Unutmak için çıktım yola

Henuz bir motorcu degilim fakat motorsikelt surmek istememin asil nedeni de budur iste :) Hakan abi ellerine saglik cok guzel olmus. Sana tesekkur ediyorum. Kazasiz belasiz nice guzel maceralara cikman dilegiyle.

çok akıcı bir anlatım çokta güzel kareler teşekkürler...

Motosikleti
Hornet
Harika bi gezi..Harika bi anlatım..
Didimden İstanbul'a geldiğim gün geldi aklıma.:)

İnşallah Bizde yaparız böyle geziler allah hepimize kazasız belasız sürüşler versin nediyim

içim ısındı resimlere baktıkca çok güzel bi gezi olmuş artık nicelerini yapman dileğiyle :)

Canım cektı. Elıne emegıne saglık ne tarz bır makıne ıle cektın fotoları.

Sabah sabah icim acıldı kanım kabardı :D eline ayağına motoruna sağlık super olmuş :D

Eski motorum gv 250... Hergün binmekten zevk alırdım, ama senin kadar güzel gezemedim. Çok imrendim, paylaştığın için teşekkürler..

helal olsun tüm yazını resimlerini içtenlikle okudum baktım inş. bizede nasip olur:) tek gitmek ayrı bi heyecan katmış

Ürgüp taraflarında çadır kurmaya kamplar var mı ? Olağan üstü güzel bir yol olmuş . Biraz daha yol hakkında konaklama v.b açıklamalar yazsan daha güzel olurmuş. Cok özendim ama cok

Konu hortlamış galiba. Hortlatanlara ve yorum yapanlara çeşekkür ederim.

Canım cektı. Elıne emegıne saglık ne tarz bır makıne ıle cektın fotoları.

Fotoğraf makinem sony dsc-h3 motorum gibi başlangıç makinesi diyebiliriz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:23 ----------

Ürgüp taraflarında çadır kurmaya kamplar var mı ? Olağan üstü güzel bir yol olmuş . Biraz daha yol hakkında konaklama v.b açıklamalar yazsan daha güzel olurmuş. Cok özendim ama cok

Yanımda çadır olmadığı için kamp yerlerine pek dikkat edemedim kusura bakmayın. Fakat bu tür bir gezi çadır ve en az iki motorla da ayrı bir tat sağlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar