Umut fakirin ekmeğidir..... Tanışıp evlenen ???

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
aslında kişi kendi ilgi alanına ilgi duyan bayanlara diğer bayanlara olandan daha fazla ilgi göstermesi normal. Eş aramaya çıktıktan sonra her yer uygundur. kısmetin nerede olduğu belli olmaz.

motosiklet süren bir kıza denk geldiğimi hatırlamıyorum, görürsem yol ayrımına kadar uzaklaşmam ondan. maksat nasıl motor sürüyor ona bakmak, hoşuma giderse evlenme teklifi edebilirim :rendeer:

Omrumde bir kere netten bir hatunla tanistim yuzunu gormedigim sevgilim olduydu chat ten. Oda ibne cikti daha tovbe ettim bana yetti bu travma

Kendimi üst sınıf motorlara geçiş motoru gibi görüyorum motosiklet aracılığı ile tanıştığım kızlar bir süre sonra ayrılıyor benden bakıyorum 600 cc motoru olan kişilerle takılıyorlar

demekki kızlarında bir barkın abisi var nasıl motorcu erkekler ilegezelim diyorlar oda diyorki 125 cc ile başla kızlar benle başlıyor sonra 5000 km yapınca 600 cc alıyor mt felan alıyor öyle anladım ben

Aha, haklı olabilirsin. Kız arkadaşlarım bana bizi motorcu çocuklarla tanistirsana der. Hepsinin sevgilisi var derim :))) bunu söyleyen kizin zaten sevgilisi var.

Kaskli olmama ragmen yolda gorup ic geciren kizlar gordum. Ozellikle genc kizlar motosikletlere ve şık motosikletli oglanlara egilim buyuk kucumsemeyin sakin.

Benim esim zaten motor manyagi biri oldugundan hic sikinti cekmedim ama motosiklet sevmeyen bir kiz arkadasim olsaydi cok buyuk ihtimalle zaman icinde yollarimiz ayrilirdi.

Mesela egzozlu motorlara deli gibi bakiyor kizlar. ANCAK 2 silindirler ve altindakilere degil! 3 silindir ve ustu yuksek cclere kitlenip kaliyorlar torklu acik egzoz sesiyse ozellikle.

DKN

Aha, haklı olabilirsin. Kız arkadaşlarım bana bizi motorcu çocuklarla tanistirsana der. Hepsinin sevgilisi var derim :))) bunu söyleyen kizin zaten sevgilisi var.

Doğayı kendi haline bıraktığımızda, hasarlarını onarır ve kendi kendini yeniler. insan tabiatı da öyledir karışmamak gerekir

Son düzenleme:
Super Moderator
ip attım ucu galdı
Darazda gücü galdı
ben sevdim eller aldı
içimde acı galdı

Almayı yüke koydum
Ağzını bükekoydum
Gittin yarim elllere
Boynumu bükekoydun

Ouuuuww Serenat başlamış arkadaşlar toplanın ,, Oğlannnn bizim kiz biziiim tey tey tey :salut: :salut:

816613470fe8b0.gif

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Sitemizde tanışıp evlenen ve uzun süredir evlilikleri devam eden 3-4 çift var. çocukları da var Allah bağışlarsa.

Nerde ne zaman ve nasıl tanışıp bu iliişkinin evliliğe döneceğini sadece Allah bilir.

Geçen Atakent tarafında bi bayan gördüm R6 ile geliyor, ilk önce sürene baktım kasksız bayan arkada kasklı oğlan artık neyidir bilmem.. Sanırım öğreniyordu ama pek acemi gibi bir durumu da yoktu virajda denk geldim.

Motosiklet iyidir, motosikletin mi var diye atlayan oluyor. Elbette atlayan derken kastım, muhabbetin olmamasına veya kısıtlı olmasına rağmen soranlar. Yoksa ben de yeri gelince bir bayanla tanıştığımda motosikletle ilgili mevzu geçince motosikletin mi var diye sorar ve ister istemez ilgi duyarım çünkü motosiklet birçok şeyi ifade ediyor kişi hakkında. Yani direk sevgili gözüyle bakmak değil de bi muhabbet konusu oluyor hiç olmazsa. Şu ana kadar ilgi duymayana rastlamadım desem yalan olmaz. İlkten muhabbeti geçince yaa çok tehlikeli değil mi diye sorup da ilgisini gizleyemeyen beni de bindirir misin diyen de çok.

liseliler bilmez gerçi şimdinin ünv lileride bilmez ultima onlinede tanışıp evlenenler vardı

varmı böyle 2 teker üstünde tanışıp bir arayan gelen baylar bayanlar

hep merak ederim

(az daha ekle ybr al diyeni agv kaskla döverim :D)

Ultima Online demek. :bounce: Hangi serverlarda oynadın. :cat:

Gönlünü gün edeni sevmez sevda, ister hep onu üzeni
Her ona kucak açan olmaz fayda, bekler hep onu sileni

Ben internetten tanışıp, lisede iken sevgili olup 8 senedir beraber olan su an nişanlı olan bir çift daha tanıyorum. Birbirlerinin ilk sevgilileri oldular. Ağustosta dugun yapıyoruz nasipse :)

Motor kullanan bir ablam da eylül de evleniyor. Nisanlisina motor tutkusunu aşıladı :) Ona da motor alıyorlar :))

Kimi de var . Oluroyle ben senden hoslaniyorum, ciddi düşünüyorum.Motor tutkuna saygi duyuyorum ama ben cok korkuyorum motoru birakmalisin der :))

Nasip olayı kesinlikle. Yazildiysa vakit gelince nasip gelir.

Öğrenci olanlar okusun vatana millete hayırlı ilim insanları olsun. Çalışan olanlar isine gucune esine dostuna sahip cikip dört elle sarilsin, insanlar mutlu mesut yasasin.

Çiçekler açsın
Böcekler uucsun
Kıyılarda sevgililer
Heryerde olsun...

Valla tek başıma bir hayat planlıyorum...
Şehirden biraz uzak kalan 75-80 m^2 fakat bahçesi bulunan bir ev, Mercedes 500sec, 600-650cc 2 silindir bir motor, bir de bunların bakım masrafından biraz fazla maaş... misss...

Valla tek başıma bir hayat planlıyorum...
Şehirden biraz uzak kalan 75-80 m^2 fakat bahçesi bulunan bir ev, Mercedes 500sec, 600-650cc 2 silindir bir motor, bir de bunların bakım masrafından biraz fazla maaş... misss...

Hazır yapılmışı var neden olmasın da biraz daha büyük düşün sen.

valla benim elimde yok abi...

Elinde bunların hiçbiri olmayabilir. Ama zamanla olabilme ihtimali de yok degil. Gözünü daha yükseğe dik. Mal mülk delisi ol demiyorum istediğin hayatı daha iyi yaşayabilmen için daha büyük hedef bul kendine.
Şöyle düşün, elinde bir silah var menzili 2000 metre. 2000 metredeki hedefi zor da olsa vuruyorsan 500 metre sana hava civa.. o yüzden 2000 metreye nişan al sen ;)

Elinde bunların hiçbiri olmayabilir. Ama zamanla olabilme ihtimali de yok degil. Gözünü daha yükseğe dik. Mal mülk delisi ol demiyorum istediğin hayatı daha iyi yaşayabilmen için daha büyük hedef bul kendine.
Şöyle düşün, elinde bir silah var menzili 2000 metre. 2000 metredeki hedefi zor da olsa vuruyorsan 500 metre sana hava civa.. o yüzden 2000 metreye nişan al sen ;)

500 metreyi vuralım. sonra 1000 metreyi vuracaz sonra da 2.000 metreyi vuracaz abi... Kimbilir belki de koordinat verip füze gönderecem...
Umutsuz değilim yani hayattan yunus abi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar