http://www.motosiklet.net/forum/mot...uyorum-apache-kafami-karistiriyor-yardim.html
Motordan anlamayanlar nasıl sıkıyorlar maşallah
r:
Motordan anlamayanlar nasıl sıkıyorlar maşallah
http://www.motosiklet.net/forum/mot...uyorum-apache-kafami-karistiriyor-yardim.html
Motordan anlamayanlar nasıl sıkıyorlar maşallahr:
adam fitesli motor alacakmış karışmayın adama![]()
fitesli derken abi bulamadım nasıl bir şey bu fitesli motor :salut::salut:
fitesli derken abi bulamadım nasıl bir şey bu fitesli motor :salut::salut:
![]()
arkadaşlar resimdekilerden birisi Apache kullanıcısı Bahadır Şenonar. koca koca motocular suda oynarken ben çektim:cherry: ben yüzme bilmediğim için girmedim:queen:
bahadır 10 dakika içinde sil dersen silerim yoksa kalır bu resim burada:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------
üstteki linkte konu başlığı olarak vitesli yerine fitesli yazmış çok güldüm ondan öyle yazdım:mrgreen:
o değilde o fotodaki yer öyle böyle bir yer değil orası dağın tepesi oraya çıkana kadar ne taşlar ne kayalar aşılıyor bir görseniz ama değicek bir yer :mrgreen:
selam Apaçiler. hiç bir şey olmaz yola devam.ama motor için olan yaglardan kullanırsan vites geçişleri daha iyi olur 4 T 10/40 MOTOR YAGLARI
Beyler Kullanan sizsiniz bu motorda titreşim sorunu varmıdır ? Kullanım rahatmı.Serimi.Kaç görüyor bilgilendirrseniz sevinirim.
motor yağıydı castrol 15/50 4T, motor resmi vardı zaten üstünde.
ama koyduktan sonra sanki titreşim arttı baya. normalde hissetmiyordum.
alışmasımı gerekiyor acaba.
Beyler Kullanan sizsiniz bu motorda titreşim sorunu varmıdır ? Kullanım rahatmı.Serimi.Kaç görüyor bilgilendirrseniz sevinirim.
normalde kullanılan 10 /40 yani senin koydugun yagın bir incesi.vitesler rahat geçiyorsa sorun yok.normalde kışın soguk havada ince yag konur yaglama güzel olsun diye.
vites geçişlerde bir sorun yok. sanki gidişi yumuşadı motorun. aynı anda hava ve yağ filtresini de değiştirdim. tek değişiklik titreşimi arttı sanki. sağ ayağımın olduğu yerden bayağı bir hissediyorum. yaza doğru 10 40 a geçiş yapmak lazım o zaman.