can lardeşim bu işler böyledir ölücü demek gömün gitsin a......k..... demek deyil sen yanlış anlıyorsun olay tamamen farklı ama şuvar gelerici olsun emlakçı cep telefonu satan bile ölücüdür çünkü bu işi kar etmek için yapar nasıl ki yeni bir cep tel.aldın 800 e 3 gün sonra hoşuna gitmedi aldığın yere götürdün adam senden 400 e alır çünkü kar edecek 200 de üstüne koyar al sana ölücük valla kusura bakma ama bu işi yapanlara takılan lakap bu.
galerici tanıdığım arkadaşlarımın babaları var onlar bile kendileri söylüyor babam bitane araba kapalamış görsen on numara e olum kaça almış diyorum kanka denk gelmiş kelepir fiyatına aldı bu iş böyle
ama sende ciddi bir şekilde kompleks var bundan kurtul yoksa ileride seni çok üzer benden sana abi tavsiyesi...
hayırlı olsun.sende ben gibi bi aradan sonra başlıyormuşsun.iyi yapmışsın:catek bişey tavsiye edilecek şey yok benzini doldur gazla gitsin...sağlam motor çünki
yaw schmarık sen bügün bağagı asabisin sorunların mı var patlıyacak birini arıyormussun gibime geliyor.
sabah sbr ile akşam da ramço ile.
yani sende böyle bişeyleri ıspatlamaya anlatmaya dinletmeye gibi bir his hissettim kendine birisi iyi veya kötü bişey söylese hemen kendini korumaya alıyorsun niye bu hırçınlık anlamadım ki?:silent:
iyilik adamım aynen devam
sen naparsın nasıl gidiyor varmı yaramazlık
ŞUAN yok olmasına musade de yok...
kawa bakınıyorum...
napalım bizde asker yolu bekliyoz :cherry:
gaz yağı anti statiik değildir ve toz tutturur baban yanlış yapıyor artık boyalar eskisi gibi değil çünkü hem boyanın üzerindeki vernik katmanınıda alırsın yavaş yavaşYok. Bir yanlışlık var. Babam otogalerici. Yani araba alım satım yapıyor. Gazlı bezi bir poşete koyup 1 hafta arabanın bagajında bekletiyordu. 1 Hafta sonra çıkarıp, arabayı siliyordu. Araba 1 buçuk 2 hafta boyunca hiç toz tutmuyordu. Araba gırtlağa kadar toz olsun hafif bir üfleme yada rüzgar esintisiyle araba yeni yıkanmış gibi oluyordu![]()
ne düşünüyorsun abi kawa konusundaŞUAN yok olmasına musade de yok...
kawa bakınıyorum...
hadi hayırlı olsu tekeriniz düz bassın abi ilk 500 km artçılı binmeyin derim yanlış hatırlamıyorsam önceki sayfalarda siz 110 kgdiniz eşnizde 50di artçısız temiz bir rodaj yaparsınız:cat:akşam teslim alıyorum sarı kızı eyooo ben de aranızdayım artık...
gaz yağı anti statiik değildir ve toz tutturur baban yanlış yapıyor artık boyalar eskisi gibi değil çünkü hem boyanın üzerindeki vernik katmanınıda alırsın yavaş yavaş
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
ne düşünüyorsun abi kawa konusunda
z 750ye bende baktım çokta hoşuma gitti ama benim bütçeyi aşıyor hatta birde tanede z 1000 buldum benim ebatlar küçük olduğundan bana naked gibide durmadı ama öğrenciliğin gözü kör olsundostum z 750 veya fazer600 yamaha yada kawa 750..
z 750ye bende baktım çokta hoşuma gitti ama benim bütçeyi aşıyor hatta birde tanede z 1000 buldum benim ebatlar küçük olduğundan bana naked gibide durmadı ama öğrenciliğin gözü kör olsunr:
peder ilaç içirip belge imzalatmayı planlıyorum:queen:yapacak bişy yok.. doğru zaman doğru mekan.....
peder ilaç içirip belge imzalatmayı planlıyorum:queen: