- Konu Yazar
ben kendimi bildim bileli bir uçak tutkum vardıır. özellikle f-16 resmini nerde görsem direkt 14-15 sene öncelere giderim
genelde çocuklar küçükken uçak mereklısı olur buraya kadar sorun yok ama bende bu büyüyüncede devam etti:silent:
f-16'ların üst modelleri çıktı ama bende bu f-16 aşkı bitmedi.
bir video buldum müzigiyle resimleriyle bana oldukça güzel geldi. biraz düzenlemeden sonra sizinle paylaşmak istedim.
[GV]-408356355464159858[/GV]
bilmiyorum benim gibi belki jet tutkunu vardır . varsa burda yeni modeller hakkında bilgi verebiliriz alabiliriz.
ilk yeni modeli ben tanıtıyım. hava kuvvetlerinin almayı planladığı bir jet var. ismi f-35 bunun özelligi yere dik açı ile inebilmesi yani helikopter gibi. düşünün koskoca jet evininiz tavanına inebilir
videoyu sonuna kadar izleyin f-35'in yere nasıl iniş yaptıgını göreceksiniz:cherry:
not:2. videoda yerden kalkış ve jet motorun hakkında ayrıntılı bilgi var.
1
[YT]zaBJSrDH08U[/YT]
2
[YT]fZi1528jH9c&mode[/YT]
yerden dik açı ile kalkmaya hazırlanan f-35'den resimler
f-35 'in kalkmaya hazırlarlanmadan önceki görüntüsü

motorun altındaki kapatlar açılıyor

motor diket açı alıyor.

f-35 kalkmaya hazır

kalkışa başladı

evet sonunda f-35 havada.

havalandıgında motorunu tekrar eski konumuna getirerek ilerliyor.

ben jet tutkunu oldugum için bu uçak hakkında bilgi verdim. ama diger uçaklar hakkında bilgisi ve ilgisi olan varsa bizimle baylaşabilir
görüşmek üzere...
genelde çocuklar küçükken uçak mereklısı olur buraya kadar sorun yok ama bende bu büyüyüncede devam etti:silent:
f-16'ların üst modelleri çıktı ama bende bu f-16 aşkı bitmedi.
bir video buldum müzigiyle resimleriyle bana oldukça güzel geldi. biraz düzenlemeden sonra sizinle paylaşmak istedim.
[GV]-408356355464159858[/GV]
bilmiyorum benim gibi belki jet tutkunu vardır . varsa burda yeni modeller hakkında bilgi verebiliriz alabiliriz.
ilk yeni modeli ben tanıtıyım. hava kuvvetlerinin almayı planladığı bir jet var. ismi f-35 bunun özelligi yere dik açı ile inebilmesi yani helikopter gibi. düşünün koskoca jet evininiz tavanına inebilir
videoyu sonuna kadar izleyin f-35'in yere nasıl iniş yaptıgını göreceksiniz:cherry:
not:2. videoda yerden kalkış ve jet motorun hakkında ayrıntılı bilgi var.
1
[YT]zaBJSrDH08U[/YT]
2
[YT]fZi1528jH9c&mode[/YT]
yerden dik açı ile kalkmaya hazırlanan f-35'den resimler
f-35 'in kalkmaya hazırlarlanmadan önceki görüntüsü

motorun altındaki kapatlar açılıyor

motor diket açı alıyor.

f-35 kalkmaya hazır

kalkışa başladı

evet sonunda f-35 havada.

havalandıgında motorunu tekrar eski konumuna getirerek ilerliyor.

ben jet tutkunu oldugum için bu uçak hakkında bilgi verdim. ama diger uçaklar hakkında bilgisi ve ilgisi olan varsa bizimle baylaşabilir
görüşmek üzere...