World, Axess, Maximum, Bonus ve Bank Asya kredi kartlarına vade farksız 12 taksit ile ödeyebilirsiniz.
Saygılar
burada böle bişi geçmiyo galiba
World, Axess, Maximum, Bonus ve Bank Asya kredi kartlarına vade farksız 12 taksit ile ödeyebilirsiniz.
Saygılar
adamlarda garanti sorunu yokhondadan başka bütün markaların servisleri bisikletçiden bozma. bizim burdaki yamaha yetkili servisi bile -- hem bisiklet hem mondial hem kuba hem kymco hem yamaha ... servisig.t kadar da bi dükkan.
motosiklette yetkili servis işi, honda hariç hikaye. yoksa örneğin yağ yakma garantili bir motor cbf bukadar satamaz ülkemizde. adamların servis anlayışları çok gelişmiş.:cat:
motorun ilk bakımını yaptıralı 500km den fazla oluyor yeni kasa yeşil renk kullanıcısıyımBir de yazmayı unutmuşum arkadaşlar. Sanırım bir önceki partiden 180 motor satılmış. Yeni model hakkında onlar ne düşünüyor? Şu anki gidişat nedir? İlk bakımın 500km' de olduğu söylenmiş. Hangi serviste yaptırdılar? Memnun kaldılar mı?
:cherry:boş kalmasın diye konulmuş benceherkese hayırlı aksamlar sol arkadakı ızgara gıbı bsy olan demir nedır ne ıse yarar gozume cok batıo soksem sıkıntı yaratırmı garantı fılan gulmeyın sakın acemıyıım ben
herkese hayırlı aksamlar sol arkadakı ızgara gıbı bsy olan demir nedır ne ıse yarar gozume cok batıo soksem sıkıntı yaratırmı garantı fılan gulmeyın sakın acemıyıım ben
herkese hayırlı aksamlar sol arkadakı ızgara gıbı bsy olan demir nedır ne ıse yarar gozume cok batıo soksem sıkıntı yaratırmı garantı fılan gulmeyın sakın acemıyıım ben
:cherry:boş kalmasın diye konulmuş bence
söksen sana zararı olmaz sonuçta nasıl kullanmak istediğin senin tercihin.
Sağ tarafta eksoz büyük bir alanı kapatıyor tekerleğe ulaşmak bile çaba gerektiriyor lakin sol taraf bayağı açık. Bence arkaya binen eteğini pantolonunu, dikkatsizlik anında pegden kayan ayağını, bacağını arka tekerleğe kaptırmasın diye var o demir koruma. yoksa üretici boş kalmasın diye ek masraf yapmaz.