İyi akşamlar herkeze :mrgreen: bu gün sonunda ehliyetime kavuştum tam sünnetli motorcu olduk![]()
Hayırlı olsun kardeşim Kazasız Belasız.
İyi akşamlar herkeze :mrgreen: bu gün sonunda ehliyetime kavuştum tam sünnetli motorcu olduk![]()
hayırlı olsunİyi akşamlar herkeze :mrgreen: bu gün sonunda ehliyetime kavuştum tam sünnetli motorcu olduk![]()
tamer bu kadar parcamı değiştin eyvah eyvah sana kaç kere dedık alma bu motoru al bı pıonner rahat et dıye ama dınletemedıkki sakalımız top sakal ondanmı acep
tamer bu kadar parcamı değiştin eyvah eyvah sana kaç kere dedık alma bu motoru al bı pıonner rahat et dıye ama dınletemedıkki sakalımız top sakal ondanmı acep
baksana sinan usta parça fiyatları çin işi gibi gayet ucuzzzz dermişim :queen: bu ne kardeşim bmw ye mi biniyoruz biz.motor 3 tl parçalar 5 tl.parça parasından .... yorlar millete.küçücü bir yag filtresi 10 tl.bence 2 tl etmez orası ayrı.
Arkadaşlar bende an 125 vardı ve birkaç gün önce sattım.Temiz bir apache buldum yakınlarda.Motor 2009 model ve 4000 km de.Kulanıcı arkadaş bu km ye kadar motoru servise getirmemiş yağ değişimi vs.hepsini zamanında yapmış.Bu motorun bu km ye kadar servis görmemiş olması normal mi sizce.Motorun yürüründe herhangi bir sıkıntı yaşatır mı?Eğer bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olrum
Arkadaşlar bende an 125 vardı ve birkaç gün önce sattım.Temiz bir apache buldum yakınlarda.Motor 2009 model ve 4000 km de.Kulanıcı arkadaş bu km ye kadar motoru servise getirmemiş yağ değişimi vs.hepsini zamanında yapmış.Bu motorun bu km ye kadar servis görmemiş olması normal mi sizce.Motorun yürüründe herhangi bir sıkıntı yaşatır mı?Eğer bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olrum
adı üstünde garanti belgesinde servise gidilecek km aralıkları yazıyor.götürmezseniz garantiden çıkar diyorlar.ama bazı servisler götürmesende arada bir götür kaşeliyorlar km bakımlarını.nerde düzgün işini yapan varki sözde yetkiliservis boş versinler bunları. iyi bir şekilde baktırın sagına soluna olmazsa yetkili servise bir danışın sonra başınız ağrımasın. hep üçkağıt bizim memleketin insanlarında.
adı üstünde garanti belgesinde servise gidilecek km aralıkları yazıyor.götürmezseniz garantiden çıkar diyorlar.ama bazı servisler götürmesende arada bir götür kaşeliyorlar km bakımlarını.nerde düzgün işini yapan varki sözde yetkiliservis boş versinler bunları. iyi bir şekilde baktırın sagına soluna olmazsa yetkili servise bir danışın sonra başınız ağrımasın. hep üçkağıt bizim memleketin insanlarında.
hadi hayırlı olsun ehliyetin.kazasız belasız sürüşler.
hep merak etmişimdir şu aynadaki yazıyı acaba ne yazıyor diye.
''OBJECTS IN THE MIRROR ARE CLOSER THAN THEY APPEAR '' şöyle bir şey '' İtiraz_ed,aynada,,daha yakın,onlardan ,görün,'' arkadan gelen araca aynada işaret et seni daha yakından görsün.
bu yazıyı hangi çeviri programına çevirttin:queen: anlam kayıp spin atmış:mrgreen:
bilmiyorum tam çevirisini biliyormusun ben buraya yazayım yine de
"dikkat aynadaki objeler göründüğünden daha yakındır!" dı aslı ama :mrgreen:
arjantinli, nazar deymesin tu tu tu maşallah :cherry:
tamer bu halınle motoruna 4500 tl verırım üstüne bırde benım motosıkletı ve arabamı vereyım bır yıllıkta benzın benden haaaa daha ne istıyon
çay varmı abi çay.ya sahi yagmur varmı karşıda hava durumu ne alemde.burda hafiften yagıyor
Bizim buralarda bir güneş yağıyor bir güneş bu kadar olmaz :queen: buranın gözünü sevim yaa seviyorum memleketimi:queen: