tvs apache mi? honda cbf 150 mi?yoksa 2.el twistermı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apache üzerine

Arkadaşlar bana kalırsa birbirinizi boşuna kırıyorsunuz,şu anda tartıştığınız apache birkaç değişiklikle honda olarak satılıyor.İnanmayanlar lütfen googleyi honda cbz xtreme diye aratsın sonra görüş bildirsinler.Bekliyorum

Arkada�lar bana kalırsa birbirinizi bo�una kırıyorsunuz,�u anda tartı�tı�ınız apache birkaç de�i�iklikle honda olarak satılıyor.İnanmayanlar lütfen googleyi honda cbz xtreme diye aratsın sonra görü� bildirsinler.Bekliyorum

430622516_6e5f31e08c.jpg

realbike.jpg

30main1.jpg

1l.jpg

:silent::silent::silent::silent::silent:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadasları asfaltta gormek ısterız km 10,000 tık yok ole yok 1500 km oldu daha tık yok felan demeyın o km lerde zaten sorun olmaz yok 5000 deyım hala bişi yok
al sana 10,000 hala tık yok neresı dandık makınanın debrıaj telı koptu baskada sorunu yok makınanın
sızı gıdı hero honda karızma taklıdı kullananlar sızı kullandıgınız makına hındıstanda uretılıp tutan makınanın kopyasının çinli versiyonu kötülediğiz makına orjınal adı bellı sanı bellı tasarım ve dızayn odulu almıs eskı suzukı fabrıkasında uretılmıs tvs apache dir
verdiğim isimler tamamen gerçektir inanmayan gogle den arastırmasını yapsın boş boş laf atmayın ortaya ılkın motorun eksıklerını tamamlasın honda yan ayklık devır saati halogen ampul ayakmarsı vs vs vs ondan cal bundan cal ustune honda yaz salla nasılsa kerızler alır

arkadasları asfaltta gormek ısterız km 10,000 tık yok ole yok 1500 km oldu daha tık yok felan demeyın o km lerde zaten sorun olmaz yok 5000 deyım hala bişi yok
al sana 10,000 hala tık yok neresı dandık makınanın debrıaj telı koptu baskada sorunu yok makınanın
sızı gıdı hero honda karızma taklıdı kullananlar sızı kullandıgınız makına hındıstanda uretılıp tutan makınanın kopyasının çinli versiyonu kötülediğiz makına orjınal adı bellı sanı bellı tasarım ve dızayn odulu almıs eskı suzukı fabrıkasında uretılmıs tvs apache dir
verdiğim isimler tamamen gerçektir inanmayan gogle den arastırmasını yapsın boş boş laf atmayın ortaya ılkın motorun eksıklerını tamamlasın honda yan ayklık devır saati halogen ampul ayakmarsı vs vs vs ondan cal bundan cal ustune honda yaz salla nasılsa kerızler alır

helal olsun... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bicak
hacı bunlar laftan anlamaz kı ben bosa konusuyorum burda cıkalım dıyorum asfalta kımsenın geldıgı felanda yok zamanında anahtarına dedım sımdı en fazla 70 ytl dıyorum bakalım gelecek olan varmı cbf cı hızlı pılotlardan pm den ulasın ya anlamadıgım teknık verıler ortada artık neden kabul edılmıyoda yok 130 bastım al yok apache kımmıs yerım onu anlamıs degılım:silent:

ya sen ne kadar atoyon yaa motordan anlamayanlarda sana inanıyo ya ne insanlar var şu alemde şimdi 250 lik bir motora 160 katran koymuşlar 150 vuruyo 22hp gücü var da senin 13 hp lik körpe motorun 130 basıyomuş yaa sen bilmeyenleri kandırırsın motordan anlayanları değill

ya sen ne kadar atoyon yaa motordan anlamayanlarda sana inanıyo ya ne insanlar var şu alemde şimdi 250 lik bir motora 160 katran koymuşlar 150 vuruyo 22hp gücü var da senin 13 hp lik körpe motorun 130 basıyomuş yaa sen bilmeyenleri kandırırsın motordan anlayanları değill

zaten senin de karalamaktan başka bişi yapabildiğin yok...tvs yi bırak kanuni seyhan 150c bile 130 a sabitleniyo...bilmiyosan öğrenmiş ol...daha fazla ortamı germeyelim lütfen burası kıyaslama topiğiydi bu gidişle de konu kilitlencek...

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
zaten senin de karalamaktan başka bişi yapabildiğin yok...tvs yi bırak kanuni seyhan 150c bile 130 a sabitleniyo...bilmiyosan öğrenmiş ol...daha fazla ortamı germeyelim lütfen burası kıyaslama topiğiydi bu gidişle de konu kilitlencek...

artık saçmalayıp diğer üyeleri yanıltmaktan vazgeçseniz nasıl olur...
yeter artık yani

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hiçbir modifiye yapılmamış 150 lik bir çinli ile 138 kmh hız yaptım, hyosung gt250r ibresi ile ölçüldü.
ama titreşimden plaka yırtıldı :)

sen daha laf attığın cbf150 nin girdiği sınıfı bile bilmiyosun gelipte bizlere laf anlatmaya çalışıyosun cbf150 naked sınıfındadır commuter sınıfında sadece innova 125 var sen biraz daha çalış sonra forumlara yazı yaz

1 - honda nın sitesinde cbf150 naked kategorisinde yer alır bunu biliyorum ama bu beni bağlamaz, 125-150 cc naked da olmaz nasıl benim kullandığım ss görünümlü 200 cc motorda ss olmadığı gibi. motoruna commuter demek de hakaret değildir. ybr 125 de commuter dır bu da namus meselesi değildir.

2- her şeyin başı uslüptur efendiliktir, nezakettir. ukalalık yapılacak en son amacı bilgi paylaşımı olan ama sizin gibilerin çouk parkına çevirip yok honda yok tvs muhabbetlerinin olduğu forumlardır.

3- Ben nereye ne zaman ne yazacağımı sana sormam mesajlarında saygısızlık yapma efendi ol adam ol adam gibi tartış benim ve kimsenin canını sıkma.

4- biraz okuduğunu idrak yeteneğin olsaydı benim cbf150 ye LAF ATMA olarak nitelenebilecek hiç bi şey yazmadığımı anlardın. Ayrıca senin gbi adamlara LAF ANLATMAK la geçireceğim boş vaktem de hiç yok.

4- bu mesaja cevap yazıp forumu kirletme ille bi şey yazacaksın pm kullan.

Moderatör (forrap)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Başlık amacına ulaşmıştır.Amaç dışı yazıların hakim olması nedeni ve başlığın amacına çoktan ulaşması sebebiyle başlık kilitlenmiştir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar