şaka bir tarafa bir süredir bu durum üzerinde arayıştayım.. anadolu ya doğru tvs yetkili servisi açmayı planlıyorum... hatta durumdan sedat 57 ye de bahsettim... yozgat - çorum sivas kayseri ankara kırıkkale bu listeler içinde... tvs ve yanında bir bayilik daha istiyorum... ama şuan ameliyatlıyım ve son durumlar belli olana kadar bekleyeceğim... ama bu iş biraz maraflı.. marka bedeli ödemek lazım tvs ye falan.. mazeme ler ve motorlarla 100 000 tl civarı para lazım... ben zaten motor meslek mezunu olduğumdan eğitime tabi olmadan açabiliyorum... hatta hoondanın izmit bayiliği için bile görüştüm zamanında.. kim bilir bakarsın 6 ay sonra tvs adına ankarada olurum kim bilir...
Süper olur, Ankarada servis işini tam anlamıyla yapan Honda var. Diğerleri bir şekilde sorunlu ve hakettiğinden pahalı işçilik isterler. Tvs yanında Kanuni ST,Kuba,Asya bayiliği olabilir. Ankarada ki motorcular kim nerede iyi bilirler ve oraya giderler. Evet birde Ankaranın yanında kayseri,eskişehie,kırıkkale gibi yerlerden gelenler misal Honda Ankara bayisinden motosiklet alırlar. Bu sene Honda Efe bayisinin yanına birde Honda Bora eklendi. Ankarada motosiklet kullananların sayısı artmakta.