TVS Apachi mi İkinci el Honda CBR 125 mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi bak sen cgl kullanıcısın bende 2 yıl tıtan kullandım bunalr mukemmel makınalar uzun omur dayanıklılık ozellıklede parca fıyatları cgl ye grenaj yaptır cbrden guzel olur :D en azından parcası ucuz olur parcası pahalı derken bıraz pahalı deıl 600 luk makınalar gıbı parca fıyatları ben kuryecılerın ıcınde ogrendım bu işi emın olun en ıyı onlar bılıor :D o makına ne fıyatının nede yedek parcz fıyatının hicbizaman hakkını veremez kac tane var arkadaslarda cukura gırıor jant yamuluyor turkıye burası gozunu seviyim titanın tell jantlı cross gibi :D 3 kere kafadan gırdık tekerde hıcbişi yok parcasını al kendın bıle takarsın :D

Kötülemedim ki Apache'yi kötü veya orta bir motor değil öyle olsa kurye şirketleri neden tercih etsin:) Çok iyiyse Honda'dır seçim:wiinkk: noktasına vigülüne kadar Cbr 125 her bakımdan üstündür, grenaj fiyatı sanırım 1300Tl miydi neydi:mrgreen:

aynen oleee :mrgreen:

gpz 500 e ancak keyıf ıcın bınerım ben malum hepımızın maddı durumları bellı bende bı tıtan yada tvs mutlaka düşünüyorum gezmek ıcın yol parasından artan paraylada keyıf yaparsın gezdıgın yerlerde :))[/QUOTE]

aynen benım ıcınde ole :queen:

ama cbrın ustun olacak bı konumu yokkı ya bıldıgın ülker cubuk kraker (tuzlu) :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Kötülemedim ki Apache'yi kötü veya orta bir motor değil öyle olsa kurye şirketleri neden tercih etsin:) Çok iyiyse Honda'dır seçim:wiinkk: noktasına vigülüne kadar Cbr 125 her bakımdan üstündür, grenaj fiyatı sanırım 1300Tl miydi neydi:mrgreen:

ya bunlar sonucda 125 lık makınalar bunları tercıh sebebı zaten performansı olmamalıdır performans ısdıosan 5 bıne neler alırısn cbr nın o makınadan tek usdun olan yanı koydugu fıyatlar :D ya bu makınanın alıcı olarak baktıgınız zaman hıcbır mantıklı yanı yok kalıtelıdır tmm buna kımsenın lafı yok ama onun grenajına neden 3 bın lıra fark werıyım kı tıpsız bı motor oldugu cogunlugun oylarıyla kanıtlanmıs teorılesmıs bı motor :D bole bı motor alırken kafanızdakı kriterler sunlar olmalı ilk olarak 125 lık bı makına alıosunuz tecrubelı ısenız ekonomık oldugu ıcın acemı ısenız ogrenmek ıcın alcaksınız we makınayı cok yıpratcaksınız bu 2 secenekdede cbr elendı param bu kadara yetıo ama tipi guzel olsun dedınız cbr gene elendı ss kategorısının en zayıf motoru dierı commuter kategorısının en avantajlı modelı gene elendı .. cevredekılerın bakıs acısı ne olur eger bılmeyen kişilerse cbr nın bı race oldugunu düşünürler ama buyuk motor kullananların acırcasına baktıgı bı makıne tvs commuterdır ona kımse kotu yorum yapamaz cunku kategorısı o olacagı o yanı daha ne olcak hesabı dedıgı gıbı performans dıceksen ozaman 125 lıklerle ısın ne :D tek bır avantajı vardır oda uzerınde honda yazmasıdır hondada bu markasına duyulan saygının karsılıgını cok guzel verıor koydugu fıyatlarla

artık hep werse yada yazsa ne olur ya japon satısları gecen seneye gore %66 dusmus .ee 3lıralık motoru satılıyo dıye bızım ınsanlarımıza 10 lıraya satmaya kalktı bu japonlar artık mıllet akıllandı eskısı kadar bılgısız deyıl yanı

Forumdan Uzaklaştırıldı
artık hep werse yada yazsa ne olur ya japon satısları gecen seneye gore %66 dusmus .ee 3lıralık motoru satılıyo dıye bızım ınsanlarımıza 10 lıraya satmaya kalktı bu japonlar artık mıllet akıllandı eskısı kadar bılgısız deyıl yanı

oda hıc iyi bişi deıl yaw cunku ınsanlar mecburıyetten cin mallarına yöneliyor buda distrubitorlerı daha fazla cın malı getırmeye zorluor ınsanımız cin mallarının sıkıntılarıyla uraşırken bu işden tek kar eden gene çin oluyor bu japonların fiyat polıtıkası hem bıze hem japonların kendısıne zarar veriyor ama yapabıleceklerı cok fazla bişi yok cbr nın fıyatı 3 bıne dusse çinli rakibinin fiyatı 2 bıne duser bır cın malının naklıyesı dahıl turkıyeye malıyetı 600 dolar :)

motor hocası abim 1300 tl demısken biz 1000 tl ye tertemız titan aldık be :D her vitesde istemdışı tekere kalkıo :D

Son düzenleme:
yaw bu cınlıler bıle sapıttıydı bı ara bu cbr 125 gorunumunde yok ramzey yok yukı dıe markalarda motor uretmıstı aynı tıpte 150 lılık onlar bıle 4000tl ye satıyorlardı bı ara yazık gunah yaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw bu cınlıler bıle sapıttıydı bı ara bu cbr 125 gorunumunde yok ramzey yok yukı dıe markalarda motor uretmıstı aynı tıpte 150 lılık onlar bıle 4000tl ye satıyorlardı bı ara yazık gunah yaa

uahah kanunı 5 6 bıne scooter satıo 150 lık :D:D

hıc sorma ya bunlarda saf gorunup adam kekleyenlenlerden ne olcak türk diyilmi fazla kazanmak ıstıcek her halıkarda :mrgreen:

İkiside güzel motosikletler Bence apachi al çünki yol tutuşu çok iyi ve seri motosiklet . Cbr 125 in parça fiyatları çok pahalı

bende REPSOL vardı çamurluk dahil 2000 küsür fiyat çıkarmışlardı :silent::queen:

ben apache mi satıyodum 1500 e sadece segman atılcak toplamda 1800 olsun hadi... adam granaj takımı alıncaya kadar onu yiyip bitiren bi motor alır ya :queen:

Son düzenleme:
kalıte baska bısey ıse su 4 buyuk we gundemde olan markalar kawazakı suzukı honda yamaha pekı bu tvs apachenın cıktıgı fabrıkada sızın kalıte dedıgınız kategorıdekı suzukının motorunu ureten fırmanın fabrıkasından cıkan bır motordur(tvs) ozaman suzukıde kalıtesız he dostum :cat: ama en hızlı motoruda ureten suzukı demekkı honda kalıtesı yavas motor uretmekte:queen:senın kalıte dedıgın olayın cevabı

we ayrıca ınanmassan googleden gır bı arastır tvs-suzukı yaz karsına ne cıkıyor daha ıyı anlaya bılırsın ordan

paşa ben tvs kalitesiz mi dedim.?
hondanın kalitesiyle tartışılmaz manasında dedim sadece.

Arkadaşlar bu motosiklet modifiyesiyle ilgili detaylı bilgi alabileceğim bir kaynak var mı? Nerelere ne modifiye yapılır, ne kadar maliyeti olur? Kaç çeşit gidon vardır, kaç çeşit far vardır? v.b.

far ve gidon çeşitleri çok değil aslında motora ise sadece 160 cc yapabilirsin o da baya bi güç sağlıyor aydın usta yapmış hiç zorlamadan 130 net görmüş makına

CBF 150 nin grenajı ve genel görüntüsü bana müthiş itici geldi çünkü.

Bu arada Murat özel mesajlarına bakarsan bir yeni mesaj göreceksin. :)

Son düzenleme:
dostum şöyle bws dede vardı titreşim çoğu motorda var sen daha önce cbf ye binmedi isen apache de titreşimin ne olduğunu anlamazsın murat 'ında dediği gibi rodaj dan rodaja fark var ancak sana tavsiyem şu cbf alacağım yazıyor profilinde alamdan bir apache ye bin demek istediğimi anlayacaksın bende ybr titan cbf ck hepsini denedim bws nin ani kalkışlarından sonra beni ancak pache pakladı:mrgreen:ve şunuda söylemeden geçemiyeceğim murat kardeşime titrşim olayını sorduğumda biz geç adamız titreşim bize dokunmaz demişti gerçekten haklı ben hiç bir zaman kullanmadığım motosikleti kötülemedim ama ikisinide test ettim beklentilerimi aldığım motosiklet karşıladı kullanım kolaylığı güç biraz önceki yazımda seni kırdı isem özür dilerim kardeşim sağlıcakla kal:rendeer:

Yok canım kızmaca darılmaca yok:) bende kullanıcılardan duyduklarımı söyledim eğer titreşimden az da olsa rahatsız olucaksa bilmeli diye düşündüm yoksa elbette olucak titreşim sonuçta tek silindir commuter tarzı motor bunlar. Aslında ben titreşimden dolayı değilde ne bileyim kanım ısındı diye cbf beğendim yoksa titreşimin tabikide o kadar önemi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar