TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yeni geldim bende yarım saat oldu..435 km yaptım..50 gayme benzin harcadım..yörükler yaylasına çıktık..off road yarışını izledik şorokeyi kimse unutamaz :) söyleyeceklerim bu kadar..Motorumun gösterge panelini takan ve ön km dişlisini değiştiren LOKMANHEKİM e teşekkürü borç bilrim..(Yalnız motor xenon mu kesti ne yaptıysa xenon yanmıyor abi:mrgreen:)

lokman a selamımı ilettinmi panpa....

lokman a selamımı ilettinmi panpa....
yok valla kanka unuttum..motoru yıkattık beyköyde kimse inanmadı bu moto o moto mu dediler yanaklar falan bembeyaz :queen: 10 gayme aldı yıkamacı benden bi daha götürmem oraya... neymiş köpük pahalanmışta suya zam gelmişte normalde 5 liraymışta pilaka 34 olduğu için geçirmeden yapamazmışta al dedim al gözüne dizine dursun :mrgreen:

yok valla kanka unuttum..motoru yıkattık beyköyde kimse inanmadı bu moto o moto mu dediler yanaklar falan bembeyaz :queen: 10 gayme aldı yıkamacı benden bi daha götürmem oraya... neymiş köpük pahalanmışta suya zam gelmişte normalde 5 liraymışta pilaka 34 olduğu için geçirmeden yapamazmışta al dedim al gözüne dizine dursun :mrgreen:

yuh öylemi dedi.... yazık gerçekten..artık bi 6 ay yıkatmazsın..............

Mart ayı çok geç yaw kışın motor fiyatları düşmezmi sıfır motorlar etkilenmezmi fiyatlardan

herkez sağ salim vardı dimi arkadaşlar. sıkıntı yok inşallah. ne gezdik beee.

füme renk apachimi satıyorum.2012 model 3500 km de 3800 tl. cc yükselteceğim.ilgilenenlere duyrulur.takas vade pazarlık yok. adres istanbul çekemeköy..
bir hafta sonra sahibindene koyacağım. apachi dostlarına ayrıcalık. bir hafta önce burada.

0536 411 70 07.
atilla sadıkoğlu

füme renk apachimi satıyorum.2012 model 3500 km de 3800 tl. cc yükselteceğim.ilgilenenlere duyrulur.takas vade pazarlık yok. adres istanbul çekemeköy..
bir hafta sonra sahibindene koyacağım. apachi dostlarına ayrıcalık. bir hafta önce burada.

0536 411 70 07.
atilla sadıkoğlu
Atilla abi ben nihat birde yusuf 250 cc ye geçmeye karar verdik hayatta kalmak için 250cc:rendeer:

Merhaba arkadaşlar. Ben de yeni bir Apache sahibi olarak aranıza katıldım. Yarın ruhsat-sigorta-plaka işlemleri var. Kısmetse salı günü de garaja sokmuş olacağım motoru.
Acaba motoru teslim alırken özellikle kontrol etmem, üzerinde durmam gereken noktalar var mıdır?
Sıfır motor bu arada.

füme renk apachimi satıyorum.2012 model 3500 km de, lastikler değişti yeni ırc. 3800 tl. cc yükselteceğim.ilgilenenlere duyrulur.takas vade pazarlık yok. adres istanbul çekemeköy..

0536 411 70 07.
atilla sadıkoğlu

Merhaba arkadaşlar. Ben de yeni bir Apache sahibi olarak aranıza katıldım. Yarın ruhsat-sigorta-plaka işlemleri var. Kısmetse salı günü de garaja sokmuş olacağım motoru.
Acaba motoru teslim alırken özellikle kontrol etmem, üzerinde durmam gereken noktalar var mıdır?
Sıfır motor bu arada.
orjinal avadanlıklar az dandikler ama iş görüyorlar - kullanım kitapçığı - bu ikisini al ayrıca servisler ne hikmetse vidaları bazen tam sıkmayabiliyorlar onları bi kontrol etmende fayda var .Bu arada hayırlı olsun kazasız belasız inşaallah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

0536 411 70 07.
atilla sadıkoğlu

Atilla abi ben nihat birde yusuf 250 cc ye geçmeye karar verdik hayatta kalmak için 250cc:rendeer:

Hayırdır abi çok mu sıkıştırıyorlar yollarda. Apache sorunsuz 110-120 gidiyor diye ben o hızlarda sıkıntı yaşanmaz diye düşünüyordum ama gerekli bilgileri sizden alıcam inşallah.

Sıfır motor bu arada.

gaz yemesine bak...... motoru nerden kimden aldın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

0536 411 70 07.
atilla sadıkoğlu

Hayırdır abi çok mu sıkıştırıyorlar yollarda. Ybr-Cbf neyse de Atillapaşa'da apache var o da değiştirmeyi düşündüğü için bende de bir merak uyandı şimdi. Apache sorunsuz 110-120 gittiği için o hızlarda sıkıntı yaşanmayacağını düşünüyordum ama gerekli bilgileri sizden alıcam inşallah.

Kusuruma bakmayın net donduğu için farkında olmadan 2 tane alıntı yapmışım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar