arkadaşıdır.
Ama yeri gelip sen o kişinin yardımına gerek duyduğunda başka bir şehirden onun şehrine geldiğinde bile "abi çok uzaktasın be 30-40 km seninle benim aram" diyebilir.Bu da hayal kırıklığı yaratıyor insanda.Sadece dış görünüş değildir hayal kırıklığı yaratan,bazen insanın içi de beklemediğin gibi çıkabilir...Yıllardır konuştuğu insanın hemde.
Bilmem anlatabildim mi...
Dogru soze ne denir:cat:
Karizmayi yapan gòrùtù degil, kisiliktir.
erdo yoksa sende killi ve biyiklimisinbaba niye hakıszlık ediyorsun bir deneyelim belkide tavlanır.bence kızlar kıllı erkekleri seviyorve bıyıklı