arkadaşlar bugünkü gelişmeleri anlatıyorum bora abinin apaçisi hakkında. öncelikle aldığından beri olan bi zincir problemi vardı onu hallettim diyo ama ben genede inanamadım. zincir teker ayaklıkta boşta dönerken takır tukur sesler çıkarıyodu gevremiş kopmak üzereymiş gres falan sürmüşler güyam oldu diyoda beni kesmedi tabi bu cevaplar.
birde bugün unilli marka tubleks lstiklerini taktırmış hondada dubleks var bende nasıl yok die nese taktırmış ama tabi cantlar dublekse uygun olmayınca heryerinden hava kaçırmış oda tutmuş içine böyle baly benzeri bi ilaç sıkmış tutsun die onlan tutturmuş etmiş. şimdik burdan sesleniyorum ey bora abi bunu sen düşündünde lastikleri dubleks yapmayı bu tvs mühendisleri bu kadar kafa patlattı dijital saat yaptı m direkdsiyon yaptıda bu motura bunu nasıl düşünemediler yani ? birde arkadaşlar benden size tavsiye gri motura altın sarısı sibop kapağı almayın buda bana kapak olsun ne diim![]()
abicim şambriyelli lastiğe oldum olası uyuzum...Allah düşmanıma vermesin...:cherry: aga sende hemen yetiştirdin he...:queen: