TVS Apache RTR 150 4.vites son hız

geçenlerde Amasra gezimizde resim çekerken aklıma geldi birde video çekeyim diye.merak ettim kaç km hıza çıkıcak bizim Apache diye neyse başladım çekmeye bizim ekipteki arkadaş yanımdan geçti Apache'siyle allah allah dedim nasıl geçer :cyclopsan sonuçta aynı motor neyse bir elim gazda bir elimde fotoğraf makinası devam.çekme işim bitince vitesi yokladım meğer 4.viteste gidiyormuşum :p ama yinede güzel hız sonuçta 150 cc motor.buyrun iyi seyirler :)
http://www.youtube.com/watch?v=M7M9LCnXhoA

apaçinin 4 viteste o kadar hız yapması mümkün değil kardeşim acaba senı bır başkası iple cekıyor olmasın :mrgreen:
Tamer bi de ben ekleyebılsem şu vıdeomu :mrgreen:motorda hız var km saatı calışmıyor ibreler yerınde duruyor artık dersın sende kardeş römork üstündemı gıdıyon dıye :mrgreen:

Son düzenleme:
o nasıl bir hız göstergesi...hiç öyle gösterge ibresi görmemiştim sürekli oynayan...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçenlerde bir arkadaşımın apache'sine bindim,aynı ibre oynama olayı onda da vardı,acaba hepsinde mi var bu durum.:silent:

İbrenin oynaması normal değil Bora Abi ,Tvs Apache sayfasına makine orjinal diye belirtmiş bu vidyo için.

km.ibresi neden sabit kalmıyor?sürekli oynuyor?

abi bu TVS lerde kronik hastalık ibre oynaması ve gösterge arızaları.bence titreşimden dolayı sallanma yapıyor :p ama servisin söylediği uzun km gidince yapıyor demesi.genelde 50 km filan yol gidince normal çalışıyor,ama 100 km ve üzerine çıkınca ara ara 80 km den sonra sallanmaya başlıyor,120 km nin üzerine çıkınca sabitliyor kendini. yakında bende km saatini garantiden değiştirenler kervanına katılacağım bu gidişle öyle görünüyor :) O yüzden 2010 yeni kasalar dijital km saatli,TVS analoğ saat'ten çok çekmiş dijital yapmış :p

Debriyaj balatası sanırım, hafif yokuşta 10000 devirde 110 yapıyor,hafif inişte aynı devirde 115...

yok balatayla bir derdi,TVS nin derdi titremeyle :p gösterge takozlarını değiştirmeli,ve ya benim gibi dert etmemeli.80 km ile 120 km arası yapıyor uzun yolculuklarda.yoksa motoru alalı 10 ay oldu şu an 10050 km de henüz :)

KARDEŞ KM İBRESİ KM TELİ GEVŞEK OLDUĞUNDAN OYNAR BENİM HONDANINDA OYNUYORDU ÇEKTİRDİM GERDİRDİM YANİ ESKİSİ KADAR OLMASADA BİRAZ OYNUYOR DİJİTAL EN İYİSİ BENİM MAKİNE ESKİ KASA OLDUĞU İÇİN BELKİDE

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar