TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sbr

teşekkürler sağolun memnunmusunuz tvs lerden

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

bazı vatandaşlar diyo tvsnin parça sıkıntısı çok varmış kolay kolay bulamazsın diyorlar doğrumudur ???

bulamadığın parçayı söyle aynı gün kargolarım.

senin model kaç kardeş

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------

bu arada memnunmusun tvsden

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

slm hayırlı akşamlar

sbr

senin model kaç kardeş

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------

bu arada memnunmusun tvsden

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

slm hayırlı akşamlar

benimki 2012. apacheden çok memnunum 25000kmye yaklaştı. motorun canını alıyorum tık yok. geçen gün gölcüğe ercan41 in yanına gittim. giderken 1 buçuk saatte gittim. dönüşte 1 saatte geldim. dönüşte gazı hiç kapamadım. apacheler çok sağlamdır için rahat olsun. sakaryanın neresindensin?

sakarya merkezdenim bende salcano wolf 125 vardı onuda nisanda sıfır almıştım onu sattım bunuda kardeşime sıfır aldık 3 ay önce falan bunuda ben devraldım iyimi yaptım kötümü görecez artık

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------

lastik ne kullanıyorsun

sakarya merkezdenim bende salcano wolf 125 vardı onuda nisanda sıfır almıştım onu sattım bunuda kardeşime sıfır aldık 3 ay önce falan bunuda ben devraldım iyimi yaptım kötümü görecez artık

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------

lastik ne kullanıyorsun

Gecen gordum galiba senin motoru yanina gelecektim ama isiklara yakalandim. Adapazarinda baya tvs var aslinda. Foruma uye degiller heralde

10 tllik pleksiglas bir tanede üflemesi güçlü kurutma makinesi ile aynı şekilde yapılır ben o parçanın iki katı büyüklüğündeki bir parçayı tabelacıdan bedava aldım

Abi onlara da bakıyorum. Elim yatkındır. Çok da güzel yapabilirim, tam aklımda ki gibi olur.
Biraz araştırdım, bakındım. Bir sürü plastik cam var. Hangisine karar vermem gerekiyr, pek anlamadım. Daha önce görmediğim birşey.
Okuduğum bu küçük yerde de, daha fiberglass bulamazken, plastik cam bulacağımı zannetmiyorum. :pr:
İnternetten bakınca da, neyi alacağıma karar veremedim.
Rica etsem, bana bir örnek gösterebilirmisiniz, int sitesinden link felan atabilirmisiniz?

Abi onlara da bakıyorum. Elim yatkındır. Çok da güzel yapabilirim, tam aklımda ki gibi olur.
Biraz araştırdım, bakındım. Bir sürü plastik cam var. Hangisine karar vermem gerekiyr, pek anlamadım. Daha önce görmediğim birşey.
Okuduğum bu küçük yerde de, daha fiberglass bulamazken, plastik cam bulacağımı zannetmiyorum. :pr:
İnternetten bakınca da, neyi alacağıma karar veremedim.
Rica etsem, bana bir örnek gösterebilirmisiniz, int sitesinden link felan atabilirmisiniz?

http://www.pleksiglas.net/ürün bu yapınca en az 10 mm yani 1 cm kalınlığında yapmak gerek gelen taşlardan ve rüzgardan zarar görmemesi için değişik renkleri falanda var siteyi rastgele buldum ürünü görmen için

aslında çok kolay ben kaplumbağalara rampa yaptım 2 tane var tane 1 kg gliyor 10 mmlik kullandım ve 1000 waatlık saç kurutma ile 45 dere köşe yaptım 10 dakikamı almadı bu işlem:)

Şimdi bakınıyorum abi fiyatlara felan. Ama siyah olanlar biraz pahalı. Nereden alsam, kaç mm lik alsam bilemedim doğrusu.:sunny:
şöyle 8mm felan olmaz mı abi icabında? Birde şeffafını alsam da, sprey boya tutmaz mı?
Ya da şeffafın üstüne, folyo döşeme? Ama teferruata girer tabi ne lüzum var :cherry:

Son düzenleme:
Şimdi bakınıyorum abi fiyatlara felan. Ama siyah olanlar biraz pahalı. Nereden alsam, kaç mm lik alsam bilemedim doğrusu.:sunny:
şöyle 8mm felan olmaz mı abi icabında? Birde şeffafını alsam da, sprey boya tutmaz mı?
Ya da şeffafın üstüne, folyo döşeme? Ama teferruata girer tabi ne lüzum var :cherry:

boya zamanla çıkar yarı saydam fümeler var onlar güzel duru diye düşünüyorum 10 mm şöyle şu ledli sis farları yada endrolardaki mercekli değilde normal tip olan sis farlarının pleksileri 10 mmdir

galatasaraylı olarak görürsem taşlarım abi:flower:diz yerindeki silikon pedi nereden aldınız ben bir türlü bulamadım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar