TVS Apachi mi İkinci el Honda CBR 125 mi?

Harika ya, müthiş olmuş.

Tam olarak nerelere ne yaptınız?

-Xenon farlar
-Stickerlar
-Kırmızı jantlar

Arka far, flaşörler ve selede de bazı değişiklikler var görebildiğim kadarıyla ama tam listesini verirseniz çok faydalı olur.
-

Çift egzoz var bir de tabi. :)

Son düzenleme:
var arkadaşım tvs apache başlığında bayaa bir fotosu var bi bak istersen tam sayfası nedir bilemeyeceğim:)
ya murat yavaş yaa

Son düzenleme:
öyle aman aman ivmelenme farkı falan bekleme.
cıbır tavsiye ediyorum.
kalite başka bişey abi

Şöyle bi baktımda herkes kendi motosikletini tavsiye etmiş. Psikoloji hali işte :)
CBR yada TVS hayırlısı neyse o olsun :)

bencede cbr.. apacheye bukadar abartı modifiye yakışmamış. kendi düşünceme göre kelebek konmuş misali.

Harika ya, müthiş olmuş.

Tam olarak nerelere ne yaptınız?

-Xenon farlar
-Stickerlar
-Kırmızı jantlar

Arka far, flaşörler ve selede de bazı değişiklikler var görebildiğim kadarıyla ama tam listesini verirseniz çok faydalı olur.
-

Çift egzoz var bir de tabi. :)

jantlar pek beğenilmese de boyandı
far karartma
angel eye
çift egzos
katalizör iptali
xenon vardı eskiden sorun çıkardı iptal ettim
çamurluk iptali ve özel çamurluk
SS gidon
çamurlukta sinyaller vardı.
alarm

eğer kaza yapmasaydım ve bu hafta satılmamış olsaydı 160 cc olacaktı Aydın motorda silindir falan var şuan..

cıbır tavsiye ediyorum.
kalite başka bişey abi

sende kendince haklısın ama bi yerine bi parçasına zarar geldiğinde para yokken nasıl alınacak?? bende CBR kullandım düşük bütçe ile motor almak çok da zor değil fakat bakımlarını ve parça teminini gerçekleştirmek oldukça zor sadece kalite ile kıyaslama yapılmasın.. bende biliyorum kaliteli ama arkadaş bütçem kısıtlı demiş:cat:

murat hacı 2 dk msn e gelirimisn

az sonra abi yemek saati bekle gelcem...

Şöyle bi baktımda herkes kendi motosikletini tavsiye etmiş. Psikoloji hali işte :)
CBR yada TVS hayırlısı neyse o olsun :)

bende CBR da vardı ama Apache de kullanınca tavsiye edebileceğim motora karar verdim :wiinkk:

Son düzenleme:
bu ıkı motoru kullanan bırı olarak bu kıyaslama cok yanlış daglar kadar fark var.kullanınca anlarsın farkı

cıbır tavsiye ediyorum.
kalite başka bişey abi

kalıte baska bısey ıse su 4 buyuk we gundemde olan markalar kawazakı suzukı honda yamaha pekı bu tvs apachenın cıktıgı fabrıkada sızın kalıte dedıgınız kategorıdekı suzukının motorunu ureten fırmanın fabrıkasından cıkan bır motordur(tvs) ozaman suzukıde kalıtesız he dostum :cat: ama en hızlı motoruda ureten suzukı demekkı honda kalıtesı yavas motor uretmekte:queen:senın kalıte dedıgın olayın cevabı

we ayrıca ınanmassan googleden gır bı arastır tvs-suzukı yaz karsına ne cıkıyor daha ıyı anlaya bılırsın ordan

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uzun yola gitmeyi düşünmüyorum açıkçası. Zaten 125cc 150cc motorla uzun yol pek de eğlenceli olmasa gerek.

Commuter motorlar bana pek hitap etmiyor, Apache istisna bu konuda tabi. Zaten commuter olsa bu kadar titremezdi heralde. :)

Race ama adı race değil. 120 yi zor gören motora race demek de zor tabi.

Benim gönlümde Apache var açıkçası, hem fiyatıyla hem görüntüsüyle çok şık.

Asıl sormak istediğim soru şu, ikinci el olsun yine de CBR olsun der misiniz? Yoksa birinci el olsun Apache mi olsun dersiniz?

Yoksa CBR tabi ki daha kuvvetli, daha kaliteli motor, ona kimsenin sözü yok.

Çok tekrar ettim ama bir de şu 160 cc Apache olayını bir bilene sormak istiyorum. Burada kimse takip etmiyor sanırım. :)

cbr nın daha kuvvetlı oldugunuda nerden cıkarttın :)

Herşey beygir gücü değildir önemli olan beygirlerin kullanımdaki etkisi, devir bandına yayılımı,vites oranı vs. herşey orantılı olacak, safkan arap atıyla sütçü beygiri nasıl farklıysa aynı hesap:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar 1.sı cbr nın apacheden performanslı oldgunu nasıl ıdda edıosunuz
2. sı cbr nın 140 km yaptıgını nerden cıkartıosunuz dik yokus assagımı yapmıs :D
3. su cbr nın tvs den az yaktıgını da nerden cıkarttınız tvs sınıfının en az yakıt tuketen motosıkletıdır hatta sırdf yakıt tuketımı yuzunden ozellıkle tvs alacam sakın kullanımda 100 kmde 2.1 max 2.7 lıtre yakıt tuketımı

cbr 125 kesınlıkle sınıfının en zayıf motorudur normal bır motosıklet ıle ss arasında bı fark olmalıdır düşünsenıze 600 cc normal bı makıne 80 hp ıken ssler 130 hp cıvarıdır cbf 150 12 hp cbr 13 hp bumu fark :D sınyalı 125 ytl dıe bılıorum ornek verecek olursak ona bıncene honda tıtana bın aynı hızı yapar emın ol sınyalı kırılırsada 5 ytl alır takarsın :D cbr 5 bın ytl yı kesınlıkle haketmeyn bı motor oldugunu dusunuorum o makına kesınlıkle ss olamaz tıtanın giydirilmiş halı :D hadı 600 rra bınıyorsan katlanırsın parca fıyatlarına cunku karsılıgını verır ama cbr sana ne vercek goruntu desen yok performans yok :S cbr kullanıcıları kızmasın lutfen ama maddı durumu iyi olmayan biri ıcın hıc uygun bı makına deıl bence tvs cbr den daha hızlıdır daha torkludur daha az yakar daha guzel gorunur ve parcası ınanılmaz farkla daha ucuzdur cbr kullanmanın tek avantajı uzerınde honda yazması olcakdır ama tvs nınde 200 kadar servisi var turkıyede

kesınlıkle katılıyorum archeus.cbr da tıtresım war yuksek devırlerde kendım bındım kullandım kımse yok demesın yanı onu gectım . en fazla aralarında olsa olsa 10 km fazla hız wardır ve bunun ıcınde 5000tl haram o motora cubuk gıbı govdesı war ve tvs de bı kalıte bıldıgınız kadarıyla suzukıye motor ureten fabrıkadan cıkmaktadır hadı ozaman suzukıyıde kotulesenıze.bıde markalar arasında gecen gun kafama takılan bısey oldu honda 600rr : 119 hp kawazaki zxr 600r :136hp yamaha r6:129hp suzukı gsx600r :133 hp bunu bı motor tamırcısını sordum racıng motor ustasıydı sordugum adam ve dedıgı su parca kalıtesı ustun dur hp sı yuksek olan motorun dedı.ben de sordum pekı hepsı 600 luk hepsının fabrıka cıkıs beygırı bukadar yuksek hondanın nıe yuksek dııl dedım hondanın kalıtesının dusuk oldugu parca kalıtesının fazla ıyı olmadıgı ve sıstemlerının bu dıyer saydıgım 3 marka motorlardan dusuk oldugundan mıs bu bırazda goz ardı edılmıcek bır konu dıye dusunuyorum

Malzeme kalitesi ve sorunsuzluk istiyorsan Cbr 125 alacaksın , yedek parça fiyatlarını hesaba katacaksan ve 2. el ucuz Cbr 125 istiyorsan 0 km Tvs Apache uygun tercihtir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
tvs dunyanın en buyuk yedek parca fabrıkasıdır hındıstanın en buyuk asyanın ise en buyuklerınden bırı olan dev bır markadır hındıstanda rakamları hatırlamıorum ama dunyanın en buyuk fabrıkalarından bırını kurmusdur ve zamanında suzukıyle ortak calısmısdır ve su an halen bazı japonların bazı modellerı tvs fabrıkasında uretılmektedır honda yamaha dahıl .. tata tvs nın alt kurulusudur ve tvs turkıye pıyasalarına gırer gırmez hem mukkemmel bır servis agı hemde bol yedek parca uygun fıyat sunmusdur vede tvs kullanan hıckimse motor hakkında kotu yorum yapmamısdır size tek kotu yanını soleyım bıraz stunt tarzı uretıldıgı ıcın arka teker cok icdedır ve arkaya canta takılıp agırlık kondugu zaman dengeyı bozmaktadır en 1 yıldır arastırıyorum ben bu motoru ve gercekten kalıtelı bı makıne

aynen dostum ben bırtanede tvs alacagım 2 motor olsun ne olcak :mrgreen:2010 a kadar beklıcam ıns 160 lıgını kapcam hehehaehahe :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Malzeme kalitesi ve sorunsuzluk istiyorsan Cbr 125 alacaksın , yedek parça fiyatlarını hesaba katacaksan ve 2. el ucuz Cbr 125 istiyorsan 0 km Tvs Apache uygun tercihtir.

abi bak sen cgl kullanıcısın bende 2 yıl tıtan kullandım bunalr mukemmel makınalar uzun omur dayanıklılık ozellıklede parca fıyatları cgl ye grenaj yaptır cbrden guzel olur :D en azından parcası ucuz olur parcası pahalı derken bıraz pahalı deıl 600 luk makınalar gıbı parca fıyatları ben kuryecılerın ıcınde ogrendım bu işi emın olun en ıyı onlar bılıor :D o makına ne fıyatının nede yedek parcz fıyatının hicbizaman hakkını veremez kac tane var arkadaslarda cukura gırıor jant yamuluyor turkıye burası gozunu seviyim titanın tell jantlı cross gibi :D 3 kere kafadan gırdık tekerde hıcbişi yok parcasını al kendın bıle takarsın :D

aynen dostum ben bırtanede tvs alacagım 2 motor olsun ne olcak :mrgreen:2010 a kadar beklıcam ıns 160 lıgını kapcam hehehaehahe :queen:

gpz 500 e ancak keyıf ıcın bınerım ben malum hepımızın maddı durumları bellı bende bı tıtan yada tvs mutlaka düşünüyorum gezmek ıcın yol parasından artan paraylada keyıf yaparsın gezdıgın yerlerde :))

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar