resim çekin paylaşın apaçi grubu...............
bence önce totosu ağrıyan mola veren çeksin resimleri..Ben iddaliyim düzceye kadar kontak kapatmadan çok gittim..:mrgreen:resim şart çekicez.. ben arkamı dönüp çekemem makinayı sedata vercem arkadan gelceği için resimleri o çekecek![]()
yarın 3 apache bir ybr yola çıkıcaz zannediyorum 3 apachenin titreşimin den ben bile arkalarında etkilenirim diye düşünüyorum :queen:bu motorda titreşim sorunu nasıl? balansör varmı? yoksa da titreşimi ne kadar?
o derece yaniyarın 3 apache bir ybr yola çıkıcaz zannediyorum 3 apachenin titreşimin den ben bile arkalarında etkilenirim diye düşünüyorum :queen:
Benim düşüncem bu kullanıcılar burda..Erol kanka yarın geliyorsun değil mio derece yani
koyacak yeriniz varsa yağmurluğunuzuda yanınıza almanız sizin lehinize olacaktır..sedat_57 iyi istirahatler diler..:queen: Erol88 gelemiyormuş her halükarda gene 4 kişiyizoooo atilla abi şeref duyarız... bende 250ye geçicem nasıl olsa aynı para ediyor bari biraz gezelim dimi. sabah görüşmek dileğiyle atilla abi. sabah saat 7 mehmetcik vakfı opette ol. iyi giyin sabah çok soğuk oluyo otoban.
geçmiş olsun benim 5. viteste 8 bin devirde 110 görüyor normal midir arada 5 km fark varmışselam millet bugun motorun TPS sensörünün arızası için servise gittim.garantiden değişecek siparişini verdik..sizin başınıza da geldimi bu olay? motorun son viteste hızı yoktu.105 diyor daha üzerine çıkmıyordu,devir 8bin oluyor ve kalıyordu..sensörün ohm değerlerini ölçtük açık yada kapalı farketmiyor sabit 0 gösteriyordu verdik yenisinin siparişini..4.vitese kadar çekiş ve hız süper,5.vitese atar atmaz motor bayılıp gitmiyor..devir çeviremiyor..şu an üzerinde sensör yok,sübap ayarları iyi,karb.ayarı yapıldı o da iyi yakıt harika..ama son hız yok..sanki biri 5.viteste motoru tutuyor..
olsun abi ne olur ne olmaz yağmur ağirliği nedirki erol ben o kadar uzak yol gidemem apache ile biyerlerim uğuşuyor dedi :queen::queen:hava durumunda yağmur yok diyor ama almakta fayda var tabi. erola noldu errormu verdi![]()
beyler trendyol.com da çalışıyorum, geçen gün ürünlere bakarken gördümki, bir çizmenin fotoğrafını benim motorun üstünde çekmişler:mrgreen: hiçte söylemediler..kafasına göre binmiş manken çekmişler![]()
http://www.trendyol.com/Sonbahar-Yagmurlari/ButikDetay/10780?c=Notset
bu linke tıklayıp biraz aşağıya inerseniz görürsünüz. meşhur oldu benim makine:queen: