TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkaslar suan icin son ana kadar bekliyeceyiz
En son c.tesi gunu aksam kesin karar vericez
Yagmur yagmazsa hava soguk bile olsa ortak karar ile gidip gitmicemize karar veririz

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------

tigerda da var o kısım

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

Bu bulusma olucak arkadas kacari yok :)

Bu haftaolmasa bidahaki hafta olmadi bidahaki hafta

çok büyük sel tsunami tayfun çıkmadıkça plan devam etsin bence. 3 kişiylede gezinin bir tadı kalmaz. en iyisi cumartesi akşamı genel toplantı yapmak bu sayfada..

Evet geziye gelecek arkadaslar c.tesi aksam saat 22.00 herkez bu sayfada online olacak ve gezi olayini kararlastiracagiz
Herkese duyurulur

ben taktım işte günlük 60 km yol yapıyorum 28km durmadan rahatlıkla gidiyorum havalar sogusada pek etkileyecegini zannetmem resimleri atarım birazda tek sıkıntı motor iyicene kurye motoruna döndü :) çanta el ve diz örtüsü ...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Plastik elcik korumasi takmistim tvs ye hem goruntu bozulmuyor hemde is goruyor montaj biraz zor ama

ben taktım işte günlük 60 km yol yapıyorum 28km durmadan rahatlıkla gidiyorum havalar sogusada pek etkileyecegini zannetmem resimleri atarım birazda tek sıkıntı motor iyicene kurye motoruna döndü :) çanta el ve diz örtüsü ...

ahaha aynen ben de havalar soğumadan önce artist artist etrafta dolaşıyordum şimdi kurye gibi olduk üzerimizde full yağmurluklar botları naylon folyayla sardım bantladım :D

herkese selam nette salına salına gezinırken şöle bişey buldum
tvs yağ soğutma modıfıyesi yapmışlar ılk fırsatta deneme nıyetım var şimdiden yağ radyatoru aramaya başladım bıle :)
sizlerinde görüşünü almak isterim

1157652_161400467386692_981173103_n.jpg

995959_160879897438749_1360588104_n.jpg

Plastik elcik korumasi takmistim tvs ye hem goruntu bozulmuyor hemde is goruyor montaj biraz zor ama

Bende dusnuyorum. Yardim edermisin nerden aldin kaca ve nasil takildigi hakinda ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------

Bugün suratte yaptırdım elektrik işlemlerini. Fakat xenonun beyini biaz güçlüymüş bu yüzden yinede aşırı kullanma diye uyardılar beni ama sorun yaratmaz dediler. ufak bir titreme yapıyor bu yüzden ilk açılışta 4 5 saniye kadar. birde yeni çıkan depo kılıflarından taktırdım toplam günahım 120tl tuttu. xenonun farkını birkez daha gördüm bugün. yaptırmanızı tavsiye ederim mutlaka ama doğru xenonu almaya çalışın.

eD9f2.jpg

7VOai.jpg

Elcik koruma benim de dikkatimi çekti. alacağım ama, zor takılır diye tereddüt edemiyorum. nasıl taktırdınız, hangi elcik, kaç kruş :)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Sahibinden.comdan zaten bir kisi satiyor elcik koruma diye aratin fiyat sanirim 15 20 felandı gecmis zaman bayaa oldu acaba bunadami alsam ama cok komikmi olur zaten bu kis binmeyi dusunmuyorum .

selamun elyküm arkadaşlar. bi sorum olacak cevaplayanh olursa sevinirim. motorun göstergesinde. 100 km ye kaç saniyede çıktığını gösteren yer varya. yada ben öyle biliyorum. onu nasıl kullanıyoruz ben yapamadımda. bide 0/100 km yi ölçen varmı kaç saniyede çıkıyor.

Yav bizim apacheye öne cam gibi bişey takabilirmiyiz rüzgarı kesmesi için ? Xenon yakışmış :) sürattemi taktırdın ?

Sertac surat motor aydin motorun yapacaginimi yapti sarj dinamosu felan

Aynen abi ayni islemi yapti buyuk ihtimal. Iscilik 30 depo kilifi 40 diger ne yaptysa artik oda 50 iste. Sadece uyardi xenonun sorhnlu yinede takimmi dedi evet dedim . Akuyu bitirmedikden sonrs sorun yok dedim. Yok hayir bitirmez dedi ama zen yinede surekli acik jullanma dedi.

Elcik korumasi zor takiliyo sanirim 2 gun once yan dukkanda adam stm gts ye takti 1saat ugrasti nerdeyse :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar