Vakti zamanında şöööyle bi dolaşmaya çıktığım bir gün. 1 scootterli bayanı sıkıştıran 2 apaçi görünce (o zamanlar eski kasa v-strom var cüsseli hayvan) şööööyle bi yanlarına yanaştıydım elemanların. Hatunu markaja alarak elemanların uzamasını sağlamıştım. Elemanlar uzayınca bende yanlış anlaşılmamak üzere öne geçip uzaklaşmıştım. Gittiğim yol üzerinde neredeyse her geçişimde durup bir sigara tellendirdiğim manzarası güzel yerde durup yine sigara tellendiriyordum ki hatun şahıs da durdu geldi. Hatun şahsiyetten teşekkürleri kabul ediyorum o sıra coolluğumdan da heç ödün vermeden. Meğersem hatunla aynı yerde yaşıyormuşuz, evler falan bile yakınmış. Sigara bitti ayrıldık ordan uzadık tabi. Sonra dank etti kafaya. Ula ben bu hatunun numarayı niye almadım demeye başladım. Ara tara ara tara güç bela buldum numarasını araştık konuştuk buluştuk. Meğersem motosikletli ablamızın kendisi de 250cc klasmanındaymış onu öğrendik

sonra bi daha topuk
Bir başka sefer, hizmetini-manzarasını sevdiğim bir kafedeyim. Dışarda oturuyorsun denizi izliyorsun hemen yanında. Motoru da 5 metre ileriye park edebiliyorsun. Oturmuşum yine olanca cooool tavırlarımla kahve sigara yapıyorum manzaraya doğru. Bir motosikletli hatun ablamız daha geldi mekana geçerken şöyle bi selamlaştık, hemen 3 masa ileride oturan kız arkadaşlarının yanına gitti. Fena halde kesilmekteyim ama dediğim gibi Allah baba cooolluğuma zeval vermesin havalarındayım

Hatun ablalar kalktılar gidiyorlar. Yanımdan geçerken motosikletli ablamız benim sandalyenin ayağına bi ufak vurarak 'öküz yaaa insan döner bi bakar yanaşır o kadar oturduk orda' şeklinde söylemlerine maruz kalmışımdır.
Velasılı çok oluyor böyle muhabbetler aslında. Olay doğru zamanda doğru yerde olmakla alakalı olabilir. Belkide benim coooolluğumla

Hay tüküreydim

)))