Unutmak için çıktım yola

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olmuş be
Hem de süper olmuş,tebrik ederim
tek kötü tarafı bisküvi ve su tarzı beslenme.

Tekerine sağlık çorum girişindeki fotoğraf resmen bir harika... Dediğğn gibi olimpos bitmiş biz geçen yaz gittik ve bir daha uğramamaya karar verdik... Türkiyenin en güzel kıyıları koyları şelaleleri 3-5 magandanın eline kalmış ne yazık ki ne yazık ki denetim yok, koruyan yok, iki masa sandalye kirli bir sezlongla sahip olmuşlar neysee..

VIA

Tebrikler..bende unutmak için çıktım böyle bir geziye ilerde yayınlarım belki.Paylaştığınız için teşekkürler.

Harika bir gezi..
Harika fotoğraflar..
Harika anlatım..
Daha ne olsun üçü bir arada..

Teşekkürler..

Hakan süper gezi olmuş resimler de anlatım da süper tekerine sağlık.

Hayranlıkla tek tek fotorafları inceledim gerçekten çok güzel bir gezi olmuş paylaşımın için çok sağol gözümüz gönlümüz açıldı. :cat::cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok beğendim abi farklı birşeyler görmek beni çok mutlu ediyor.Kendi kendime diyorum keşke ehliyetim olsa ( yazıldım ehliyete ama daha Kasım ayına çok var ) motorum 100'lük cup bile olsa iyi baktıktan sonra böyle yollara çıkacağıma inanıyorum. :)

arkadaşlar tekrar tekrar teşekkür ederim.

shule motorun sesi, rüzgar ve derinden gelen müzik unutturuyor herşeyi taki durana kadar. Fakat bir süre sonra durmak ta yetmiyor hatırlamaya, gidesi geliyor insanın.

Emin makinacı makinayı sorar tabi. Sony DSC-H3.

savaskayan yola çıktığım saatlerde kahvaltı yapabileceğim yerler kapalı oluyordu o yüzden sabahları biraz sağlıksız beslendim. Fakat ne olur ne olmaz diye, mutlaka bisküvi ve su bulundurmak lazım, eşyaların arasında.

bRkq35 ehliyetinizi alın, motorunuz için gerekebilecek yedek parçalar yanınızda olsun, kendinizin ve motorunuzun sınırlarını bilin yeter. Her yere gidersiniz. Bırakın motoru ben bisikletle dünyayı gezenlerin hikayelerini okudum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar tekrar tekrar teşekkür ederim.

shule motorun sesi, rüzgar ve derinden gelen müzik unutturuyor herşeyi taki durana kadar. Fakat bir süre sonra durmak ta yetmiyor hatırlamaya, gidesi geliyor insanın.

Emin makinacı makinayı sorar tabi. Sony DSC-H3.

savaskayan yola çıktığım saatlerde kahvaltı yapabileceğim yerler kapalı oluyordu o yüzden sabahları biraz sağlıksız beslendim. Fakat ne olur ne olmaz diye, mutlaka bisküvi ve su bulundurmak lazım, eşyaların arasında.

bRkq35 ehliyetinizi alın, motorunuz için gerekebilecek yedek parçalar yanınızda olsun, kendinizin ve motorunuzun sınırlarını bilin yeter. Her yere gidersiniz. Bırakın motoru ben bisikletle dünyayı gezenlerin hikayelerini okudum.

Haklısınız galiba.Tek önemli olan şey motorumuza iyi bakmak galiba.Çok haklısınız.Teşekkürler tekrardan.
Böyle gezileri güzel fotoğrafları sizlerden bekliyoruz :) :)

aaa deliye bak :sunny::sunny:
bende delirmek istiyorumm:queen:
uzun zamandır resimlerle birlikte sıkılmadan gezi yazısı okumamıştım,değdi..
:cat::cat:

yarım saattir okuyorum anlatım güzel,resimler dahada güzel :p paylaşım güzel ama gidemeyince i,nsan üzülüyor tabiki.tekerine sağlık,makinana sağlık

harıka bı gezı harıka bı annatım.paylasım ıcın tesekkurler.bu yaz cok ısteyıp de cıkamadıgım antalya seferım nedenıyle sızın gezınızı kıskandım dogrusu.

müthiş bir gezi ve anlatım paylaştıgınız için teşekkürler tekeriniz düz bassın nice kazasız belasız geziler diliyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar