Para da bi yana ne bilem nasip değilmiş şimdi yeni aldim sağdan soldan beğenenler sat diyenler oldu bakalim istediğim parayi alirsam satabilirim zarar etmeyecek şekilde zaten işsiz güçsüz adamim sahibindende motormu yokUlen param yetmedi demiyonda. Sen varya. Ne piyasası 2008 de 2 haftada sattım hyo ile beraber takılıyolar dı anında gitti keşke satmasaydım çok pişman oldum sonrasında
valla ramço bilir mondial rahatsiz etmiyorsa apache hiç etkilememesi lazim ki titreşimi bile görmezden gelinecek makina performansi örtüyo tüm kusurlari benim eski ybr ile ayni viteste çiktiğim yerleri apachede 5 e çekiyomyaklaşık 15 yaşından beri motosiklet kullanıyorum.yaşım 33.motosiklet bakımlarını kendim yaparım,bana daha güvenli geliyor.vitessiz motorlara alışamadım sevemedim.iki motor sahibi oldum şimdiye kadar.gönül isterki gw250 inazuma almak ama para ve eş durumu bozuyor işi.ybr,mcx,tvs ne varsa araştırdım.tvs tip olarak müthiş bişey aralarında.kullanma fırsatım olmadı daha.sizden bilgi almak istedim.ilk motorumu on yıl kullandım bajaj chetak.sevgili türk halkım kurcalamasını çok sevdiğinden durduğu yerde vitesleri kurcalayınca dayanamadı garibim.o sıralar param mondial 100 kh ya yettiği için onu aldım.gerçekten ekonomik ve seri motor vergi yok.3,5 lt benzinle 170-180 km gidiyor.2006 model.çin malı 1 sene gitmez diyenler ikinci motorlarını eskittiler.büyük bisey istiyorum şu an hep erteledik ama hep aklımda.oda burda yazılanlar gibi sağlamsa bi on yılda geçer.kullansam titreşim meselesini anlıycam.benim motor içinde çok titreşimli diyolar ama alakası yok.kısmet artık.
valla ramço bilir mondial rahatsiz etmiyorsa apache hiç etkilememesi lazim ki titreşimi bile görmezden gelinecek makina performansi örtüyo tüm kusurlari benim eski ybr ile ayni viteste çiktiğim yerleri apachede 5 e çekiyomgerçi benim ybr em ne badireler atlatti ama:mrgreen: alip uzun süre binerim derseniz alin 10 sene binin sonra çöpede atsaniz üzülmezsiniz..
Dursun tabi büyük makinanin yaninda bi tane küçük şarteskitemiyoruz zaten.bakımlarınla da kendim ilgilendiğim için iki motorumda eskimedi.ilkini hurdaya çıkardık haybeye vergi ödemilyelim diye.şu an hala 100 kh kullanıyorum.hala temiz ve bakımlı.1000 tl fiyat çektik insanlara çok geldi.bakımlıymış yeni gibiymiş kimse tınlamıyo.emsalleri dökülüyo çoğu ama anlatamıyorsun işte.ama 600 e vereceğime dursun kenarda.
hayırlı olsun sedat kardeş yeberenBana kalirsailk bin kmdeyada 2 bin km de doyuyolar ve titreşim rahatsiz etmeye başliyor..bizim milletimizde ayrani yoktur içmeye ama çok düşkündür ta..aklarinin keyfine misali ikinci elide biraz zayif bi makina o yuzden erkenden elden çikarmakta yarar var diyebilir..Bu sözlerim yanliş anlaşilmasin ybr aldim diye apacheye bok atiyor değilim apache sevdiğim bi motordur ybr nasip miş onu aldik yoksa iki modelede bakiyordum ybr denk geldi takip edenler bilir ramazanin motoruna bile talip oldum.. ama elekterek alamadi apache benden :queen:daha sonra farkli adaylarla devam ettik![]()
:queen::queen::queen::queen:ybr deyip geçme hafif eğimde 130 gördüm ininmadim gerçe göstergede var bi sorun ama çok hoşuna gidiyo ybrnin böyle şeyler yapmasihayırlı olsun sedat kardeş yeberenkazasız sürüşler. gönül isterdi senide apache sahibi yapmak sağlık olsun, yebere kardeş motor arkamızdan gelir :cherry:
:sunny: hadiya tırstım dermişim :cherry: bazı ybrler yapıyo bizim komşu çok az rampa yukarı 125 gördüm dedi ama gösterge dediğin gibi farklı gösterebilir 120 si temiz:queen::queen::queen::queen:ybr deyip geçme hafif eğimde 130 gördüm ininmadim gerçe göstergede var bi sorun ama çok hoşuna gidiyo ybrnin böyle şeyler yapmasi![]()
s.a1 ay önce kırmızı apache aldım memnunum çok fakat sonradan bir duyum aldım Devir paneli motorun kendi kendine artıyor 100 km hızla giderken önceden de bu problem varmış bunu nasıl halledbiliriz ve sizin motorlarınızdada bu sorun var mı devir ibresi motor hızlanmasada artıyor ?
iridyumda güç farkı ateşlemeyide güçlendirince oluyor bildiğim kadarıylabariz güç farkı bekleme...
Arkadaşlar 6000-7500 devir aralığında devir saatinde titreme oluyorsa;devir saati problemi genelinde var gibi yüksek devirde giderken devir saati oynama yapıyo nasıl halledebiliriz hala çözemedim çünkü bizim bu motorlarda devir saati halatlı değil elektronik bi sistem yapmışlar acaba soketlerde gevşeklk falan varmı diye bakayım dedim bugün hangi soketin nereye bağlı olduğunu çözemedim. bu yüzden servisede gitmek istemiyorum başlarından savarlar gibime geliyo.. bu konuda çözüm üretmiş yada bilgisi olan bi arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
devir saati problemi genelinde var gibi yüksek devirde giderken devir saati oynama yapıyo nasıl halledebiliriz hala çözemedim çünkü bizim bu motorlarda devir saati halatlı değil elektronik bi sistem yapmışlar acaba soketlerde gevşeklk falan varmı diye bakayım dedim bugün hangi soketin nereye bağlı olduğunu çözemedim. bu yüzden servisede gitmek istemiyorum başlarından savarlar gibime geliyo.. bu konuda çözüm üretmiş yada bilgisi olan bi arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
Arkadaşlar 6000-7500 devir aralığında devir saatinde titreme oluyorsa;
Gidon aralığındaki metalik plastik parçayı tutan iki allen somunu söküyorsunuz.
Altında 2 adet yıldız uçlu civata var. Çift taraflı lastik contası var. O civataları biraz gevşetmeniz gerekiyor.
Fazla sıkıldığı için contalar görevini tam olarak yerine getiremiyor. Ve zaten askıda olan ön konsol motordaki titreşimi daha fazla alıyor.
Bu gibi sorunu olan arkadaşlar yukarıda açıkladığım şekilde halledebilirler. :king:
tekteker valla resimleyip atarsan çok güzel olurbu devir saati titremesi her apache de var zaten önceden de varmış djitalde de var bi türlü çözümü bulunamamış
r: ben araştırdım çok ama arkadaşın önerdiğini yapmakta fayda var denemek bedava :thumleft: belki hintlilerin bulamadığını türkler bulmuştur :queen: