TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaş 2 gün önce motora bindim sür mersin 200km benim ikamet etigim yerden 200 km dönüş ortalama 90 100 km hızla tahmini 35 40 lira yaktı 2 kişiyle ve inanırmısın beni hiç yormadı sadece oturmadan uyuşma oldu bence hangi motora binersen bin hiç durmadan 200km gidesen hareketsiz oturmadan yorgunluk olur oda normal mence apache çok iyi ve rahat bi motor 125ve 150 cc içinde en iyisi

sen biraz daha binmeye devam et o şekilde yakında başlarsın yakınmaya.motorun sağlamlıgı ayrı bir durum,rahatlığı ayrı aktaş :)

sarp seninde bayramın kutlu olsun,diğer apache'cilerin de bayramı kutlu olsun.:cat:

bayramınız mubarek olsun arkadaşım bu benim 3 cü motorum sen hiç çin motorlarına bindinmi ben zaten bu motora hadinden fazla biniyorum hep uzun yol ben memnunum biz er 5 kafa tutacak degiliz ama 125 ve150 cc en iyisi bu motor bu bir gerçek

Sonuna kadar gider apache Bir sıkıntı olmaz Saglam motordur. Az Yakar Ama Her şey Bakım Bak Gerisi Gelir zaten.

bayramınız mubarek olsun arkadaşım bu benim 3 cü motorum sen hiç çin motorlarına bindinmi ben zaten bu motora hadinden fazla biniyorum hep uzun yol ben memnunum biz er 5 kafa tutacak degiliz ama 125 ve150 cc en iyisi bu motor bu bir gerçek

ya çin motoruyla kıyaslamak olmaz şimdi Apache'yi :pale: ben apache'de sadece 48.000 km yaptım yarısı uzun yol.ama hiç rahat değildi,hele artçıya sorma ne halde oldugunu.gerisini zaten bilen biliyor söylemeye gerek yok.ER 5 zaten farklı sen yanlış algıladın olayı daha önceki yorumlarımı okumanda fayda var yazmadan önce bence.:cat:Her zaman söylerim bu bayiyle bu motor hayatta pirim yapmaz demedi demeyin kendileri sattıkları malın fiyatını düşürüyorlar malesef.
sizlere iyi seyirler :)

Evet Apache Aatçı için gerçekten Çok rahatsız bir motor. Dolayısı ile Sürücü içinde En Ufak bir Fren de Artçı şöförün Götünde bitiyor. Tek sıkıntısıda o zaten.

merhaba arkadaşlar yeni bir motorsiklet kullanıcısı olarak apache almayı düşünüyorum. 2009 model 11000'de buldum bi tane ne dersiniz ?

merhaba arkadaşlar yeni bir motorsiklet kullanıcısı olarak apache almayı düşünüyorum. 2009 model 11000'de buldum bi tane ne dersiniz ?

link varsa at bakalım bi inceleyelim ona göre yorum yaparız,

Sarp doğru söylüyor bu motorda uzun yolda artçı çok önemli,en sağlıklısı hiç olmaması :)

slm arkadaşlar benim 150 tvs apachem var.Dişli değiştirmek istiyor nasıl bir dişli kullanacağımı bilimiyorum.yardım eder misiniz...

İsotlar grubuna isyan... Motor satmak istemiyorlar galiba :) Yine ve yine sorun çıkmış... Yeni apache alacaklar yine bekleyeceğiz...

slm herkese benim apachenin direksiyon göbegin boşluk var direksiyon yatagı gitmiş dediler sizde böyle bi problem yaşayan varmı varsa nekadara yaptırdı

slm herkese benim apachenin direksiyon göbegin boşluk var direksiyon yatagı gitmiş dediler sizde böyle bi problem yaşayan varmı varsa nekadara yaptırdı

valla ben scooterim için parçasını kendim alıp 30 tl işçilik vermiştim.bilyalar kırılmışsa tehlikeli olabilir kilitlerse direksiyonu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar