))) Hangi konuda
180likler konusunda bari sadece motorları getirin biz kendi motorlarımıza montajlayalım
))) Hangi konuda
))) Hangi konuda
ARkadaşlar malum soğuklar geldi. ve ben yağmur kar demeden hergün binmek zorudnayım. tipi yağana kadarfakat şu varki ilk çalıştırdıgımda gaz yememe gibi bir sorun oluyor bende. bujidenmidir yoksa benzin kalitesindenmidir ? yoksa soğuklardan normalmidir ?
ARkadaşlar malum soğuklar geldi. ve ben yağmur kar demeden hergün binmek zorudnayım. tipi yağana kadarfakat şu varki ilk çalıştırdıgımda gaz yememe gibi bir sorun oluyor bende. bujidenmidir yoksa benzin kalitesindenmidir ? yoksa soğuklardan normalmidir ?
abi karbüratörü söküp üstteki turkaaz kapağı açıyorun karşına diafram gelecek içine baktığında iki tane küçük vida görürsün onları da aç yanlız altında yay var fırlamasın sonra iğne serbest kalıyor üzerinde segman göreceksin ortada duruyor onu en aşağıdaki çentiğe monte etmen gerek sonra aynı şekilde toplayın sıkıntısız binersiniz fakat benim gibi karbüratör kirlenmiştir şunu temizleyeyim bari demeyin ben hala ayar tuturamadım
tamamen soğuklardan işte apache nin tek pis huyu kışı soğuyu sevmemesi
o yüzden sabahları 2 dak.jikle ile çalıştırmanız sonrasında motor yürümeye başladığı anda ısınır ısındıkça sorun ortadan kalkar.
arakadaşlar anlayan varsa tavsiye istiyorum bir arkadaş havalı silah alacak max 200 tl bütçe varmış havalı silahlar konusunda bilgim yok fakat eskiden hatsanın iyi olduğunu duymuştum mod 80 i sordu bana ne dersiniz
http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1114#.
abi iş çok basit sökme takma dahil 20 dkyı geçmiyorkısaca karbüratörü sök tekrar tak mı ? ben o işleme asla girmem ya zaten vaktim de yok hafta içi o kadar. haftasonunuda motorun başka bir tarafı ile ilgilencembirde zaten mahalledekiler ne zaman görse motorun başında elimde tornavida ingiliz anahtarıyla görüyor artık gülüp geçiyorlar alıştılar. birde karbüratörü almım başa bela
![]()
İşin eksperi değilim ama güzel fiyatına göre güzel silahtır hele ki dürbünlü olduğu düşünülürse.
Avdan ve silahtan anlamam ama bir av malzemeleri dükkanına web sitesi yapmıştım. O sıra bütün silahları, mühimmatını falan ezberledim![]()
çağatay bende ne zamandır şuna hastayım. biraz durumları düzelteyim alacam bi tane
http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=4769
Serkan pazar gunu ne yogunlugu yeme bizigel iste eglenceli olacak
180likler konusunda bari sadece motorları getirin biz kendi motorlarımıza montajlayalım![]()
Ercan41 sendr geliyordun dimi yanlis hatirlamiyorsam
motor yok ki))))
Aksama kadar kac tane motor satiyorsun binmeye motor yok diyon
Test motorlardan birini al
Hem test etmis olursun![]()
motor yok ki))))
Aksama kadar kac tane motor satiyorsun binmeye motor yok diyon
Test motorlardan birini al
Hem test etmis olursun![]()
Hava çok soğuk arkadaş ya. Evin içinde montla oturuyorum. İnşallah H.sonu böyle olmaz![]()
Hava çok soğuk arkadaş ya. Evin içinde montla oturuyorum. İnşallah H.sonu böyle olmaz![]()
çok farkı olmayacak sadece yağmur yağmıcak sanırımçift kat giyindimmi bide bot giydimmi birşey olmuyo. benim tek sorunum uzun parmaklı eldivenimi bulamıyorum.
![]()
çok farkı olmayacak sadece yağmur yağmıcak sanırımçift kat giyindimmi bide bot giydimmi birşey olmuyo. benim tek sorunum uzun parmaklı eldivenimi bulamıyorum.
![]()
İçlik giyicem ben zaten gelirken, birde bot o kesin. 3-4 saat yol gidicem totomuz donmasın yolda. Sağlam gidip yamuk dönmeyelim sonra![]()
arakadaşlar anlayan varsa tavsiye istiyorum bir arkadaş havalı silah alacak max 200 tl bütçe varmış havalı silahlar konusunda bilgim yok fakat eskiden hatsanın iyi olduğunu duymuştum mod 80 i sordu bana ne dersiniz
http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1114#.