Ben B-1B ye yakından göz attım. dokundum

fotoğraflar çekindim

Parti il başkanıda değilim :queen:
İzmir 2Ana jet üs eğt k.lığında ki tiad fuarındamı
Arkadaşlar bende bu topic i yeni farkettim,bende bildiğim kadarıyla bilgi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya hazırım
Yazılan yazıları okurken sırplar tarafından düşürülen hayalet uçağın gizli bilgilerinin
amerikalılar tarafından satılması sonucu konsolosluk veya elçilik herneyse bombalandığı falan yazılmış,siz her yazılana inanmayın
Erudite zaten ne güzel açıklamış görünmeyen uçak yoktur radar scop larında nasıl ve ne derece göründüğü önemlidir
bu nu anlatmak zordur radarcılar bilir,aslolan o uçağın hangi sistemle ve teknoloji ile düşürüldüğüdür
Uçakları F16-F18 - vs vs birbirleriyle değil kendi katogori karşılıkları olan değişik ulke imalatı olan uçaklar ile kıyaslanmasıdır ki buda en doğrusudur
Bir arkadaşımız mirage leri fransızların bize satmak istemeyecekleri veya buna benzer seylerden bahsetmiş veya anlatmak istemiş ,siz paradan haber verin bak nasıl satıyorlar paranın dini,dili,milliyeti yok arkadaşlar catır catır da satarlar,ama o uçaklarda kullanılacak silah,muharebe sistem ve teknolojileri derseniz evet düşünülebilir derim,bu konuya en iyi ornek enson askeri muharebe helikoıpter ihalesindeki turkiyede uretim ve yerli teknoloji işbirliği sartının konulması sonucu amerikalı ureticilerin mırın kırın etmesi sonucu ihaleden elenmeleri gosterilebilir
İzmir de tiad fuarı gerçekleştirildi, yanılmıyorsam 2001 yılı. o zaman italya, ukrayna, amerika,ingiltere . . . olmak üzere birçok ülkeden savaş uçakları gösteri uçakları v.s. gelmişti. Sadece b-1b değil ki, tornado, mig-29, b-1b , f-15 gibi bir çok uçağı, yakından inceleme fırsatı bulmuştum . . .
Ben B-1B ye yakından göz attım. dokundum

fotoğraflar çekindim

Parti il başkanıda değilim :queen:
ozur diliyorum sorduğum için,