rodajım bitti dediğin an kapışalım seninle..bakalım nasıl açmışsın motoru![]()
Ben de geleyim mi bi karşılaştırma olmuş olur
rodajım bitti dediğin an kapışalım seninle..bakalım nasıl açmışsın motoru![]()
Ben de geleyim mi bi karşılaştırma olmuş olur![]()
oldu olacak hep beraber istanbulparka çıkalım. isotlar sponsor olsun. stock apachelerle kapışalım pistte![]()
Beyler sakın ha. Çıkıpta Sabri Abi'ye madara etmeyin kendinizi. :queen:
e bu kadar apachenin yanina birde inazuma lazim dimi
ya onu biliyorumda sadece silindirle olmuyorki bu iş.. aradım sordum kapagı yok krankı yok..sadece silindir setini değiştirsen, yanma odası büyüyeceğinden performans bile düşebilir..onu besleyecek bir kapak ve onu kaldıracak bi krank lazım..malum motoru lımıtlerde kullandıgımız oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:40 ----------
maslak levent zincirlıkuyu civarında yardımcı olurum istersen..
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:42 ----------
![]()
![]()
![]()
abi set halinde var mı ki
set olmasına gerek yok. ama krankla kapağı hiçbiryerde bulamıyoruz. aslında krankı buldum sayılır ama kapak hiçbiryerde yok ya:salut:
hindularda yok mudur ki yada isotlar getirmez mi istesek şimdi motor almaya kıyamıyorum ağustosta tayin çıkacak verecekler doğu yada güney doğuya ya çalınacak yadayakacaklar o yüzden apache ile gideyim dedim ama o yol bitmez gibi geliyor
senin motorun arka 43 dişli mi
isotlar bence getirmez, keşke getirse.. hintli adam bulmak lazım. bi tanıdığın vasıtasıyla bulcaktım ama adamla bi denk gelemedik.. benim arka dişli44..zincir setini değiştirirken 43 yapcam arkayı.
Serkan Beyle bir konuşmak lazım tuzlu olmayacaksa yapılabilir acaba şanzıman aynı mı ve gücü kaldırır mı
arkadaşlar ben genellikle 2 kişi kullanıyorum motorda 5 çekmiyo. gerçi tek kişiyken de 5 çekmiyo da dişli olarak ön ve arka olarak ne önerirsiniz
arkadaşlar ben genellikle 2 kişi kullanıyorum motorda 5 çekmiyo. gerçi tek kişiyken de 5 çekmiyo da dişli olarak ön ve arka olarak ne önerirsiniz
benimde rodaj güzel gidiyo 1den 2 ye attıgımda pati atıyor aletKapışmaya bende katılmak isterim bakalım benim makina nerelerde ona göre motor degişikligi yaparım
![]()
karbüratör hava ayarıyla oynadın mı hiç?
kilom 84 orjinalleri duruyor dişlilerin. tek başıma geçen motoru ısıtmıştım. yani bi 15-20 dk baya gittim. motor ısınık halde bi bayırdan sallanırken 4 te 116-117 oldu 5 e attım hız 108 -109 a düştü. düz yolda 5 le hiç hızlı gidemiyorum zaten.çekmiyor derken? tek kişi kaç km hıza kadar çıkabiliyorsun? çok kilolu değilsen 13/43 iyidir.