TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Valla hocam dediklerinde biraz kullanıma bağlı ben benim aletle çok rahat yokuş çıkıyorm motoru teke kalkdırmadan
bide ön ve arka teker mesefesi demişsin 2 teker arası ne kadar kısa olursa motor okadar torklu olur biliyosun dimi ?

adamlar torku tutturalım derken ...... dagıtmışlar :)) cbf le makaslara deli gibi yatarken kendi motorumla yatarken ön teker kayıcak die korkuyodum öle kız yokuşu çıkmıodum yanlız ben videoya cekemedim arkamda artıcı varken kilyosta çok dik bi yeri hızımı alip cıkim dedim depoya ne kdr yüklendiysemde taklaya geldik ben motoru baya test ettim eksileri satmamı sagladı 500 tl zararına verdim

adamlar torku tutturalım derken ...... dagıtmışlar :)) cbf le makaslara deli gibi yatarken kendi motorumla yatarken ön teker kayıcak die korkuyodum öle kız yokuşu çıkmıodum yanlız ben videoya cekemedim arkamda artıcı varken kilyosta çok dik bi yeri hızımı alip cıkim dedim depoya ne kdr yüklendiysemde taklaya geldik ben motoru baya test ettim eksileri satmamı sagladı 500 tl zararına verdim

vallahi yine dediğim gibi :queen: kullanıcı farkı bende çok rahat makasa ve aralara giriyorum bu motorla bide şimdi aynaları değiştirdim ufak ayna taktım arabaların dikizlerine çarpmadan geçiyorum rahatça :queen:

Motorun Viraja girerken kayması Lastikten Olabilir. Benim Şuan ki Lastikler Orjinal. Ve Fena Kayıyor motor. Lastikleri Güzel alınca Sorun olmaz. Birde Yokuşta Takla Olayı Çok yüklenince olmuştur. Yavaş yavaş Hızlanınca hiç bir sorun olmuyor. Bende o TopCase Demirinden Taktırıcam. Benim ki Arkadaki Metale Takılıyor. Arkada kini Rahatsız Ediyor. birde Ona Ek Depo Çanta Alıcam.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:28 ----------

23hqdt5.jpg

Bakın Olay bu Demir Yok. Otomatik olarak Yana da Çanta takamıyorum.

vala tam 160 cc yaptırıcaktım motoru sattık :) yav siz yapsanıza 160 lık ben ist u konple aradım zamanında bulamadım silindir takımını yoksa anında taktırıcaktım kullanma fırsatım oldu deli bişi oluo yav şu paket servisi işine karıştırmasalar bu motoru gene ben satmazdım :)

vala tam 160 cc yaptırıcaktım motoru sattık :) yav siz yapsanıza 160 lık ben ist u konple aradım zamanında bulamadım silindir takımını yoksa anında taktırıcaktım kullanma fırsatım oldu deli bişi oluo yav şu paket servisi işine karıştırmasalar bu motoru gene ben satmazdım :)

yok hacım dişli modifiyesi vb. şeyler yaparım ama asla motor kısmını elletmem :cat:
Bu arada ben rahatım bizim burda apache kullanan paket servisçi yok :queen: hep activa kullanıyorlar:queen:

Evet Arkadaşlar ilk düşüşümü gerçekleştirdim. Hayırlı olsun. Sag Sinyal Sag Topuz. Ön Fren Kolu Yamuldu. Lastikler Sagolsun Çok güzel Kayıyormuş..!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
demiştim ama buyuk sözü dınlenmıyor gecmıs olsun kardeşim bu gunlerde daha dıkkatlı kullan zaten artık dılınden daha ıyı anlıcana emınım
nasıl oldu anlatırsan sevırınırz bızlerde bilgilenmiş oluruz en azından

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 ----------

nqwwuh.jpg

lastikleri değişmediysen değiştirmen tavsiye olunur :cat:

hayırlı olsun gule gule kullan kardeşim allah kaza bela vermesın

demişimmm:bounce:

2. Viteste ya 40 yada 60 arası bir Hızım vardı. Islaktı yerler Tabi. Virajı alamıcagımı anladım. Frene basıyım dedim. Ve Yerdeyim. Arabanın altına dogru gidiyordum. Yerde sürüklenirken Tüm gücümle Durdurmaya çalıştım.Ama Sürüklenmeye Başladım. Döne döne. Durdum Ama arabayada Dokundum. Biraz Hasar Var. Adamdan Telefon bekliyorum. Kaskım ve Korumalı Montum vardı. Sadece Elim Açıldı. Bacaklarım da da Sıyrıklar var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 ----------

Abi Söylemiştin biliyorum ama. Degistiricek param yok Şuanda. Ama Çok fena kayıyorlarmış.

köfteci motoru bunlar köfteci :queen: cbf den dingil mesafesi 10 cm kısa fazla bir fark yok.ya arka lastikte 17 olsaydı ne olurdu,yarım gaz kafa yukarı sen aşagı.:queen:bilinçli olarak arka teker 18,motor kendisini dengelesin diye.ama nasıl bir şekilse 1. ve 2. viteste gazı fazla verince ön lastigi yere degdirene aşk olsun.:pbende hiç memnun degilim o yüzden satıyorum zaten motoru.köftecilerin kullanmadıgı tarzda motor alacagım.:queen:

yok hacım dişli modifiyesi vb. şeyler yaparım ama asla motor kısmını elletmem :cat:
Bu arada ben rahatım bizim burda apache kullanan paket servisçi yok :queen: hep activa kullanıyorlar:queen:

Benim gördüğüm var. Bağcılarda lahmacuncu da -adını vermeyeyim- onda 2 tane Apache var. Kırmızı renkte.

o resimdeki apache tıpkı eski motorum o canta demiri cok sağlamdır.ama apache ye arka canta takılmaz! şayet takarsan kullanımın %40 zorlaşır. direksiyon sallanmaya başlıyo motorun en gıçık aldıgım yönü dengesiz bir yapısı var iskeletini yaparken çok amatör davranmışlar ayaklarını koydugun basamak geride ön ve arka tekerin mesafesi kısa, arka ve ön tekerin jant ebatları bir değil sanki akrobasi motoru ama zararını çok gördüm taklaya geldim yokuş çıkarken, virajlara girerken ön teker sekiyo yeri tutmuyo bir tek motoru şahane sattım 650 aldım onuda sattık gerçi üstünde durulup abi ben buna senelerce binerim denilicek bir motor değil bence ama motorumu çok özledim :) 650 yi özlemedim ama apacheyi özledim

yaw bunları okuyunca soğuyorum apacheden, illa cbf 150 alacas anlaşldı, hem konfor hem güvenli sürüş için...:cyclopsan

ya silindirin arkasındaki boşluk çok uyuzuma gidiyor cbfde daha az bu boşluk ama apache de fazla napsak ya

apache arka lastik fren sistemi kampanadan disc'e çevrilir.Türkiye de birk ilk.adres arjantinli69.:p fiyat 190 TL.benim motorum da neden yok demeyin,üzülmeyin.köfteci motoruna devam.bu gün siftah yaptık.motor asfalta uzanmak istedi bıraktım uzansın diye allahtan bişey olmadı.

apache arka lastik fren sistemi kampanadan disc'e çevrilir.Türkiye de birk ilk.adres arjantinli69.:p fiyat 190 TL.benim motorum da neden yok demeyin,üzülmeyin.köfteci motoruna devam.bu gün siftah yaptık.motor asfalta uzanmak istedi bıraktım uzansın diye allahtan bişey olmadı.

abs eds eft eym eld etm bu fren sıstemlerı bu fiata dahılmi abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar