TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Katılım
6 Şub 2012
Mesajlar
1,948
Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Ben yuzde 80 artcili kullaniyorm biraz zorlasada aliştim artik.. hatts bugun annem arkamda yan otururken 180km yol gittik..cogu 80 100kmh bandinda.. apache biraz dengesiz buna alismak lazim ..

Dügun yerinde cocklar motorla oynyolardi kola dökmusler ustune bi guzel yapisti binince.. hala sayiyorm icimden .. temizlige basliyim ben ufaktan bugun izinliym gezmem lazm durmadan :)
 
Katılım
9 Haz 2015
Mesajlar
313
Tesekkurler herkese. Bir de on kafa far cami satiyorlar mi tek? 2 ay once kaza yapmistim cizildi cok kotu duruyor. Komple kafayi mi degistirecez yoksa? Ustteki siyah siper camda da cizikler var. Tvsparca.com da bulamadim.
 
Katılım
12 Haz 2013
Mesajlar
62
Kafayı değilde farı değiştiririrsin ayrıca bir far camı satıldığını sanmıyorum. Far 210tl mi neydi bir ara. Sana önerim farın çizilen yerlerini zımparala sonra üzerine transparan folyo çek. Farın üzerindeki siyah yere de karbon kaplama yapabilirsin.
 
Katılım
9 Haz 2015
Mesajlar
313
Arkaya disk fren taktirip yararini goren var mi? Tavsiye edermisiniz? Fiyati ne olur acaba? Tesekkurler.
 
Katılım
22 Ara 2014
Mesajlar
296
1.vites:52
2.vites:85
3.vites:115
4.vites:134
5.vites: ? Allah bilir kaç yapar
sizce arka dişli kaçlık ?
https://www.youtube.com/watch?v=cAzCgABfU24

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------

5.vites de 163 der
arka dişli 35 t
karbon fiber egzoz
eksantrik modifiye (nasıl oluyor bilmiyorum)
This is a video of the new paint job on my Apache RTR 160 inspired on Ken Block's Gymkhana I also did it to prove to a few people that commented my previous video calling me liar that my Apache could really hit 146km/h, my Apache now can get to 163km/h so far. Modifications since last video: 35T Rear Sprocket Modified The Camshaft Bigger Spring On The Clutch Plates Changed Exhaust(Muffler) For 2" Carbon Fiber Exhaust Rear Suspension Song: Stellamara - Prituri Se Planinata (NiT GriT Remix) Hope you Enjoy it! The Hoonigan!
 
Katılım
25 Tem 2012
Mesajlar
433
slmlar iyi geceler gectigimiz cuma izmirden yola ciktim izmir aydin denizli antalya yaptim dönüşte antalya tavas mugla aydin izmir.
Hiç üzmedi beni kerata birkere 65 birkere 55 tllik yakıt aldim yan rüzgar yedim ama aydin denizli arasi çok tatli bi yol var.
 
Katılım
14 Tem 2015
Mesajlar
462
Draken modeli prototip. Türkiye'ye gelmesini bırak, araştırdım da Hindistan'da bile üretime geçilmemiş.
 
Katılım
14 Tem 2015
Mesajlar
462
Desene Osman tvs Türkiye de bitmiştir artık.

Devir Bajaj devri :pr:

Hocam bajaj'ın getirdiği tek güzel motor Pulsar bence. O da müşterisini kazandıktan sonra fiyatı sapıtmaya başladı gibi. Tvs Türkiye'ye bu tip bir motorunu getirse, eminim bir çok rakibini geride bırakır ve çok Kullanıcı bu motora geçer. Bir ara 180 cc'ye takmıştım kafayı gelmeye gelmeye en son Türkiye'deki diğer büyük firmaların bu markanın motorlarını getirmesine engel Olduğunu düşünmüştüm :D
 
Katılım
3 Nis 2015
Mesajlar
767
Desene Osman tvs Türkiye de bitmiştir artık.

Devir Bajaj devri :pr:

TVS deki kaliteyi Bajaj bulsun da öpsün başına koysun. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------

Onlarida denedim abi anlamadim ya, kas gucu ile alakasi var mi artcili kullanmanin acaba? daha motor tecrubem 2500 km. garip geliyor alismadim diye diyorum kendime ama ortada farkli hissettigim bisey var. Zaten arkama birini almayi dusunmuyorum uzun bi' sure.

2500 km deneyimle arkana artçı almaya cesaret edebiliyorsan dostum Allah korusun ama ufak ufak pamuğu hazırlamaya başla, hem artçın hem kendin için....

bi 10000 km den önce artçı alma sana tavsiyem. Ve mümkünse aldığın artçı senden daha deneyimli olsun.
 
Katılım
24 Tem 2012
Mesajlar
1,315
Merhaba arkadaşlar.

Geçen hafta 5 arkadaş motosiklet ile Bursa'dan yola çıkıp, sırasıyla Antalya,Olimpos,Fethiye Ölüdeniz,Marmaris ve Didim konaklamalı olmak üzere 6 günlük Akdeniz-Ege turunu toplam da 1850 km yol yaparak sağsalim tamamlamış bulunmaktayız.Yakıt olarak 203 tl. gibi bir masrafım oldu.Eve geldiğimde depoda halen 2 çizgi yakıt vardı.
Toplam 44,177 litre yakıt kullanmışım.Yanlış hesap yapmadıysam yaklaşık olarak 100 km'de 2,38 litre yakmış.

Onca yüke göre oldukça iyi bir değer bence.

Gezi raporu linkini aşağıda paylaşıyorum. İyi seyirler. :)
http://www.motosiklet.net/forum/baris-susut-mt-il-gruplari/17621-%5Bbursa-mt%5D-1230.html#post3702459
 
Katılım
18 Eki 2012
Mesajlar
43
Evet Arkadaşlar .. Bugün İlk gidon yükseltme numunesini antilop_skull mehmet arkadaşımızın motorunda denedik.. Debriyaj hafif kassa da montaj fazla zorluk çıkarmadı.. Motor cbf gibi dik bir oturuşa sahip bu şekilde.. cidden farkını hissettirdi.. Hem spor gidon hem dik oturuş.. Nefis oldu.. Bende kendi motoruma takıp denedikten sonra ayrıntılı yorumları atarım inş..
-Düşünenler olursa şimdiden bildirsin lütfen..eski yeni kasa farketmiyor gidonlar aynı ..4 Cm ykseltme.. bi kaç resim atayım..

[url]http://i.hizliresim.com/94VDN5.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/g5k9P5.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/94VDYN.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/yMPzGk.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/2g2EP2.jpg[/url]

Slm EneS_Turker kardeşim. bu gidon yükseltme aparatını nasıl temin edebilirim. montajını felan kendim yapabilirmiyin basitmidir? cevap verebilirseniz sevinirim.
 
Katılım
30 Nis 2013
Mesajlar
39
arkadaşlar merhaba biz 3 arkadaş apache almayı düüşünüyoruz. marmaris çevresinde satan yada satmayı düşüneniz var mı?
 
Katılım
22 Ağu 2015
Mesajlar
17
Öncelikle Sa forumu uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üyelik açtım apache almak istediğimde bir arkadaşın:"Ben yillarca bindim motor aksami çekişi gücü gerçekten harika ondan inip ybrye biniyorum motor gitmiyo 100 lük gibi geliyor YBR neyse,apechenin özellikle titreşimden dolayı öndeki koruma demiri kopuyo hepsinin kopuktur genelde civatalari zamanla gevşer... Aydinlatma tamamen problem zaten motor istop etsin hiç bi lamba çalişmaz bi kötü yani soğuk havalarda 10 dakika isitmadan gaz yemez bu kadar parçası bayabi pahalidir" Demesi üzerine kararsız kaldım yorumlarınızı almak isterim şimdiden teşekkürler
 
Katılım
3 Nis 2015
Mesajlar
767
1) Ben görmedim titreşimden kopan koruma demiri. Bırak TVS'yi çinlide bile görmedim.
2) Aydınlatma problem dedğin şey beslemeyi Aküden almamasından kaynaklı. Avantaj veya dezavantaj, nereden baktığına göre değişir. Ha ama eğer elektrik aksamından konuşacaksak ybr ve cbf de olmayan kickstart akünün ömrü dolduğunda mal gibi ortada kalmanı engelliyor. Başıma geldi biliyorum. O gün dua ettim altımda iyiki ybr veya cbf yok diye.
3)Soğuk hava konusunda yaz kış binerim. Daha bir kere marşa bastığımda teklemedi alet. Hiç ısıtmadan gazlar giderim. Ha ilk 5-10 dk. ama yormam aleti. Bence olması fereken bu. İlk 10 dk. gaz yememe konusunda ise arkadaşına bir ara TVS'ye binip test etmesini söyle. İşkembeden sallamış çünkü.
4) Parçası pahalı dediğin aletin orjinal hava filtresi 3.5 lira. Evet çinli makinalardan pahalı. Ve en az japonlar kadar kaliteli. Girip bakabilirsin parça fiyatlarına. http://www.tvsparca.com/ CBF ve YBR'nin orjinal parça fiyatlarını sor bir de servislerinde ne demek istediğimi anlarsın :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst