TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arka çanta demiri var 25 tl çanta ile beraber 50 tl

Ramcoo abi nasılsın iyimisin nasıl gidiyor bayilik işi 1-2 yerde yazılarını gördüm

parçalar geldi canım takmışlar bile aradılar beni dün ama hem k.kartının yeni aya geçmesi lazımdı hemde çalışıyorum zaman sıkıntısı var o yüzden teslim alamıyorum :(

parçalar geldi canım takmışlar bile aradılar beni dün ama hem k.kartının yeni aya geçmesi lazımdı hemde çalışıyorum zaman sıkıntısı var o yüzden teslim alamıyorum :(

Haa limit bitti diye yoksa durmazdın alıcaktın Parcalar kac günde geldi cok iyi o zman bu parca servisi

valla geçen p.tesi gitmiştik almaya sparişi o gün verdiler dün de beni aradılar parçalar geldi montajını yaptık diye 2 günde gelmiş ama zaten gelsin artık beaa bi ön çamurluk bir de arka sağ kuyruk grenajıydı yani :)

valla geçen p.tesi gitmiştik almaya sparişi o gün verdiler dün de beni aradılar parçalar geldi montajını yaptık diye 2 günde gelmiş ama zaten gelsin artık beaa bi ön çamurluk bir de arka sağ kuyruk grenajıydı yani :)

Olsun da aklıma takıldı tüm tvs ler böyle neden acaba

dikkatsizlikten öyle yaa adamlar tok satıcıydı zaten önemsemiyolar ki ister al ister alma havası var vatandaşta :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar