TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

resim şart çekicez.. ben arkamı dönüp çekemem makinayı sedata vercem arkadan gelceği için resimleri o çekecek:)

millet bi titreşim tutturmuş gidiyor valla bana hiç titreme falan gelmiyor hissetmiyorum 5bin km dir biniyorum hiç hissetmedim.acaba gerçekten varmı titreşim:silent:altımızda mz eskittik diye herhalde titreşimden anlamıyorum ben.

sedat kontak kapatmadan düzceye giderizde maksat gezmek eğlenmek dur kalk yapmadan gidersek zevkli olmaz hem benim toto ağrısı değilde sigara krizim gelirse zınk diye dururum. hem il tabelaları altında foto çekmemek danalık olur

oooo atilla abi şeref duyarız... bende 250ye geçicem nasıl olsa aynı para ediyor bari biraz gezelim dimi. sabah görüşmek dileğiyle atilla abi. sabah saat 7 mehmetcik vakfı opette ol. iyi giyin sabah çok soğuk oluyo otoban.

oooo atilla abi şeref duyarız... bende 250ye geçicem nasıl olsa aynı para ediyor bari biraz gezelim dimi. sabah görüşmek dileğiyle atilla abi. sabah saat 7 mehmetcik vakfı opette ol. iyi giyin sabah çok soğuk oluyo otoban.
koyacak yeriniz varsa yağmurluğunuzuda yanınıza almanız sizin lehinize olacaktır..sedat_57 iyi istirahatler diler..:queen: Erol88 gelemiyormuş her halükarda gene 4 kişiyiz :)

selam millet bugun motorun TPS sensörünün arızası için servise gittim.garantiden değişecek siparişini verdik..sizin başınıza da geldimi bu olay? motorun son viteste hızı yoktu.105 diyor daha üzerine çıkmıyordu,devir 8bin oluyor ve kalıyordu..sensörün ohm değerlerini ölçtük açık yada kapalı farketmiyor sabit 0 gösteriyordu verdik yenisinin siparişini..4.vitese kadar çekiş ve hız süper,5.vitese atar atmaz motor bayılıp gitmiyor..devir çeviremiyor..şu an üzerinde sensör yok,sübap ayarları iyi,karb.ayarı yapıldı o da iyi yakıt harika..ama son hız yok..sanki biri 5.viteste motoru tutuyor..
geçmiş olsun benim 5. viteste 8 bin devirde 110 görüyor normal midir arada 5 km fark varmış

beyler trendyol.com da çalışıyorum, geçen gün ürünlere bakarken gördümki, bir çizmenin fotoğrafını benim motorun üstünde çekmişler:mrgreen: hiçte söylemediler..kafasına göre binmiş manken çekmişler:p

http://www.trendyol.com/Sonbahar-Yagmurlari/ButikDetay/10780?c=Notset

bu linke tıklayıp biraz aşağıya inerseniz görürsünüz. meşhur oldu benim makine:queen:

Çok ta yakışmış :mrgreen:

900230300026_1_org_zoom.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar