içime su serptin diyebilirim. şanzımanı dağıtmassam iyidir ilk aldığımda![]()
Okan sen halen o konudamısın:mrgreen:
Motoru alınca sorun olmaz vites felan merak etme..
içime su serptin diyebilirim. şanzımanı dağıtmassam iyidir ilk aldığımda![]()
Okan sen halen o konudamısın:mrgreen:
Motoru alınca sorun olmaz vites felan merak etme..
Hala o konudayım.. Çünkü tek soru işareti orda varAma bakalım alana kadar soru işareti devam eder..
![]()
Saol Şahin'im Sen nasılsın ?
Herkesin Aynı ya. Bende de Plaka Yok. Çıkamıyorum.
Serhat Motorları Geç Sen nasılsın ?
Çok şükür sen nasılsın
Şahin koştur koştur bir hal olduk :queen:Sarp; Serhat hem cinslerini soruyor ne yapsın garibim
Bu aralar bir koşuşturma içinde oşaka maka kaka
p
Benim de Serhatın makinesiyle bir foto'm vardı atarım ya yarın ya da yarından da yakınp
Sen nasılsın Sarp, Diğer apaçiler![]()
Çıkma zaten ben haftada bir motoru calıstırıyom 3 haftadır cıkarmadım bu aralar sogudum zaten motordanHerkesin Aynı ya. Bende de Plaka Yok. Çıkamıyorum.
Şahin sende stok yap yaza kadar :queen:sağlık olsun hemde havalar soğuk otur evinde
harcayacağın benzini yaza sakla :mrgreen:
Kıkırdak'ın avatarın guzel smile olur![]()
Koşturuyorsun ama bensizÇok şükür sen nasılsın
Şahin koştur koştur bir hal olduk :queen:
Çıkma zaten ben haftada bir motoru calıstırıyom 3 haftadır cıkarmadım bu aralar sogudum zaten motordan
Şahin sende stok yap yaza kadar :queen:
Kıkırdak'ın avatarın guzel smile olur![]()
Koşturuyorsun ama bensiz
Ben stop yapıyorum yanıma gelip gittikçe senin depondan çekiyorum olum anlasana neden benzin göstergesinin bozuk olduğunu :cherry:
bu arada o smile zaten listede mevcut :mrgreen:
Tabi sensiz bu arada benzin deposuna başka türlü dolduruyom benzını cekerken umarım yutmamısındır.bana alıçağın şeyden bir tanede aliye al :queen::queen:
Ya Arkadaşlar Sizden bir Öneri istiyorum. Daha Dogrusu aklıma bir Fikir geldi. Bizim Parkları Düşünün. Onlar Kırmızı Olsa. Onların Çevresinde de Angel Olsa. Nasıl olur ? Yorumları Bekliyorum.