arkadaşlar,pc.min ekranı bozuldu,sabah,onunla uğraştım tamire götürdüm.daha sonra da alarm ve çakmaklık taktırdım motoruma.henüz eve geldim.
ya bora abi hadi seni bekliyoruz sabırsızlıkla şöyle daha detaylı fotolar kayarsan çok sevinecez. Bide Vites göstergesi var mı bunun LÜTFENNNNNNN BORA ABİ
henüz yeni foto çekemedim,daha doğrusu eklemelerim bitsin detaylı olarak çekeceğim.hayır vites göstergesi yok,seni bilmem ama benim için çok da önemli değil.kontağı açtığında,km./devir saati kendini CHECK ediyor(yani sona kadar gidip geliyor)farları yaktığında göstergedeki ışıklarda yanıyor yani far düğmesini açmazsan gösterge ışıkları yanmıyor.normal göstergede zaman saati,km.saati,odometre ve yakıt göstergesi var.MOD düğmesine bir kere bastığında TRPİ 1 (YANİ DEĞİŞTİRİLEBİLİR KM)iki kkere bastığında,TRİP 2,üçüncü kere bastığında yaptığın en yüksek hızı yazıyor,dördüncü kere bastığında ise yanlış bilmiyorsam o yüksek hıza kaç sn.de çıktığını yazıyor
Bora bey rica etsem Apache üzerindeki izlenimlerinizi paylaşabilirmisiniz acaba? YBR ve Apache arasında kaldım ve doğru bir karar vermek istiyorum. Özellikle vibrasyon açısından,malzeme kalitesi ve işçilik açısından nasıl bir izlenim bıraktı şimdiye kadar?
bir kere YBR den güçlü,kaslı,işçilik de bana göre iyi.önceki TVS lerden daha iyiymiş,hatta c.tesi günü lastikleri değiştirirken ustam,(hani diyorlardı ya YBR den 10 cm.kısa diye)öncekilerden daha uzun olduğunu söyledi.bence APACHE.
kardeş,tek silindirli bütün motorlarda vibrasyon vardır,ama az/ama çok.balansör denilen,krankın tersi istikamette çalışan bir sistem var ise vibrasyon azalır.silindir sayısı arttıkça da vibrasyon azalır.ben CBF 500 den indim APACHE ye bindim.inan cbf te de vibrasyon vardı ama ne kadar.bun da da var ama rahatsız etmiyor,sanırım fabrikanın söylediği doğru,öncekileri kullanmadım ama kullananlar bunda azaldığını söylüyorlar.
arkadaşlar 2009 dan beri tvs alacağım diyordum ama nasip 2011eymiş. 23 nisan 2011 günü 2011 model apacheme kavuştum. bir sorum olacak. ilk çalıştırdığımda jikleyi çekip ısınmasını bekliyorum doğal olarak fakat hem rolantide, hem de jikleyi çektiğimde motor kendi kendine gaz verip azaltıyor. çok hafif bir oynama var. devir saatinde 2 3 birimlik oynama yapıyor. yaşar motoru aradım (oradan almıştım) yeni olduğundan dedi. bir öneriniz var mı arkadaşlar. ne yapmam lazım?ha bir de rodaj için öneriler alabilir miyim? 70 geçme dediler.
öncelike hayırlı olsun.rodaj bitene kadar 70 km.konusunu bana da söylediler,iki kişi binme,yokuş yukarı fazla zorlama,ara-sıra(özellikle düz yol yada yokuş aşağı)10-15 sn.liğine 80-85 e çık dediler.zaten rodaj böyle yapılır.ben yarın CEYHAN daki arkadaşların yanına,biraz km.yapmaya gideceğim.burada yağmurdan dolayı tadına vara vara binemedim daha.jikle konusu bende de oluyor,çok önemli değil,kafana takma.