TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yeni kasa Apache ile hız denemesi yapan var mı arkadaşlar ben dün akşam 112 km hızı çok zor gördüm bana çok düşük geldi motor resmen kasılıyor gerçi şu anda sadece 500 km rodaj tamamlanmadı

geçen hafif hafif yüklendim 100 km ye rahat geldi 730 km deyim. 100 ün üstünede çıkmadım daha 2 -3-4 de 8bin devirlere geliyorum 5 te kastırmıyorum fazla

kuzenime aldıgımız ve her gun ie gidiş geliş 60 km otoban yolu ile açılmış motorun yani,,,
yeni kasa apache 3 aylık 1500 km'de ve son hız 131,,,

istanbul , zonguldak arası denenmiştir,,,

motorun daha çok yeni.. çok basma.. 2000-3000denn sonra daha iyi gider. ayrıca rüzgar ve yol şartları çok etkiler unutma.
Arkadaşın eski kasa var beraber aldık onun 5000 devirde gittiği hızı ben 7 devirde gidiyorum ve onun makine benim motordan 100 km daha düşük performans olarak daha iyi yani

sbr

Arkadaşın eski kasa var beraber aldık onun 5000 devirde gittiği hızı ben 7 devirde gidiyorum ve onun makine benim motordan 100 km daha düşük performans
olarak daha iyi yani

o arkadaşın 14 dişli takmış. başka türlü dediğin imkansız. devirle hızın farklı olması motorun iyi açılmasıyla ilgili değildir.

önü bir büyültmek arkayı 3 ufaltmaya denk geliyo çok olabilir gibime geliyor ama 80 le giderken ortalama bi yokuşu 2 kişi hız düşmeden çıkabildim .Genellikle tek kişi kullanıcam arka dişli çok ugraştırır takması ön pratik iş :)

o arkadaşın 14 dişli takmış. başka türlü dediğin imkansız. devirle hızın farklı olması motorun iyi açılmasıyla ilgili değildir.
Dişliler her iki motorunda orijinal bende anlam veremedim bu duruma ama onun motoru teslim alırken karbüratör ayar yapıldı benimkini direk benzini koyup teslim aldık.Bu biraz kafamı karıştırdı benim

Yeni kasa Apache ile hız denemesi yapan var mı arkadaşlar ben dün akşam 112 km hızı çok zor gördüm bana çok düşük geldi motor resmen kasılıyor gerçi şu anda sadece 500 km rodaj tamamlanmadı

benim 800 km civarında sanıyorum 125 e 3-4 cıktım gecenlerde fazla asılmıyorum..
basma daha biraz daha rodaj bitsin ondan sonra düzelir belki =)

sbr

Dişliler her iki motorunda orijinal bende anlam veremedim bu duruma ama onun motoru teslim alırken karbüratör ayar yapıldı benimkini direk benzini koyup teslim aldık.Bu biraz kafamı karıştırdı benim

hiç farketmez. istenildiği kadar ayar yapılsın okadar fark çıkamaz.gösterge bozuk olabilir.. lastikler orjinalmi peki?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------

0 dan hızlanmada cbf yi yine geçebilirimiyim ?

onun için ne desem yalan olur, tam olarak kestiremedim şimdi:cherry:

sen bilirsin ama 14 dişlide apacheden agresiflik bekleme:)

sabri istanbula geldiğimde bi ara kapışalım. sanırım senin motor gibi benimkide baya baya basacak.. baya iyi actım.. neredeyse 3 te bile kafa yapacak motor. patinaj cekiyor 3 e aniden attıgımda :D

sbr

sabri istanbula geldiğimde bi ara kapışalım. sanırım senin motor gibi benimkide baya baya basacak.. baya iyi actım.. neredeyse 3 te bile kafa yapacak motor. patinaj cekiyor 3 e aniden attıgımda :D

tamam kanka kapışalım her zaman.. maşallah o zaman motoruna. benimki 3te pati çekmiyor.

tamam kanka kapışalım her zaman.. maşallah o zaman motoruna. benimki 3te pati çekmiyor.

devri yükseltiyorum kanka ani bıraktıgımda kafa atıyor öne dogru..
3 te neredeyse teker yapacak.. zaten 1-2 teker yapıyorum bununla
benim altımda bu iyice bi canavar olucak :queen:
1200 1300 bi olsun rodaj bitsin bi sonra sabri kapışak :D

sbr

devri yükseltiyorum kanka ani bıraktıgımda kafa atıyor öne dogru..
3 te neredeyse teker yapacak.. zaten 1-2 teker yapıyorum bununla
benim altımda bu iyice bi canavar olucak :queen:
1200 1300 bi olsun rodaj bitsin bi sonra sabri kapışak :D

rodajım bitti dediğin an kapışalım seninle..bakalım nasıl açmışsın motoru:)

rodajım bitti dediğin an kapışalım seninle..bakalım nasıl açmışsın motoru:)

senin motorun geçmesi lazım. sebebi lastik ebatları
yeni kasaların 17 lastik var.
ama bende iddaalıyım. =)
motoru ilk aldıgım zamanki devirlenmesi ile şimdiki arasında baya fark var.
birde üstünde canta demiri var..
sabri bu egzozlar bu motoru sıkıyor. bu yüzden egzoz işine bi care bulmak lazım diye düşünüyorum.
hatta sıktıgından motoru titrettiğini bile söyleyebilirim..
para durumunu düzelteyim ya da ögretmen atamam yapılırsa bu sene anında bir tiger egzoz alırım bende

sbr

senin motorun geçmesi lazım. sebebi lastik ebatları
yeni kasaların 17 lastik var.
ama bende iddaalıyım. =)
motoru ilk aldıgım zamanki devirlenmesi ile şimdiki arasında baya fark var.
birde üstünde canta demiri var..
sabri bu egzozlar bu motoru sıkıyor. bu yüzden egzoz işine bi care bulmak lazım diye düşünüyorum.
hatta sıktıgından motoru titrettiğini bile söyleyebilirim..
para durumunu düzelteyim ya da ögretmen atamam yapılırsa bu sene anında bir tiger egzoz alırım bende

ben senın motorunun nasıl gittigini az cok tahmın ediyorum.çok iyi kullandıgıını dusunursek aramızda 1 en fazla 2 boy fark olarak ben önde bitiririm. zaten 4-5 boy fark atarsam direkt sat motorunu:queen:

senin o devirlenmen daha çok değişcek..4000-5000km den sonra iyice rahatlayacak..
istersen egzoz tak öyle kapışalım:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar