sen daha laf attığın cbf150 nin girdiği sınıfı bile bilmiyosun gelipte bizlere laf anlatmaya çalışıyosun cbf150 naked sınıfındadır commuter sınıfında sadece innova 125 var sen biraz daha çalış sonra forumlara yazı yaz
1 - honda nın sitesinde cbf150 naked kategorisinde yer alır bunu biliyorum ama bu beni bağlamaz, 125-150 cc naked da olmaz nasıl benim kullandığım ss görünümlü 200 cc motorda ss olmadığı gibi. motoruna commuter demek de hakaret değildir. ybr 125 de commuter dır bu da namus meselesi değildir.
2- her şeyin başı uslüptur efendiliktir, nezakettir. ukalalık yapılacak en son amacı bilgi paylaşımı olan ama sizin gibilerin çouk parkına çevirip yok honda yok tvs muhabbetlerinin olduğu forumlardır.
3- Ben nereye ne zaman ne yazacağımı sana sormam mesajlarında saygısızlık yapma efendi ol adam ol adam gibi tartış benim ve kimsenin canını sıkma.
4- biraz okuduğunu idrak yeteneğin olsaydı benim cbf150 ye LAF ATMA olarak nitelenebilecek hiç bi şey yazmadığımı anlardın. Ayrıca senin gbi adamlara LAF ANLATMAK la geçireceğim boş vaktem de hiç yok.
4- bu mesaja cevap yazıp forumu kirletme ille bi şey yazacaksın pm kullan.