TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bugünkü gelişmeleri anlatıyorum bora abinin apaçisi hakkında. öncelikle aldığından beri olan bi zincir problemi vardı onu hallettim diyo ama ben genede inanamadım. zincir teker ayaklıkta boşta dönerken takır tukur sesler çıkarıyodu gevremiş kopmak üzereymiş gres falan sürmüşler güyam oldu diyoda beni kesmedi tabi bu cevaplar.
birde bugün unilli marka tubleks lstiklerini taktırmış hondada dubleks var bende nasıl yok die nese taktırmış ama tabi cantlar dublekse uygun olmayınca heryerinden hava kaçırmış oda tutmuş içine böyle baly benzeri bi ilaç sıkmış tutsun die onlan tutturmuş etmiş. şimdik burdan sesleniyorum ey bora abi bunu sen düşündünde lastikleri dubleks yapmayı bu tvs mühendisleri bu kadar kafa patlattı dijital saat yaptı m direkdsiyon yaptıda bu motura bunu nasıl düşünemediler yani ? birde arkadaşlar benden size tavsiye gri motura altın sarısı sibop kapağı almayın buda bana kapak olsun ne diim :)

abicim şambriyelli lastiğe oldum olası uyuzum...Allah düşmanıma vermesin...:cherry: aga sende hemen yetiştirdin he...:queen:

abicim şambriyelli lastiğe oldum olası uyuzum...Allah düşmanıma vermesin...:cherry: aga sende hemen yetiştirdin he...:queen:

abi daha neler var nelerde zamanı gelince anlatacam mesela motor gitmiyo diye daha rodajda dişlileri değiştirmelermi dersin. malzeme kalitesiz die torna desfiyede direksiyonları düzelttirip boyatmalarmı dersin . önümüzdeki günlerde beni takip etmeye devam edin bak neler anlatacam :):queen::queen::queen:

abi daha neler var nelerde zamanı gelince anlatacam mesela motor gitmiyo diye daha rodajda dişlileri değiştirmelermi dersin. malzeme kalitesiz die torna desfiyede direksiyonları düzelttirip boyatmalarmı dersin . önümüzdeki günlerde beni takip etmeye devam edin bak neler anlatacam :):queen::queen::queen:

hadiii...:p anlat aga anlat...alamadık bari mundar diyelim...:queen:

bekle abi gelicek zamanı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------

alet güzelmiş be abi hayırlı olsun bakalım muradına erdin xD

baklavanı ne zaman yiyiyoruz :D

metehan abi çantaya dikkat edermisin :) :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 ----------

bugün biraz daha şehiriçi yol yaptım.plakam olmayınca yakalanmak korkusuyla tedirgin kullanıyorum.şehiriçi kullanımda (50-60 km.süratlerde) titreşim hissetmedim.
motorumun bugün çektiğim çantalı resimleri:
2uonnk3.jpg

2vamwp4.jpg

2vamwp4.jpg

bu çantada güzel dimi arklar :queen::queen:

arka kuyruk biraz havada gibi apaçide farkındamısınız...Bora abide maşallah kınalı kuzu gibi süslemiş hemen sağını solunu...:p

arkadaşlar bugünkü gelişmeleri anlatıyorum bora abinin apaçisi hakkında. öncelikle aldığından beri olan bi zincir problemi vardı onu hallettim diyo ama ben genede inanamadım. zincir teker ayaklıkta boşta dönerken takır tukur sesler çıkarıyodu gevremiş kopmak üzereymiş gres falan sürmüşler güyam oldu diyoda beni kesmedi tabi bu cevaplar.
birde bugün unilli marka tubleks lstiklerini taktırmış hondada dubleks var bende nasıl yok die nese taktırmış ama tabi cantlar dublekse uygun olmayınca heryerinden hava kaçırmış oda tutmuş içine böyle baly benzeri bi ilaç sıkmış tutsun die onlan tutturmuş etmiş. şimdik burdan sesleniyorum ey bora abi bunu sen düşündünde lastikleri dubleks yapmayı bu tvs mühendisleri bu kadar kafa patlattı dijital saat yaptı m direkdsiyon yaptıda bu motura bunu nasıl düşünemediler yani ? birde arkadaşlar benden size tavsiye gri motura altın sarısı sibop kapağı almayın buda bana kapak olsun ne diim :)

ilgiyle takip ediyorum konuyu:D bora abi inş başka bi sorun yaşamazsn:pale:

arka kuyruk biraz havada gibi apaçide farkındamısınız...Bora abide maşallah kınalı kuzu gibi süslemiş hemen sağını solunu...:p

methn abi o arka stoplardan öyle gözküyo galiba yandan bakınca normal

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 ----------

bizi izlemeye devam edin diyorum :queen::queen::queen::queen::queen:

:D kaçırmıyorum hiçbir bölümü:cherry: ilgiyle seyrdiyoruz :mrgreen::cherry:

Kaedeş apachenin jantları dublekse uyumlu hiç bişe yapmana gerek yok tak şişir ben kendim taktım tamirciyede gitmedim direk hiç bişeyle ugraşmadan şişirdim dubleks deilkende hiç bi sorun yaşamadım lastiklerle ilgili

methn abi o arka stoplardan öyle gözküyo galiba yandan bakınca normal

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 ----------

:D kaçırmıyorum hiçbir bölümü:cherry: ilgiyle seyrdiyoruz :mrgreen::cherry:

ne bilim kıçı kalkık geldi bana fotodan...:)

bahadır kardeş nasılsın görmeyeli :p
ne oldu yeni tvs işi halledebildinmi
bu arada Aydın ile konuştum bana bobini söküp yollasın yeterli dedi.
adres ve telefonları vardı önceki sayfalarda olmazsa ben sana yine veririm.
o sana burdan sarılmış bobini ve zenonları + bağlantı şemasını gönderecek sende ordan söktüğün bobini göndereceksin gerisi senin veya ordaki hünerli ustanın eline kalmış.
fiyatı uygundu dediğim gibi,telefonla adres bilgilerini alırsın.kendine iyi bak kardeş.

ya bora abi hadi seni bekliyoruz sabırsızlıkla şöyle daha detaylı fotolar kayarsan çok sevinecez. Bide Vites göstergesi var mı bunun LÜTFENNNNNNN BORA ABİ

Bora bey rica etsem Apache üzerindeki izlenimlerinizi paylaşabilirmisiniz acaba? YBR ve Apache arasında kaldım ve doğru bir karar vermek istiyorum. Özellikle vibrasyon açısından,malzeme kalitesi ve işçilik açısından nasıl bir izlenim bıraktı şimdiye kadar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar