TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tamer bu kadar parcamı değiştin eyvah eyvah sana kaç kere dedık alma bu motoru al bı pıonner rahat et dıye ama dınletemedıkki sakalımız top sakal ondanmı acep

baksana sinan usta parça fiyatları çin işi gibi gayet ucuzzzz dermişim :queen: bu ne kardeşim bmw ye mi biniyoruz biz.motor 3 tl parçalar 5 tl.parça parasından .... yorlar millete.küçücü bir yag filtresi 10 tl.bence 2 tl etmez orası ayrı.

baksana sinan usta parça fiyatları çin işi gibi gayet ucuzzzz dermişim :queen: bu ne kardeşim bmw ye mi biniyoruz biz.motor 3 tl parçalar 5 tl.parça parasından .... yorlar millete.küçücü bir yag filtresi 10 tl.bence 2 tl etmez orası ayrı.

birısı toptan satış diğerı prekende satış böyle düşün kaldıki vg cıkarınca motor dahada ucuz olacak o zaman parcaların tümü fıatına 2 ad. motor alınır .Ama iş böyle değil :cat:

Arkadaşlar bende an 125 vardı ve birkaç gün önce sattım.Temiz bir apache buldum yakınlarda.Motor 2009 model ve 4000 km de.Kulanıcı arkadaş bu km ye kadar motoru servise getirmemiş yağ değişimi vs.hepsini zamanında yapmış.Bu motorun bu km ye kadar servis görmemiş olması normal mi sizce.Motorun yürüründe herhangi bir sıkıntı yaşatır mı?Eğer bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olrum

Arkadaşlar bende an 125 vardı ve birkaç gün önce sattım.Temiz bir apache buldum yakınlarda.Motor 2009 model ve 4000 km de.Kulanıcı arkadaş bu km ye kadar motoru servise getirmemiş yağ değişimi vs.hepsini zamanında yapmış.Bu motorun bu km ye kadar servis görmemiş olması normal mi sizce.Motorun yürüründe herhangi bir sıkıntı yaşatır mı?Eğer bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olrum

gerçekten 4000 deyse sorun olmaz diye düşünüyorum zaten 4000 bakımına kadar sadece yağ değişiyor

bakım zamanlarında bakım için getirmezse garanti dışı kalır :bounce:

adı üstünde garanti belgesinde servise gidilecek km aralıkları yazıyor.götürmezseniz garantiden çıkar diyorlar.ama bazı servisler götürmesende arada bir götür kaşeliyorlar km bakımlarını.nerde düzgün işini yapan varki sözde yetkiliservis boş versinler bunları. iyi bir şekilde baktırın sagına soluna olmazsa yetkili servise bir danışın sonra başınız ağrımasın. hep üçkağıt bizim memleketin insanlarında.

adı üstünde garanti belgesinde servise gidilecek km aralıkları yazıyor.götürmezseniz garantiden çıkar diyorlar.ama bazı servisler götürmesende arada bir götür kaşeliyorlar km bakımlarını.nerde düzgün işini yapan varki sözde yetkiliservis boş versinler bunları. iyi bir şekilde baktırın sagına soluna olmazsa yetkili servise bir danışın sonra başınız ağrımasın. hep üçkağıt bizim memleketin insanlarında.

Aynen Antalya'da Apache servisleri rezalet , apachemi servisinden içeri sokmazdım Allah korusun.Şöyle bakıyorum ara sıra hala durumlar aynı.

ok.doğru söze ne denir,teşkkürler sağol

İyi akşamlar herkeze :mrgreen: bu gün sonunda ehliyetime kavuştum tam sünnetli motorcu olduk :p

hadi hayırlı olsun ehliyetin.kazasız belasız sürüşler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:26 ----------

hep merak etmişimdir şu aynadaki yazıyı acaba ne yazıyor diye.
''OBJECTS IN THE MIRROR ARE CLOSER THAN THEY APPEAR '' şöyle bir şey '' İtiraz_ed,aynada,,daha yakın,onlardan ,görün,'' arkadan gelen araca aynada işaret et seni daha yakından görsün.:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:08 ----------

bu gün canım sıkıldı biraz resim çekeyim dedim ama akşam oldugu için cep telefonundan bu kadar görüntü,gündüz biraz daha iyi görünüyor motor.:)
hale080.jpg

alt tarafa çakar led taktım gece baya bir degişik oluyor ama kırmızının ledlerini mavi ile degiştirecegim
hale095.jpg

bir yerler yanıyor gibi :p
hale086.jpg

hale087.jpg

hale098.jpg

hale101.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:35 ----------

motorda normal ampül kalmadı :p hepsi led.hoş güzelde patlamıyor bunlar bir taktımmı daha ampüle para yok :p
hale084.jpg

fren yapınca arkadan korna öttürüyor araçlar :p gözlerini alıyor galiba.kör olasılar :queen:
hale082.jpg

hale090.jpg

şimdilik bu kadar.birazda siz ekleyin resim canlansın topic biraz.uyumayalım TVS ciler.insanlar mötör görsün.bu gün 10 tl bayıldım bujiye.:pr:

hadi hayırlı olsun ehliyetin.kazasız belasız sürüşler.

hep merak etmişimdir şu aynadaki yazıyı acaba ne yazıyor diye.
''OBJECTS IN THE MIRROR ARE CLOSER THAN THEY APPEAR '' şöyle bir şey '' İtiraz_ed,aynada,,daha yakın,onlardan ,görün,'' arkadan gelen araca aynada işaret et seni daha yakından görsün.:p

bu yazıyı hangi çeviri programına çevirttin:queen: anlam kayıp spin atmış:mrgreen:

bilmiyorum tam çevirisini biliyormusun ben buraya yazayım yine de
"dikkat aynadaki objeler göründüğünden daha yakındır!" dı aslı ama :mrgreen:

bu yazıyı hangi çeviri programına çevirttin:queen: anlam kayıp spin atmış:mrgreen:

bilmiyorum tam çevirisini biliyormusun ben buraya yazayım yine de
"dikkat aynadaki objeler göründüğünden daha yakındır!" dı aslı ama :mrgreen:

vay be benim buldugum anlamla alakası yok :queen: amma sözlükmüş ,demek millete ben nette neler yazıyorum ooooo:queen: teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 ----------

arjantinli, nazar deymesin tu tu tu maşallah :cherry:

teşekkür ettim.can sıkıntısı işte öyle sagına soluna birşeyler takıştırıp durmaktan bu hale geldi.bana eski bir motor lazım onunla daha iyi bol bol oynarım.nasıl olsa işyeri müsait :p

tamer bu halınle motoruna 4500 tl verırım üstüne bırde benım motosıkletı ve arabamı vereyım bır yıllıkta benzın benden haaaa daha ne istıyon

Bizim buralarda bir güneş yağıyor bir güneş bu kadar olmaz :queen: buranın gözünü sevim yaa seviyorum memleketimi:queen:

selam TVS ciler.yolunuz açık,kazasız belasız sürüşler dilerim.

ben askerliğimi iskenderun da bahriye olarak yapmıştım.sabahları feleket soguk bir havası vardı.ama öglen ve ondan sonra maşallah fena sıcak olurdu. ama istanbul enteresan bir şehir,yaşadıgım için seviniyorum.hertürlü iklimden azar azar mevcut,ne ararsan istanbulda :queen: ama biraz daha az yagsa iyi olacak motor yıkamaktan sıkıntı geldi artık :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar