TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Çarpar özellikle ybr alırsan daha çoook çarpar led stopların çarpıcı etkisi var arkadan bakınca

Dediğiniz gibi oldu valla baştan aşağı 3-4 dakika bir inceledim şöyle baya iyi duruyor listemde ilk sıraya yükseldi bu canavar.
2011 model az kilometrede 2.el alsam iyi bakılırsa sorunsuz 2-3 yıl götürür diye planlıyorum ilk motosikletim olacak bütçem itibari ile gidip sıfır mondial almaktansa 2.el bundan alırım diyorum sizce ?

Çarpar özellikle ybr alırsan daha çoook çarpar led stopların çarpıcı etkisi var arkadan bakınca

dijital göstergeside fena çarpar....

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

lütfen ybr alın. 10 gün oldu birtane denk gelmedi led stoplarımı gösteremedim:)

hehehhehehehehehhe bizim mahıny ybr sine led stop takmıştı..

Dediğiniz gibi oldu valla baştan aşağı 3-4 dakika bir inceledim şöyle baya iyi duruyor listemde ilk sıraya yükseldi bu canavar.
2011 model az kilometrede 2.el alsam iyi bakılırsa sorunsuz 2-3 yıl götürür diye planlıyorum ilk motosikletim olacak bütçem itibari ile gidip sıfır mondial almaktansa 2.el bundan alırım diyorum sizce ?

benim motoru bir arkadaş aldı siteden.....

Motoru sıkıştırmamak elde degilki yavaş kalıyor artık ondan sonra ver gazı apacheye :) ben en az bir sene daha binmeyi planlıyorum ama bu gidişle para durumunu ayarlarsam bir seneyi bulmadan 250cc ye geçicem galiba
aynı durumdayız bende er6f yada cbr 600f bakıyorum da bakmakla yetiniyorum parayı bir ayarlasam bir dk durmam önümdeki kamyonu sollarken arkadan gelip sellektör yemek uyuz ediyor adamı

beyler ön takımdan çukur, yada girinti çıkıntıdan geçerken, ufaktan bir ses geliyor tık diye bide gidonda sallama var öneriler nedir gidon bilyası gibi bişeylerden bahsediyolardı sebepleri nelerdir fikri ve bilgisi olan saygılar .

sallantıyı maşanın vidaları hariç arka tekerde yaparmı ramazan viraj alırken sallıyor ,ıslakken öttürüyor :santa:

dostum şasede birşey yok ön jantda belli belirsiz bir sallama var irc lastıkden diye dagiştirdim, sava marka taktım, mili degiştirdim arka yine irc marka sanki balanslı dönüyor oda etki edermi

ön teker rulmanlarından yaparmı ?

dostum şasede birşey yok ön jantda belli belirsiz bir sallama var irc lastıkden diye dagiştirdim, sava marka taktım, mili degiştirdim arka yine irc marka sanki balanslı dönüyor oda etki edermi

ön teker rulmanlarından yaparmı ?

çok zor................... ön teker bilyası yapmaz ama jantta balans varsa ayrı........

beyler ön takımdan çukur, yada girinti çıkıntıdan geçerken, ufaktan bir ses geliyor tık diye bide gidonda sallama var öneriler nedir gidon bilyası gibi bişeylerden bahsediyolardı sebepleri nelerdir fikri ve bilgisi olan saygılar .
gidon sallanıyorsa boşluk olabilir tamircide bir ayarlatın gidon boşluğunu

dostum sıktım şimdi iyice, çamurluktan kastın çamurlugun üstü maşanın gidonla olan baglantısı sanırım, tepedeki vidalarıda sıktım elcik altında kalanları ayrıca öyle belli boşluk yok, gidonun bilya kısmında ,bisikletten bilirim boşlugu ön firenle cak cuk diye ses yapardı .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar