Unutmak için çıktım yola

cidden süper gezi olmuş ya bende diğer yaza gitmeyi düşünüyorum ybr'mle muğla marmaris antalya taraflarına:)

arkadaşım resimler güzel olmuş bu şezlong olayına gelince her yerde bu tip uygulama var para vermek zorunlu oluyor gene de hakkını araman iyi olmuş yalnız gitmek hakkaten hem tehlikeli hem sıkıcı oluyor bir kişide olsa kafa dengi olunca yollar daha kısa geliyor.

tebriklerr bayıldım anlatımınızda cok iyiydi gözümü kırpmadan okudum resimlerde süper....

mükemmel bir anlatım çok ta güzel resimlemişin
offf ben çorluda mal mal duruyorum
italyan türkçemi konuştu yoksa sen italyancamı konuştun kerebiç ne tatlımı tuzlumu kaktüs yedinmi tadı neye benziyor inşallah bende seneye böyle güzel gezerim
emeğine sağlık

Bir Tarsus lu olarak 2 soruna hemen cevap verebilirim :)

Kerebiç, eskiden sadece Ramazan aylarında çıkan bir tatlı idi. Şimdi ise sürekli bulmak mümkün. özel bir kreması vardır, içi fıstıklı bir harçla doldurulmuş, enerji dolu bir tatlıdır :)
Kaktüs ise, bizim dikenli incir dediğimiz, genelde bahçe ya da tarla kenarlarında sınır belirlemek ve korumak için dikilmiş bir kaktüs türüdür. Soğuk yenir, sadece içi yenir :)

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Umarım hayatlarınız arzuladığınız çizgilerde gider.

acoskun (Ayhan) Hocam yola çıkmadan önce sizden aldığım tiyolar sayesinde, Turasan'ın söylediğiniz mahsenine de gittim fakat kapalı yerde çektiğim fotoğraflar güzel çıkmamıştı o yüzden yayınlamadım.

tr100a Emilio ile İngilizce konuştuk. Diğer sorularınıza Canan cevap vermiş. O bahsettiğim kaktüsü çekirdekleriyle yiyorsunuz. İlginç bir yiyecek.

KUVVETMİRA unuttum zaten. Ne yapacağım, hep geçmişte mi yaşıyacağım. 3000 km sonra dünya umrunuzda olmuyor :)

Mersin İl Temsilcisi
kıskandım işte, tamam mı kıskandım, yeter yahu... uykum da kaçtı :p

kıskandım..özendim...hayal ettim...benim motorumla cok zor hatta ımkansız bir gezi yapmışsın..tbrk ederim..:rendeer: peki unutabilmişmisin:silent:

tek kelimeyle harika bir gezi ve sunum olmuş :cat:

aslına bakarsan benim içinde iyi tiyolar var zira seneye eğer nasip olursa kızım ile takip edeceğim rotanın büyük bir bölümü burada ve bana çok faydası olacağına inanıyorum bunun için ayrıyetten teşekkür ederim :cherry:

emeklerine,yüreğine,tekerine sağlık paylaşım için teşekkürler ....

Her satırını zevkle okuyup her fotoğrafına hayranlıkla baktığım gezilerden biri daha..
Elinize sağlık, çok güzel olmuş.
Keşke alanyaya gelmeden haber verseydiniz, bisküvi dışında bi kahvaltı verirdik yolluk olarak :)

En çok görmek istediğim manzaralar, kendimi bi kaç hafta atıp hayattan kopmak istediğim kareler...
Elinize emeğinize, fotoğraf makinenize sağlık..

Super Moderator
Son zamanlarda gördüğüm en güzel gezi, en güzel anlatım...
Benim de bu başlığı unutmamam lazım ki:) bir ara ben de benzer bir rota yapabileyim:)

Eline sağlık...:cat:

Motosikleti
Tracer 7
Nefis bir gezi...çok güzel bir anlatım...ekim ayında kullanıcağım iznim konusunda bana baya bir ilham verdiniz...benimki kaş'da bitecek bir gezi olacak.bisikletlemi yapsam yoksa motosikletlemi yapsam diye kararsızdım,sayenizde kararımı verdim.
Fotoğraflar çok güzel...sapka çıkartıyorum...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gezi, anlatım, fotoğraflar, her şey dört dörtlük. Teşekkürler.. :)

fotoğraflar harika, sende cevher var bu konuda. makinanın markası ne:) walla çok güzel olmuş, bir saatten fazla bakmışım ve hiç sıkılmadım. seneye bi karadeniz turu güncesi bekliyorum:)

Selkanın gezi yazısından sonra,bir solukta okuduğum 2. gezi raporu oldu.

Hakan abi kralsın.:rendeer:

Teşekkürler paylaştığınız için. Çok güzel bir gezi olmuş anlatımınız ve resimler de harika özellikle şu resim...

Hakan arkadaşım gerçekten fotoları ve yazını bir solukta okudum hislerimize tercüman oldun bu gezinle :cat:
İnş. darısı bizlerinde başına olur diyorum , tekrar teşekkür ediyorum tekerin düz bassın iyi günler:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tekerine sağlık mükemmel bir gezi ve aynı derecede güzel resimler ve anlatım

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Nefes almadan okudum.
Tesekkurler....

REsimler on dakikada a cıldı bende bir saatte okudum ama bir yıllık bir bilgiye sahip olduk neredeyse hepsini tek tek kare kare yorumlarıyla beraber okuyup inceledim iş yerindeki arkadaşımda baktı tek başına gezmen biraz sıkıntılı olmuş ama buna değmiş bu kadar resimi vede yorumu yüklemen çok hoşumuza gitti ben konyadayım bize yakın olan o yerlerin coğunu gezemedim ama sayende gezmiş kadar oldum o emiliyoydu heralde onun yanındaki kızlar ne oldu onu söylemedin 4 kız akıbetini bekliyorum bir anda kısacık gectin şaka
şaka çok güzel olmuş Allah motorunun tekerine taş komasın hemşehrim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar