TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

biraz fark etti titreme ama şuan tes edemeyeceğimden artık 1 ay sonra yazarım buraya........

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------

net biraz düzeldi geliyor birazdan resimler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------

Uploaded with ImageShack.us

parmağımla gösterdiğim 2 adet yıldız civata açılır...

alt taraftaki göstergeyi tutan 2 adet yıldız civata normal olarak sıkılmak kaydı ile gevşedilir....

kapağın altındaki üst taraftaki 2 adet yıldız civata burda daha belli...

eğer devir göstergeniz belirli devirlerde titriyorsa deneyin sorun büyük anlamda çözülecektir....

tekteker ramço... beni izleemeye devam edin :D :p

ramço sigortayi ene 120 lik yerden yaptim haci senin dediğim yere gittim ilk yer 200 liraya dedi ikinci yer 150 dedi ikinci gittiğim yerin bitişiğinde bi yer var orasida kapaliydi mahalledekine yaptirdim halk sigorta..

ramço sigortayi ene 120 lik yerden yaptim haci senin dediğim yere gittim ilk yer 200 liraya dedi ikinci yer 150 dedi ikinci gittiğim yerin bitişiğinde bi yer var orasida kapaliydi mahalledekine yaptirdim halk sigorta..

ben bu apacheyi satmasam mı ne.. 20 plakanın verdiği avantaj 27 lira...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------

Yaş çok önemli haci bak bu 120 tl veren sigorta babamin üzerine olsaydi 70 tl gibi bişey öderdik eminim..22 yaşindaki ben nerde 57 yaşindaki babam nerde :p

dur müdür onuda öğreneceğim benim plaka 85 doğumlu olunca kaça çıkıyor hemen arıyorum...

ARKADASLAR BU TVS DEN İNAN BEYİN CEP NUMARASINI BİLEN VARMI? TVS TÜRKİYEYİ ARIYORUM NOT BIRAKIYORUM GERI DONUS YAPMIYOR AYRICA TVS TÜRKİYEDENDE BAGLAMIYORLAR ? HALBUKI MOTORU SATANA KADAR INAN BEY 1 TELEFON KADAR UZAGINIZDAYIM BANA HER ZAMAN ULASABILIRSINIZ DIYORDU ? BU SEKIL DEVAM EDERSE MOTORDAN IYICA SOGUMAYA BASLIYICAM

motoru sıfır alan arkadaşlar taşıt verginiz ödenmiş mi , benim ki ödenmemişte ,46 tl borcum çıktı. artı 1 tl faiz. Normalde aldığımız yerin ödemesi gerkmiyor mu?
2 ayı geçti motoru sürdüğüm aksaray -istoç - havalimanıve ters istikamet teki eds lerden ceza gelmedi. ama bugün ilk cezayı yedik, oda tranvay yoluna girmişim. siz siz olun tranvay yoluna girmeyin.

85 doğumlu için benim 20 plakalı motorum 38 lira oluyor... yaş farkı kazasız ise yüzde 10 fark ediyormuş....

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------

ilk mtv si size aittir.. bu böyledir.. benim gibi plaka kapalı gezin olsun bitsin ceza falan ödemeyin...

istediğim motoru bulmam sebebi ile motorumu bir haftalığa uygun fiyata vereceğim ..ilgilenen olursa bana ulassın ..05432562354 keşke geçen gelen müşteriyi kovmasaydım...

85 doğumlu için benim 20 plakalı motorum 38 lira oluyor... yaş farkı kazasız ise yüzde 10 fark ediyormuş....

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------

ilk mtv si size aittir.. bu böyledir.. benim gibi plaka kapalı gezin olsun bitsin ceza falan ödemeyin...

Benimde 87 doğumlu, 34 plaka, 26 lira trafik sigortam. Axa'ya göz atın derim. :cat:

18 Ocak'ta yaptırdım. Ama o zamanda diğer firmalar en az 160 lira fiyat çekmişlerdi.

iyi akşamlar arkadaşlar, abiler... bu arada 94 doğumluyum. nisan ayında yaşımı doldurdum yeni motorumu da kendi üzerime aldım. eskisi babamın üzerineydi ehliyetimi aldıktan sonra almıştım onuda. ve apachenin ruhsatın da emre yazmasının sigortada ki bedeli 233 lira. babamın üstüne yapsaydım daha az olacaktı :/

iyi akşamlar arkadaşlar, abiler... bu arada 94 doğumluyum. nisan ayında yaşımı doldurdum yeni motorumu da kendi üzerime aldım. eskisi babamın üzerineydi ehliyetimi aldıktan sonra almıştım onuda. ve apachenin ruhsatın da emre yazmasının sigortada ki bedeli 233 lira. babamın üstüne yapsaydım daha az olacaktı :/
o hatayi bende yaptim gerçi ben 120 tl ye kapattim mevzuyu ama annem in yada babamin üzerine almadiğima pişman oldum..yalniz yakin zamanda bu yaşa büyük kişilerin üzerine araç kaydıyla ilgili yasa çıkabilir :)

4bin küsür motora verince yanındaki 50 lira fazla 100 lira fazla dediklerim ufak gözüküyodu.ama onlar toplanınca bayağı büyüdü masraf :)

ufak bi soru:
arka amortisör ayarınız kaçta duruyor? fabrika ayarı 2deydi rahata yakın ben 3 yaptım biraz fark etti gibi sıkıntı olur mu istanbul yollarında?

birde ilk gün 14,2 lt benzin almıştım 65 liraya. 450 km oldu ekrana göre daha yen yarısı bitti benzinin. Çok mu az yakıyor yoksa yarıdan sonrası çabuk mu düşecek?

S.a arkadaslar Tvs yi arastırıyorum Motor tipi fln cok hos fiyatıda cok iyi Cbf Ybr ye göre + 150 lik Fakat Vibrasyon var dediler ama baska bi duyumda 2012 de baya azalmıs durumda bu motor hakkında yorumları okudum ama titresimden konusulmamıs Boyum 1.62 Kilom 55 Simdiden Saolun

merhaba izzet, ben kendi görüşümü bildireyim.

motorum daha 450 kmde. boyum 175 kilo 60. rödajıdır vs. 6.000 devri geçme dediler bende geçmiyorum buraya kadar titreşim yok. hatta ara sıra kız arkadaşımla geziyoruz üstüne basa basa soruyorum titreşim yok diyor. ustanın da dediği şu: "yeni kasalarda titreşimi azalttılar olursa da 7bin 8bin devirden sonra olur; o da rahatsız etmez." bende daha o devirleri göremedim vesselam.

Owww süper o zman manisadaki serviste cok iyi diyorlar hemen gidips satılan yere bakmalıyım Varsa daha yorum alayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar