Aklımda hep ybr vardı ama bugün apache 'nin kırmızı modelinin yanından geçtim yok böyle güzellik fena çarptı beni kafam iyice karıştı![]()
apache rakı etkisi yaptı yani...
Aklımda hep ybr vardı ama bugün apache 'nin kırmızı modelinin yanından geçtim yok böyle güzellik fena çarptı beni kafam iyice karıştı![]()
Çarpar özellikle ybr alırsan daha çoook çarpar led stopların çarpıcı etkisi var arkadan bakınca
lütfen ybr alın. 10 gün oldu birtane denk gelmedi led stoplarımı gösteremedim![]()
Dediğiniz gibi oldu valla baştan aşağı 3-4 dakika bir inceledim şöyle baya iyi duruyor listemde ilk sıraya yükseldi bu canavar.
2011 model az kilometrede 2.el alsam iyi bakılırsa sorunsuz 2-3 yıl götürür diye planlıyorum ilk motosikletim olacak bütçem itibari ile gidip sıfır mondial almaktansa 2.el bundan alırım diyorum sizce ?
aynı durumdayız bende er6f yada cbr 600f bakıyorum da bakmakla yetiniyorum parayı bir ayarlasam bir dk durmam önümdeki kamyonu sollarken arkadan gelip sellektör yemek uyuz ediyor adamıMotoru sıkıştırmamak elde degilki yavaş kalıyor artık ondan sonra ver gazı apacheyeben en az bir sene daha binmeyi planlıyorum ama bu gidişle para durumunu ayarlarsam bir seneyi bulmadan 250cc ye geçicem galiba
beyler ön takımdan çukur, yada girinti çıkıntıdan geçerken, ufaktan bir ses geliyor tık diye bide gidonda sallama var öneriler nedir gidon bilyası gibi bişeylerden bahsediyolardı sebepleri nelerdir fikri ve bilgisi olan saygılar .
dostum şasede birşey yok ön jantda belli belirsiz bir sallama var irc lastıkden diye dagiştirdim, sava marka taktım, mili degiştirdim arka yine irc marka sanki balanslı dönüyor oda etki edermi
ön teker rulmanlarından yaparmı ?
gidon sallanıyorsa boşluk olabilir tamircide bir ayarlatın gidon boşluğunubeyler ön takımdan çukur, yada girinti çıkıntıdan geçerken, ufaktan bir ses geliyor tık diye bide gidonda sallama var öneriler nedir gidon bilyası gibi bişeylerden bahsediyolardı sebepleri nelerdir fikri ve bilgisi olan saygılar .
gidon sallanıyorsa boşluk olabilir tamircide bir ayarlatın gidon boşluğunu