Şile uzak ama bi okadar heyecanli olur bide yagmur yagar ohh miss cbf dayanirmi acaba o kar yola Selami abi ne dersin![]()
![]()
Beyler bulusma varmis bu haftasonu haberim yok%50 ihtimalim var. Yer zaman netlessin kesin cevap veririm. Sile veya beykoz guzel olurdu aslinda...
Bu arada hic eski yuvarlak tip ybr fari takmis bir apache duydunuz mu? Ben dusunuyorum da ciddi ciddi... O bir ise yaramayan siperligi, kocaman ama aydinlatmayan fari sokeyim diyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------
Anadolu kavagi da guzel olur.
Netlestirelim artik su isi vakit kalmadi![]()
Bizden bir cacık olmaz. 1 haftayı geçti altı üstü gezi, piknik alanı belirlicez hala da belirlicez. Haftaya inşallah kesinleşir![]()
Bizden bir cacık olmaz. 1 haftayı geçti altı üstü gezi, piknik alanı belirlicez hala da belirlicez. Haftaya inşallah kesinleşir![]()
Organizatör başi kim arkadaş kim ilgileniyor
Hiçmi benden örnek almadiniz len
Bu işe birisi el atmasi lazim![]()
Selo abi cidden senin el atman lazımyoksa çıkmazlara girecez bak bak Beykozlu Rehberlik ederim diyor.
Tabi yaa adam aldı FZ6'yı rehperlikte eder liderlikte :mrgreen:Selo abi cidden senin el atman lazımyoksa çıkmazlara girecez bak bak Beykozlu Rehberlik ederim diyor.
iyice kış gelmeden bi sile yapaydik iyiydi gerci ben selami abimi goriyimde neresi olursa olsun![]()
Tabi yaa adam aldı FZ6'yı rehperlikte eder liderlikte :mrgreen:
Selami abimi bende çok özledim. Burnumda tütüyor resmen, şöyle bir görmem lazım söyleyeceğim bir kaç bir şey var kendisine hahaha :queen:
Yarin karda yagsa sile yolu gozuktu simdiden hazirliginizi yapin Selami abi sen biraz erken cikman lazim inazumayla anca gelirsin![]()
![]()