uff ya bakın suzukinin eksozu patladı (okadar bende ısıtsam )

arkadaşlar ben şaşdım kaldım bu motor nasıl bukadar ısınıyor test den çıkmadan önce 48 sat dayanıklık testi de yapıyorlar ama bu resmen bırak yeter diyor ağlıyor ve eksozu patlıyor :mrgreen::cat::rendeer:

ha alın birde kawazaki ama onda sadece ses var ok ;):rendeer:

bu video verilmişse özür

[YT]qQ_vhh2hL8k[/YT]

[YT]fgG6xJ1sQdM[/YT]

:queen::queen:

sanki gözüme bişey fırlayacakmış gibi seyrettimm o ne manyaklık

kawasaki'yi o kadar zorlamıyorlar ki, bir de suzukide bir sıkıntı olabilir o makinada.

bana kalırsa o manifoltu o kadar ısıtabilmen için silindirlerde oynama yapılmıştır veya yakıtta zengin karışım yapılmış ve silindir yakmadan dışarı atıyo yolda yanıyo yakıt sanki ...yoksa böle bişi olması mümkün değil
ancak değişik bi video paylaşım için teşekkürler...

arkadaşlar kawazaki zorlanmıyor sesi hoşuma getti diye koydum zuhahahaha:p

bana kalırsa o manifoltu o kadar ısıtabilmen için silindirlerde oynama yapılmıştır veya yakıtta zengin karışım yapılmış ve silindir yakmadan dışarı atıyo yolda yanıyo yakıt sanki ...yoksa böle bişi olması mümkün değil
ancak değişik bi video paylaşım için teşekkürler...

bişey deyil ama nerden biliyon sabah dan akşana kadar çalışmadığnı:rendeer::mrgreen::silent:

Son düzenleme:
bişey deyil ama nerden biliyon sabah dan akşana kadar çalışmadığnı:rendeer::mrgreen::silent:

O motor değil sabahtan akşama kadar 2 gün çalışsa dahi o manifoldu o hale getirmezler.Bencede silindirde bir oynama yapılmış ve yakamadığı benzini çıkmaya vakit bulamadan yaktığı için bu hale gelmiş gibi duruyor.

Son düzenleme:

O motor değil sabahtan akşama kadar 2 gün çalışsa dahi o manifoldu o hale getirmezler.Bencede silindirde bir oynama yapılmış ve yakamadığı benzini çıkmaya vakit bulamadan yaktığı için bu hale gelmiş gibi duruyor.

O motor değil sabahtan akşama kadar 2 gün çalışsa dahi o manifoldu o hale getirmezler.Bencede silindirde bir oynama yapılmış ve yakamadığı benzini çıkmaya vakit bulamadan yaktığı için bu hale gelmiş gibi duruyor.[/QUOTE]

diyorsun :mrgreen::silent::p

Arkadaşlar işte suzuki bööle sağlam alet yaw kimbilir kaç dakka redline yaptırdılar motora :cyclopsan

motosiklet neredeyse patlayacak adamlar dibinde hiç korkmuyolar pes valla:)

Bu ne yaa canilik valla bide bence silindir içine alınan yakıtın ekzosda yakılması saglanmıs boylece egzosa sıcaklık yuklenmiş(büyük ihtimalle buji kablolarının yerini deiştirerek yapmıştır)oda bu sonucu ortaya cıkarmıs diye dusunuyorum.Ama bolyle show olmaz yiyosa ön teker falan yapsın :farao:
paylaşım için saol dostum

Bu ne yaa canilik valla bide bence silindir içine alınan yakıtın ekzosda yakılması saglanmıs boylece egzosa sıcaklık yuklenmiş(büyük ihtimalle buji kablolarının yerini deiştirerek yapmıştır)oda bu sonucu ortaya cıkarmıs diye dusunuyorum.Ama bolyle show olmaz yiyosa ön teker falan yapsın :farao:
paylaşım için saol dostum

birşey deyil kanka:rendeer: yeterki yorum yap :rendeer::p

o motor o hale nasıl getırmısler ya ayaklı bomba gıbı olmus walla adamlardada hıc korku yok sanırım ellerınde patlayacak motor nerdeyse...

bence motorun avans ayarı bozuk...bundan dolayı ateşleme zamanlaması hatalı..bu sebele dengesiz ateslemeden kaynaklanan, benzinin basınç la dısarıda yanarak egzost kızarması olusmuş....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar