TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şile uzak ama bi okadar heyecanli olur bide yagmur yagar ohh miss cbf dayanirmi acaba o kar yola Selami abi ne dersin :) :)

Beyler bulusma varmis bu haftasonu haberim yok :) %50 ihtimalim var. Yer zaman netlessin kesin cevap veririm. Sile veya beykoz guzel olurdu aslinda...

Bu arada hic eski yuvarlak tip ybr fari takmis bir apache duydunuz mu? Ben dusunuyorum da ciddi ciddi... O bir ise yaramayan siperligi, kocaman ama aydinlatmayan fari sokeyim diyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------

Anadolu kavagi da guzel olur.

Beyler bulusma varmis bu haftasonu haberim yok :) %50 ihtimalim var. Yer zaman netlessin kesin cevap veririm. Sile veya beykoz guzel olurdu aslinda...

Bu arada hic eski yuvarlak tip ybr fari takmis bir apache duydunuz mu? Ben dusunuyorum da ciddi ciddi... O bir ise yaramayan siperligi, kocaman ama aydinlatmayan fari sokeyim diyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------

Anadolu kavagi da guzel olur.

Fikirler açığız :)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
ee son durum ney nereye gidiyoruz netlesince bana alo de selo nete giremiyorum

Selo abi cidden senin el atman lazım :) yoksa çıkmazlara girecez bak bak Beykozlu Rehberlik ederim diyor.
Tabi yaa adam aldı FZ6'yı rehperlikte eder liderlikte :mrgreen:

iyice kış gelmeden bi sile yapaydik iyiydi gerci ben selami abimi goriyimde neresi olursa olsun :p

Selami abimi bende çok özledim. Burnumda tütüyor resmen, şöyle bir görmem lazım söyleyeceğim bir kaç bir şey var kendisine hahaha :queen:

Yarin karda yagsa sile yolu gozuktu simdiden hazirliginizi yapin Selami abi sen biraz erken cikman lazim inazumayla anca gelirsin :) :)

şehir mt lerinden daha aktıf bi topık ne yalan soleyım ımrendım keyfiniz daim olsun iyi eğlenceler...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar