TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

iyi akşamlar canlar nasılsınız ? gene bi atraksiyona giriliyor zannedersem gezi mezi hee :)

ARkadaşlar malum soğuklar geldi. ve ben yağmur kar demeden hergün binmek zorudnayım. tipi yağana kadar :) fakat şu varki ilk çalıştırdıgımda gaz yememe gibi bir sorun oluyor bende. bujidenmidir yoksa benzin kalitesindenmidir ? yoksa soğuklardan normalmidir ?

ARkadaşlar malum soğuklar geldi. ve ben yağmur kar demeden hergün binmek zorudnayım. tipi yağana kadar :) fakat şu varki ilk çalıştırdıgımda gaz yememe gibi bir sorun oluyor bende. bujidenmidir yoksa benzin kalitesindenmidir ? yoksa soğuklardan normalmidir ?

tamamen soğuklardan işte apache nin tek pis huyu kışı soğuyu sevmemesi
o yüzden sabahları 2 dak.jikle ile çalıştırmanız sonrasında motor yürümeye başladığı anda ısınır ısındıkça sorun ortadan kalkar.

abi karbüratörü söküp üstteki turkaaz kapağı açıyorun karşına diafram gelecek içine baktığında iki tane küçük vida görürsün onları da aç yanlız altında yay var fırlamasın sonra iğne serbest kalıyor üzerinde segman göreceksin ortada duruyor onu en aşağıdaki çentiğe monte etmen gerek sonra aynı şekilde toplayın sıkıntısız binersiniz fakat benim gibi karbüratör kirlenmiştir şunu temizleyeyim bari demeyin ben hala ayar tuturamadım

abi karbüratörü söküp üstteki turkaaz kapağı açıyorun karşına diafram gelecek içine baktığında iki tane küçük vida görürsün onları da aç yanlız altında yay var fırlamasın sonra iğne serbest kalıyor üzerinde segman göreceksin ortada duruyor onu en aşağıdaki çentiğe monte etmen gerek sonra aynı şekilde toplayın sıkıntısız binersiniz fakat benim gibi karbüratör kirlenmiştir şunu temizleyeyim bari demeyin ben hala ayar tuturamadım

kısaca karbüratörü sök tekrar tak mı ? ben o işleme asla girmem ya zaten vaktim de yok hafta içi o kadar. haftasonunuda motorun başka bir tarafı ile ilgilencem :D birde zaten mahalledekiler ne zaman görse motorun başında elimde tornavida ingiliz anahtarıyla görüyor artık gülüp geçiyorlar alıştılar. birde karbüratörü almım başa bela :)

tamamen soğuklardan işte apache nin tek pis huyu kışı soğuyu sevmemesi
o yüzden sabahları 2 dak.jikle ile çalıştırmanız sonrasında motor yürümeye başladığı anda ısınır ısındıkça sorun ortadan kalkar.

bende yeni yeni 2 gündür farketmeye başladım. egzoz gazı verdigin zaman patlata patlata gidiyorum. birde gaz kesince egzodan daha farklı patlamalar geliyo. bir yandan hoşuma gidiyorda motorun ruhu değişince garip oluyor insan :) acaba sorunmu var diyorum :) zaten elektrik sistemim sorundan öte de neyse cumartesi inşallah demekden başka çare yok :)

arakadaşlar anlayan varsa tavsiye istiyorum bir arkadaş havalı silah alacak max 200 tl bütçe varmış havalı silahlar konusunda bilgim yok fakat eskiden hatsanın iyi olduğunu duymuştum mod 80 i sordu bana ne dersiniz:)

http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1114#.

İşin eksperi değilim ama güzel fiyatına göre güzel silahtır hele ki dürbünlü olduğu düşünülürse.
Avdan ve silahtan anlamam ama bir av malzemeleri dükkanına web sitesi yapmıştım. O sıra bütün silahları, mühimmatını falan ezberledim :)

kısaca karbüratörü sök tekrar tak mı ? ben o işleme asla girmem ya zaten vaktim de yok hafta içi o kadar. haftasonunuda motorun başka bir tarafı ile ilgilencem :D birde zaten mahalledekiler ne zaman görse motorun başında elimde tornavida ingiliz anahtarıyla görüyor artık gülüp geçiyorlar alıştılar. birde karbüratörü almım başa bela :)
abi iş çok basit sökme takma dahil 20 dkyı geçmiyor:)

İşin eksperi değilim ama güzel fiyatına göre güzel silahtır hele ki dürbünlü olduğu düşünülürse.
Avdan ve silahtan anlamam ama bir av malzemeleri dükkanına web sitesi yapmıştım. O sıra bütün silahları, mühimmatını falan ezberledim :)

bunun dürbünü yok ama takılabiliyor yazana göre bende ateşli silahlardan anlarım ama bunları pek bilmiyorum tavsiyeni söylerim:)

Evet saglam giyinelim arkadaslar iclik don pijama felan :)
Pazar gunu hava acicak diyorlar ama pazar sabahimi yoksa aksam mi acicak o bilinmez :)

arakadaşlar anlayan varsa tavsiye istiyorum bir arkadaş havalı silah alacak max 200 tl bütçe varmış havalı silahlar konusunda bilgim yok fakat eskiden hatsanın iyi olduğunu duymuştum mod 80 i sordu bana ne dersiniz:)

http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1114#.

Kısa süre önce hatsan mod 125 tüfeğimi sattım. Çok demesek de hatsan hoşuma gitti. Güçlü bir havalı tüfekti.
Sıkıntı çektiğim yönleri;
-Çok ağır (4250gr. Askerliğini yapanlar bilir. G3 ile aynı ağırlığa sahip. Havalı tüfek için dezavantaj. İnsanın taşıyası gelmiyor.)
-Kurma işlemi çok zor (Kaslı bir yapınız yoksa çok zorlanıyorsunuz kurarken. Hele bayanlar hiç kuramıyor. Ayrıca aşırı derecede yorucu bir işlem. O kadar yoruyor ki 3-4 atıştan sonra isabet oranınız hem ağırlıktan hemde kurmadan dolayı düşüyor.)
-Tepmesi var (Diğer markalara göre aşırı tepiyor. Omuzunuza iyi oturtmazsanız kaynak noktasınız elmacık kemiğine yada dürbünü alnınıza çarptırıp morartabilecek kapasitede.)

Artıları;
+Çok güçlü (4adet suntayı delip geçebiliyor.)
+Görünüşü mükemmel (Anlamayanlar gerçek keskin nişancı tüfeği zannediyorlardı.)
+Kaliteli parçalar (Elinize aldığınız gibi anlıyorsunuz zaten.)
+Servis (Hiç servise ihtiyacım olmadı fakat servis hizmeti iyimiş. Bozulan parçayı değiştiriyorlarmış. 5-6 kişiye rastladım nette. Hepsi böyle yazmış)

Sonuç olarak ben kendi tüfeğimden bahsettim. Ama bildiğim kadarıyla Mod 80, o fiyatlardaki tüfekler arasında fiyat/performans ürünü denilebilir. Başlangıç olarak tavsiye ederim.

Sattığım tüfekten kareler ^^
ck2p.jpg

fu5i.jpg

ru2t.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar